TÜRKÇE ASİSTAN İdris 4

Sponsorlu Bağlantılar

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
paylaşım için saol eline saglık

mert32

Üye
    Konu Sahibi
---BÜYÜK FİX YAPILDI--

Dikkat Bu Fixlenmiş Sürümü indirmeniz gerekmektedir.Çünkü artık diğer sürümlere destek verilmemektedir.İlginiz için teşekkürler.
Fixle beraber:
-Öğrenme Sistemi getirildi.Youtube,Spor gibi sorular internet üzerinden aranıyor şimdilik.
-Simge Değişti
-SERVER DEĞİŞTİ.
Link:
http://yadi.sk/d/lbQwogoLRkhT
Alternatif Link:
http://www.mediafire.com/?7119sws80ez66qv

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

mert32

Üye
    Konu Sahibi
----GÜNCELLEME/UPDATE 2.1(BUİLD:31082012)---
Bu güncelleme ile youtubeda arama
Hava durumu öğrenme
Ansiklopedik anlam verme
Mikrofon sesi
Anlama kalitesi
Bluetooth Açma
Ses KaydI
LİNKLER:

ALTERNATİF:

fcmrt

Üye
dosyayi indirdim sonra ne yapacağım

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Türkce harflerde bazen &% gibi simgeler cikiyor. Samsun hava durumu dedigimde iyi siz nasilsiniz falan gibi bir seyler diyor :D idris laz galiba tam anlasamiyoruz biz.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
@1,dosyayı telefona atın.sonra telefondan o dosyayı bulup üzerine tıklayın yükleyecek.sonra menüde görünecektir.

@2,öncelikle hava nasıl demeniz gerekli.bunu söylediğinizde otomatik olarak size hangi şehri öğrenmek istediğinizi soracaktır.ve otomatik ses algılama penceresi çıkacaktır(mikrofona dokunmadan) sonra samsun derseniz size sonucu söyler.Siz sanırım ikinci çıkan pencereyede aynısını söylemiş olmalısınız.kullanma klavuzu tarzı birşeyde hazırlıyorum yeni sürüme.Eğer,neden direkt anlamıyor derseniz,Samsunda hava nasıl gibi sözlerde,"da" gibi ekleri silmek sorun oluyor.bunları silmedende sistem uygun cevap veremiyor.o nedenle şimdilik(bütün illeri tek tek ekleyip case'e alana kadar ki çok gıcık bir iş) dediğim yöntem çalışmakta.
Bu şekilde diğer servislerini de deneyip yorum yaparsanız gerçekten çok memnun olurum.

furkey

Üye
ben bir şey diyorum doğru da algılıyor galiba ama dediğinden bişi anlamıyorum nasıl yaparız?

melgklay1

Üye
Dostum gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor çalışmaların.. Ben telefonu aldım ama yıllardır symbian kullanan biri olarak bu yeni sistemi çözmeye çalışıyorum hala.. Yakında deneyip yorum yaparım. Bi düzgün cümle konusunda yardım istemişsin tam olarak anlamamakla beraber çok program bilgisi olmayan birisinin yardımına ihtiyacın olursa seve seve yaparım. Bu arada benimde bi sıkıntım var, bu bilgisayara yüklü kies güncelleme yapmamı istiyo ama olmuyo.. 2.3.3... güncellemesini yani güncellenmiş halini nereden bulabilirim kendim indirip kuracağım..

mert32

Üye
    Konu Sahibi
@2,öncelikle kiesi tamamen sil.sonra resmi sitesinden tekrar indir kur.böylece kies güncel olur.
@1,Sizin dediğinizi anlar,ancak TÜRKÇE konuşması için her hangi bir türkçe okuma programına ihtiyaç duyar.Çünkü androidin kendisinde türkçe okuma yoktur.Svox programını indirip kurduğunuz takdirde türkçe olarak anlaşılır cevap verecektir.
Öncelikle şunu indirin kurun;
(svox türkçe ses dosyası)

SONRA:
BUNU İNDİRİP kurun.Svox olarak kullanırsınız.Ve türkçe okuma yaptırabilirsiniz.Hayırlı Olsun.Yeni gelişmler daha da güzel.Yorumlarınızı bekliyorum.Yeni sürümü yazıyorum bende.Bu sürümde en çok beklenen şeyler eklenecek inşallah.Yorum yapın ve konuyu takip edin.Zor gelirse,abone ol butonuna basın ;)

fcmrt

Üye
benim telefonumda çalışmama sebebi nedir acaba? özellikle çalışması için ekstra kurmam gereken bir program varmı? ya da sistem mi yetersiz? çok başarılı bir iş yapıyorsun umarım daha iyilerini de yaparsın :-) takipteyim

mert32

Üye
    Konu Sahibi
aldığın hata nedir?
Şu özellikler gerekir:
Android 2.0 +
İnternet (Hızlı tercihtir)

fcmrt

Üye
eklentiyi kurdum sonra svox u kurdum. ama söylediğiniz ayarları yapamadım.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
şimdi;
Ayarlar->ses giriş ve çıkışı->metinden sese ayarları->varsayılan motora tıkla pico tts seçili,onun yerine svoxu seç.olay tamamdır.

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,İdrisin gelişmiş versiyonu olan İdris Türkçe Asistan Reloaded Edition Build(05092012) sürüm artık yayında.Ücretsiz indirip kurabilirsiniz.Şu komutları kullanarak,asistan hizmetlerine ulaşabilirsiniz.Ancak uygulama internet bağlantısı gerektirir.Komutlar:
Mesaj Gönder
Rehber/Arama Yap
Pusula Aç
Kamera Aç
Video Aç
Ses Kaydı
İnternet(Açılan sayfada konuşa basarak ileri geri,face,facebook,google,ara gibi kısa komutlar ve youtube nokta kom diyerekten de mesela yani youtube bunun gibi site ismiyle siteye ulaşabilirsiniz)
Beni saat 3te uyandır/Beni 3 dk sonra uyandır/Beni 3 saat sonra uyandır
yeni not oluştur
hoşçakal/kes sesini gibi kapatma cümleleri (devrede değil)
neredeyim
burada hava nasıl/ hava nasıl diyerek(istanbul dışı şehir hava durumu)
ne demek
saat kaç
bugün ayın kaçı
alarmı iptal et
youtube

Bunun dışında,istediğiniz gibi konuşup sohbet edebilirsiniz.Yakında müzik çalma,hatırlatmalar ve durum hatırlama eklenecek(en son girişteki ruh halinizi söylerseniz mesela)

LİNK:

edim1979

edim1979

Üye
Arkadaşlar,İdrisin gelişmiş versiyonu olan İdris Türkçe Asistan Reloaded Edition Build(05092012) sürüm artık yayında.Ücretsiz indirip kurabilirsiniz.Şu komutları kullanarak,asistan hizmetlerine ulaşabilirsiniz.Ancak uygulama internet bağlantısı gerektirir.Komutlar:
Mesaj Gönder
Rehber/Arama Yap
Pusula Aç
Kamera Aç
Video Aç
Ses Kaydı
İnternet(Açılan sayfada konuşa basarak ileri geri,face,facebook,google,ara gibi kısa komutlar ve youtube nokta kom diyerekten de mesela yani youtube bunun gibi site ismiyle siteye ulaşabilirsiniz)
Beni saat 3te uyandır/Beni 3 dk sonra uyandır/Beni 3 saat sonra uyandır
yeni not oluştur
hoşçakal/kes sesini gibi kapatma cümleleri (devrede değil)
neredeyim
burada hava nasıl/ hava nasıl diyerek(istanbul dışı şehir hava durumu)
ne demek
saat kaç
bugün ayın kaçı
alarmı iptal et
youtube

Bunun dışında,istediğiniz gibi konuşup sohbet edebilirsiniz.Yakında müzik çalma,hatırlatmalar ve durum hatırlama eklenecek(en son girişteki ruh halinizi söylerseniz mesela)

LİNK:
Mert bey elinize saglık güzel bir uygulama olma yolunda yalnız ses sentezi gogle translate deki gibi dogal olursa birde algılama yetenegi ve daha fazla komut geliştirebilirseniz eminim 1 numara türkce uygulama olacak teşekkürler

kilicaslan17

Üye
iki sorum var;
-neden yazı rengi beyaz :)
-neden konuda SS yok :)

mert32

Üye
    Konu Sahibi
Birincisi,idris ilk zamanlar ss koyulacak gibi değildi ama yakın zamanda eklemeyi düşünüyorum.hatta ilk zamanlar program linki bile yoktu.2.nesilden sonra programı koydum ve şimdi 5.nesildeyiz.
İkincisi,beyaz değil,gri kısımlar eski ve geçersiz sürüm ve güncelleme özelliklerini belirttiği için gri yaptım siyah kısımlar bütün güncel özelliklerini belirtiyor

abandonware

abandonware

Üye
şu yazının rengini siyah yaparsan daha iyi okuruz gibime geliyor :hmmm

mert32

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar,çıkacak 2.3 öncesi bir logo hazırladım.ssler yakında.

Üst Alt