Haber Türkçe "4 Resim 1 Kelime" Oyunu Mağazada! (Güncellendi-23.06.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda bazı zorlayıcı bölümler var hocam fakat sıkıntı edilecek düzeyde değil. Bu arada bitirme sürem 2 saat 54 dakika 32 saniye :bigstar:

Gördüğüm kadarıyla 100 altınla bitmiş :)
Bonusları kullandınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve kesasd

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
11 bolum için yardım. :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
narnia16

narnia16

Üye
69 u bulamadım gitti :off:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Alınan ipucu: 12
Yanlış tahmin: 17
kalan altın: 1780
geçen süre: 1sa 39dk 43sn

ve evet oyun bitince çıkan yazıda yazım hatası direk göze batıyo :)

oyunun zorluğu orta şekerli olmuş. Naçizane bir önerim var; tahmin edilebilecek ya da ilk akla gelen yanlış cevapların da harfleri aşağıda bulunsun. Tam atlıyorum bu diye bakıyorum harf yok anlıyorum yanlış, harfler olsa denediğimde zaart diye yanlış dese işte o zaman daha zevkli olur, ve kanımca yanlış cevaplar da altın götürsün.

• Beğen
Tepkiler: kesasd ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bedava altını biraz çok vermişiz galiba @kesasd :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kesasd
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@kesasd hocam uygulma gerçekten başarılı :) ama birkaç önerim var. Öncelikle harf alınca 60 altın gidiyor o çok olmuş.30 altın gitmeli,ayrıca her soru 10 altın getiriyor onuda 20 altın yapabilirsiniz :) birkaç bölümde takıldım altın yok gecemiyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@kesasd hocam uygulma gerçekten başarılı :) ama birkaç önerim var. Öncelikle harf alınca 60 altın gidiyor o çok olmuş.30 altın gitmeli,ayrıca her soru 10 altın getiriyor onuda 20 altın yapabilirsiniz :) birkaç bölümde takıldım altın yok gecemiyorum :)
biz altını çok bonkör veriyorsunuz derken tersini düşünen de varmış demek :)
Alınan ipucu: 12
Yanlış tahmin: 17
kalan altın: 1780
geçen süre: 1sa 39dk 43sn
@Gregor Mendel hocam uygulama puanlamada ve uygulama indirmeden gelen (indirmeseniz de oluyor) beleş altınları aldınız mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
biz altını çok bonkör veriyorsunuz derken tersini düşünen de varmış demek :)
@Gregor Mendel hocam uygulama puanlamada ve uygulama indirmeden gelen (indirmeseniz de oluyor) beleş altınları aldınız mı?
uygulama indirme kısmında aldım yaklasık 250 altın baska almadım :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kesasd

kesasd

Üye
suan 42'deyim takıldım gecemiyorum toplam 420 altın amam lazımdı yaklasık 4 tane ipucu kullandım ama altınlarım yok?

Sistem harf başına 60 altın götürmekte. Gözünüzden kaçan birşeyler olabilir belki? Çünkü sistemin fazladan puan çektiğine dair herhangi bir bildirim daha gelmedi tarafımıza. Geribildiriminiz için teşekkürler bu arada :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sistem harf başına 60 altın götürmekte. Gözünüzden kaçan birşeyler olabilir belki? Çünkü sistemin fazladan puan çektiğine dair herhangi bir bildirim daha gelmedi tarafımıza. Geribildiriminiz için teşekkürler bu arada :)
ben 42'deyim 410 altınım olması lazım 6 ipucu kullanmışım, 50 altınım var suan. bedava altınlardan hani program oylayarak vs 270 geliyor galiba. işin içinden cıkamadım :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben 42'deyim 410 altınım olması lazım 6 ipucu kullanmışım, 50 altınım var suan. bedava altınlardan hani program oylayarak vs 270 geliyor galiba. işin içinden cıkamadım :)
siz hiç bonus altın almamışsınız o zaman bu hesaba göre

kesasd

kesasd

Üye

Hesapta hata yok tanesi 60 altından 6 ipucu = 360 altın. 50'de şuan hesabınızda mevcut toplamda = 410 altın yapar :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şimdi oldu :) hocam 60 altın çok ya 42'yi geçemiyorum :)
hocam sağ üst köşeden altın simgesine tıkla altın satın alma sayfasına gel, en üstteki 3-4 tane seçenek ücretsiz olanlar. yani uygulamaya puan ver, şu uygulamayı indir gibi seçeneklerle toplamda 500 (yanılmıyorsam) altının sahibi olursunya da 42deki resimleri bana bildir ben sana söyleyeyim hatırladığım kadarıyla :islik

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hocam sağ üst köşeden altın simgesine tıkla altın satın alma sayfasına gel, en üstteki 3-4 tane seçenek ücretsiz olanlar. yani uygulamaya puan ver, şu uygulamayı indir gibi seçeneklerle toplamda 500 (yanılmıyorsam) altının sahibi olursunya da 42deki resimleri bana bildir ben sana söyleyeyim hatırladığım kadarıyla :islik
42. bölüm
ağaçların arkasında siyah beyaz çizgili duvar
yeşil renkli tahta duvar
ray
dördücü resim parke galiba

Üst Alt