TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada en güncel link bulunmaktadır.benim ilk mesajımın en altında vardır.Yinede vereyim.Bu deminki resimler şu an ki linkte yoktur.Çünkü beta resimler.Daha ben denemedim.bitince onuda paylaşacağım inşalllah.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm biraz gecikebilir sınavlarımdan dolayı

tuncays44

Üye
yükledim. güzel bir düşünce. Beni 3 dakika sonra uyandır diyince bu alarmı kuruyor mu şimdi onu tam anlamadım. Elinize sağlık. devamını bekliyoruz.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
evet alarmı kuruyor.bu arada markete yükledim ama buradaki sürümü değil yeni sürümü.ancak yeni sürüm beta olduğu için bir çok hatası var.konu çok şişti yeni konu açacağım yakında.markette deneme amaçlı yayınladım bu beta sürümünü.sınavlarım bitince tam sürümü yapmaya çalışacağım.şu an ANDROİD MARKETTEKİ yükleme ve silme oranları rezalet olsada( ki tam sürüm değil bug dolu) düzelteceğim inşallah.BURADAKİ SÜRÜM 2.2 TAM SÜRÜMDÜR.ASİSTAN HİZMETLERİ ÇALIŞIR.MARKETTEKİ 2.3 TÜR ASİSTAN HİZMETLERİ BAKIMDADIR.
YİNEDE DENEMEK İSTEYENLER:

DEN İNDİREBİLİRLER

stoner

Üye
Galaxy mini kullaniyorum android marketteki surum desteklemiyor hallederseniz sevinirim

mert32

Üye
    Konu Sahibi
şu an bozukluk sorununa bakıyorum.çalışmama nedeni location sensörü muhtemelen.bende galaxy mini kullanıyorum.desteklemiyor diyor.halledeceğim.

- - - Eklendi - - -

MAİN.SCREEN'İN KODLARI YANLIŞLIKLA SİLİNMİŞ.ONU DÜZELMELİYİM.

- - - Eklendi - - -

GÜNCELLENDİ

cukuleaks

Üye
şuanda çalışmıyor program reyiz. Ana ekranda kalıyor öyle.

Yeni versiyona bakıyorum hemen :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyonu dene.yeni versiyon çalışıyor.taş gibi :D
ama touchscreen hardware isteğini nasıl kaldırabilirim onu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
yeni versiyonu dene.yeni versiyon çalışıyor.taş gibi :D
ama touchscreen hardware isteğini nasıl kaldırabilirim onu düşünüyorum.
hayır. ekran düzeldi fakat kayıtta hata veriyor bu sefer. önceden böyle bi üye kayıtlı diyor. artı olarak sorulara hatalı cevaplar veriyor hatta bitane sorumun yerine 26host.com javascript kodlu saçma sapan hatalar verdi. Hata kaynıyor heryeri :)

- - - Eklendi - - -

"masaj" komutuna cevap vermiyor ekran resimde kalıyor.

- - - Eklendi - - -

"Selam" deyince "aleyküm selam,[#AD]" cevabı veriyor.

Masaj ve Ara komutlarınada hiçbi cevap vermiyor. Şuan hala deniyorum...

- - - Eklendi - - -

info yani bilgilere bakınca , uygulamaya dönmek için geri tuşuna basıyoruz ve ana sayfaya atıyor.

- - - Eklendi - - -

Bütün komutları denedim hiçbirine cevap vermiyor. şimdi kamera dedim ondada resimde kalıyor ekran ...

- - - Eklendi - - -

"müzik" komutuna " biliyormusun bende sana bi tuzak kurdum..ama söylemicem" diye cevap veriyor..

BreakerZote

BreakerZote

Üye
İsmail Sistem Sana İsyan Ediyor Anla Bendede Çalışıyor :D

cukuleaks

Üye
"youtube" komutuna " memeli dimi o? abi taş gibi ya :P" cevabını veriyor..

- - - Eklendi - - -

İsmail Sistem Sana İsyan Ediyor Anla Bendede Çalışıyor :D
kayıt sorunu var abi. Play storedada yorum var abi. gir bak istersen :D

dgrszz

dgrszz

Üye
dostum süper bi calışma olmus bunu geliştirmeni bekleriz destek konusunda bende hazırım destek olmaya varım kolay gele

mert32

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hackless,bunları zaten üste yazdım.buda kimsenin açıklamayı okumadığının kanıtı :D
Asistan hizmetleri çalışmıyor,baştan yazılıyor şimdilik sadece sohbet olarak kullanın.tam sürüm çıkana kadar yazmıştım :D
ayrıca kayıtlıysanız(ki daha önce kayıt olmuşsunuzdur) giriş yapmayı deneyin :DD
eğer yine aynı hatayı alırsanız ( ki farklı bişey almanız gerekir) wifi veya internetin açık olduğunu kontrol edin.kayıtta sorun yok yani.

foreverthe

foreverthe

Üye
Çok sağ olun.

isa1981

Üye
Teşekkürler...

cukuleaks

Üye
eyvallah hackless,bunları zaten üste yazdım.buda kimsenin açıklamayı okumadığının kanıtı :D
Asistan hizmetleri çalışmıyor,baştan yazılıyor şimdilik sadece sohbet olarak kullanın.tam sürüm çıkana kadar yazmıştım :D
ayrıca kayıtlıysanız(ki daha önce kayıt olmuşsunuzdur) giriş yapmayı deneyin :DD
eğer yine aynı hatayı alırsanız ( ki farklı bişey almanız gerekir) wifi veya internetin açık olduğunu kontrol edin.kayıtta sorun yok yani.
Valla üyelikte kayıtlısınız diyor. Cidden bak :D o nickle girmeye çalışıncada kayıtlı üye yok diyor...

helppo

helppo

Üye
valla ipone deki siri yi kıskanıyordum ama emeğine uğraşına sağlık ama bununla yetinme ne olur devamını getirmeni dilerim şimdiden sana çok ama çok teşekkürler :oke:

mert32

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler herkese,hackless,bak önce bi gir uygulama yönetiminden idrise sonra veriyi sil e bas.düzelir mi bak.düzelmesse,mailini söle sileyim sqldan o zaman tekrar kayıt olabilirsin.buda bir geribildirim oldu,logini yeni sürümde kontrol edeceğim.Yeni sürüm manyak olacak. konuşma balonları,tasarımda yenilikler daha doğrusu tamamen değişecek tasarım.sonra arkaplan seçebileceksiniz.sonra metro ui v2 olacak.sonra moodlar eklenecek.asistan hizmetleri geri dönecek.Moodlar:mutlu vs.idris insan gibi duyguları olacak.sonra klavye ile yazabilme gelecek.akıllı bulut tamamen bitecek ve çektiğiniz resimler diğer herşeyle beraber netten erişime açık olacak.Yani bu idrisle yeni idrisin alakası olmayacak diyebilirim :D
İdris daha çok kelime bilecek ve daha çok komut anlayacak.

mertkerem39

Üye
nereden indirecez ya .d 1 link indirdim hata veriyor sağlam bir link verebilirmisiniz?

mert32

Üye
    Konu Sahibi
İdrisin hostingleri kapatıldı.süresi bitti.benim sınavlar bitip yeni host sponsor alana kadar bir hafta yayında olmayacak.

Üst Alt