Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

genc1977

Üye
Microsoft, Android İçin Next Lock Screen Uygulamasını Yayınladı

genc1977

Üye

genc1977

Üye
İlginize teşekkur

yunusemre168

yunusemre168

Üye
Arkadaşım maalesef çeviriden sonra yükleyememe hatası veriyor, üç kere farklı yerlerden farklı sürümünü denememe rağmen aynı hatayı sürekli veriyor. Bu uygulama için yapabileceğim birşey yok ama istediğiniz başka bir video editor uygulaması varsa çevirmeye çalışırız..
Caniniz sagolsun hocam :)

yunusemre168

yunusemre168

Üye

Knots 3D uygulamasi turkcelestirebilecek varmi :)
Ayarlarda turkce varmis ksura bakmayin

keops31

keops31

Üye

mobizen
android ekran videosu alma programı (rootsuz) apk linkini bulamadığım için googleplay linkini verdim
Ver. 2.9.1.3

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye

mobizen
android ekran videosu alma programı (rootsuz) apk linkini bulamadığım için googleplay linkini verdim
Ver. 2.9.1.3
Çeviri isteğin alındı, bittiğinde bilgilendirileceksiniz...

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
teşekkür ederim beklemedeyim
Fazla beklemeycen zaten.
Dil dosyası açılmada hata veriyor (Resources) nadiren class dosyası hata verirdi ama ilk defa bu uygulamada rastladım böyle hataya.
Başka sürümüne bakıyorum ama fazla ümitlendirmek te istemem..

SHS

SHS

Üye
Fazla beklemeycen zaten.
Dil dosyası açılmada hata veriyor (Resources) nadiren class dosyası hata verirdi ama ilk defa bu uygulamada rastladım böyle hataya.

ApkTool ile parçalamayı denedin mi hocam, bende bi kaç uygulamada hata aldım onunla parçalayıp topladım (imzasız topladı), ApkEditor ile imzaladım ve baktım dil dosyası açılıyor :)

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ApkTool ile parçalamayı denedin mi hocam, bende bi kaç uygulamada hata aldım onunla parçalayıp topladım (imzasız topladı), ApkEditor ile imzaladım ve baktım dil dosyası açılıyor :)
Apk Tool benimde aklıma geldi ama bilgisayarda kurulu değil, ve bilgisayar ile yapmaya zamanım yok açıkçası ev hali ortam kalabalık :)
Altta linki var istersen bi bakıver
bu> veya bu>

SHS

SHS

Üye
Apk Tool benimde aklıma geldi ama bilgisayarda kurulu değil, ve bilgisayar ile yapmaya zamanım yok açıkçası ev hali ortam kalabalık :)
Altta linki var istersen bi bakıver
bu> veya bu>

Ben mobil sürümden bahsettim sizin çeviriniz olan yarın bakabilirim bunlara ancak :)

keops31

keops31

Üye
Fazla beklemeycen zaten.
canın sağolsun hepsini yapabileceksin diye bişi yok (: ama yapabilirsen de sevinirim :) kolay gelsin

SHS

SHS

Üye
Bundan sonra çeviri değilde Türkçe dil desteği ekliyorum uygulamalara, böylece güncellemek kolaylaşacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
karakartal44

karakartal44

Üye
Arkadaşlar size zahmet şu akıllı saat uygulamasını Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Üst Alt