Bab-ı Umut
Üye
Arkadaşlar size zahmet şu akıllı saat uygulamasını Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkür ederim. Kolay gelsin.Çeviri isteğin alındı. Çeviri bittiğinde Türkçe uygulamalar bölümüne eklenip bilgilendirileceksin.
Uygulamayı çevirmek amacıyla indirdim ve incelediğimde ingilizce hiç bir kelimeye rastlamadım dolayısıiyle çeviri ancak google çevirisi ile yapabilirim (kendim için söylüyorum) ve çevirirken de mantıken uygun çeviri oluştururum ancak bu şekilde kabul edersen çeviriye başlayabilirim.Merhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize hece gece bir istedim var sizden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu uygulamayı Türkçeye çevirebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler
Tabi ki kardeşim Çince sonuçta kaç kişi biliyor ki TürkiyedeUygulamayı çevirmek amacıyla indirdim ve incelediğimde ingilizce hiç bir kelimeye rastlamadım dolayısıiyle çeviri ancak google çevirisi ile yapabilirim (kendim için söylüyorum) ve çevirirken de mantıken uygun çeviri oluştururum ancak bu şekilde kabul edersen çeviriye başlayabilirim.
Buyur kardeşim..Tabi ki kardeşim Çince sonuçta kaç kişi biliyor ki Türkiyedeayrıca bulut hesabı kullanan herkese tavsiye ederim hem arkasında tencent gibi bir dünya devi var hemde 10 TB depolama alanı sunuyor
İyi geceler bizim çeviriden bir haber var mı acaba?Çeviri isteğin alındı. Çeviri bittiğinde Türkçe uygulamalar bölümüne eklenip bilgilendirileceksin.
Arkadaşlar size zahmet şu akıllı saat uygulamasını Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Dostlar benim pek ümidim yok ama ben de şansımı deniyorum. Bu temayı Türkçe yapan olursa şimdiden teşekkür ederim.İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ellerine sağlık. Hemen indirip deneyeyim.Çevirin tamamdır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsin
Ellerine sağlık. Hemen indirip deneyeyim.
Biraz kullandım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ama ileri zamanlarda kullandıkça bi sıkıntı olursa sizi haberdar ederim.Denedikten sonra sonuçları yazarsan iyi olur. Çünkü yabancı olduğum bazı kelimeleri çevirmekte doğrusu sıkıntı yaşadım. Hatalar olabilir
Kusuruma bakmayın az önce güncelleme olup olmadığını kontrol edince 7.1.0 sürümünün yayınlandığını farkettim. Acaba sizin için bu sürümü tekrar Türkçe ye çevirmek zor olur mu acaba. Teşekkür ederim.Biraz kullandım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ama ileri zamanlarda kullandıkça bi sıkıntı olursa sizi haberdar ederim.
Ama elleriniz dert görmesin.
İyi çalışmalar.
Kusuruma bakmayın az önce güncelleme olup olmadığını kontrol edince 7.1.0 sürümünün yayınlandığını farkettim. Acaba sizin için bu sürümü tekrar Türkçe ye çevirmek zor olur mu acaba. Teşekkür ederim.
İyi akşamlar .
Google play da bu uygulama yok. Bir önceki mesajda linkini vermiştim ama. İsterseniz tekrar verebilirim.Estağfirullah
Google play linkini verebilir misiniz?
Google play da bu uygulama yok. Bir önceki mesajda linkini vermiştim ama. İsterseniz tekrar verebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?