AKDELİKAN
Üye
Next Launcherin eklentisimi o.Next lockscreen 1.1.5203 türkçeNext Lock screen 1.1.5203 türkçeye çevirebilecekti var mi
Next Launcherin eklentisimi o.Next lockscreen 1.1.5203 türkçeNext Lock screen 1.1.5203 türkçeye çevirebilecekti var mi
Microsoft, Android İçin Next Lock Screen Uygulamasını Yayınladı
Çeviri isteğin alındı, bittiğinde bilgilendirileceksiniz..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çeviri isteğinize burdan> https://www.maxicep.com/forum/konu/next-lock-screen-1-1-5203-turkce.923709/ ulaşabilirsiniz..İlginize teşekkur
Caniniz sagolsun hocamArkadaşım maalesef çeviriden sonra yükleyememe hatası veriyor, üç kere farklı yerlerden farklı sürümünü denememe rağmen aynı hatayı sürekli veriyor. Bu uygulama için yapabileceğim birşey yok ama istediğiniz başka bir video editor uygulaması varsa çevirmeye çalışırız..

Teşekkürler...Çeviri isteğinize burdan> Next Lock screen 1.1.5203 - TÜRKÇE - MaxiCep ulaşabilirsiniz..
Çeviri isteğin alındı, bittiğinde bilgilendirileceksiniz...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mobizen
android ekran videosu alma programı (rootsuz) apk linkini bulamadığım için googleplay linkini verdim
Ver. 2.9.1.3
teşekkür ederim beklemedeyimÇeviri isteğin alındı, bittiğinde bilgilendirileceksiniz...
Fazla beklemeycen zaten.teşekkür ederim beklemedeyim
Fazla beklemeycen zaten.
Dil dosyası açılmada hata veriyor (Resources) nadiren class dosyası hata verirdi ama ilk defa bu uygulamada rastladım böyle hataya.
Başka sürümüne bakıyorum ama fazla ümitlendirmek te istemem..

Apk Tool benimde aklıma geldi ama bilgisayarda kurulu değil, ve bilgisayar ile yapmaya zamanım yok açıkçası ev hali ortam kalabalıkApkTool ile parçalamayı denedin mi hocam, bende bi kaç uygulamada hata aldım onunla parçalayıp topladım (imzasız topladı), ApkEditor ile imzaladım ve baktım dil dosyası açılıyor![]()

Apk Tool benimde aklıma geldi ama bilgisayarda kurulu değil, ve bilgisayar ile yapmaya zamanım yok açıkçası ev hali ortam kalabalık
Altta linki var istersen bi bakıver
bu>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveya bu>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

canın sağolsun hepsini yapabileceksin diye bişi yok (: ama yapabilirsen de sevinirimFazla beklemeycen zaten.
Dil dosyası açılmada hata veriyor (Resources) nadiren class dosyası hata verirdi ama ilk defa bu uygulamada rastladım böyle hataya.
Başka sürümüne bakıyorum ama fazla ümitlendirmek te istemem..
kolay gelsin