Haber 4 Resim 1 Kelime Destek

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
4 Resim 1 Kelime Destek
Merhabalar,

Geçenlerde Microsoft'tan bir mail geldi. Oyunu bünyelerindeki MSADP isimli bir programa dahil etmek istediklerini yazmışlardı. Bende detaylıca mailleşip konuyu öğrendim ve programa kaydımı yaptırdım.

Oyunumu önyüklü uygulama olarak OEM (cihaz üreticileri) ve Enterprise'lara sunmak istiyorlar (operatörler). ROM içerisinde önyüklü olarak fabrika çıkışında yüklü gelecek. Bunun için bende kolları zaman buldukça sıvadım ve görsel anlamda iyileştirmeler yaptım ufak tefek. Klavuz bölümünü ise iyice elden geçirdim.

Şimdi bu güncelleme ile beraber aynı zamanda yeni seviyeler vermem gerekiyor ki kullanıcılar hayal kırıklığına uğramasın. Zaten küfür derecesine varan geribildirimler geliyor güncelleme gecikmesi ile ilgili. Artık 7 değil 8 harfli kelimeleri de yazabiliyoruz. Ayrıca sanal klavyeye +2 harf daha ekledim. Bir iki hatayı da fixledim. Oyun içerisinde meydana gelebilecek hatalar için çok daha detaylı araçlar kullanarak gerekli mükemmel altyapıyı hazırladım. Bu sayede daha hızlı ve etkili müdahale edebileceğim.

Sizlerden ricam 8 harfe kadar kelime ve ekstradan gönderebilirseniz resimleri benimle paylaşmanız. Zaten resimler tekrardan elden geçirilip resize edilecek. Minimum 216x216 resimler gerekiyor (mümkün mertebe kare). Resimleri göndermenizi şu sebeple istiyorum ki benim aklıma gelmeyen bir sesteş kelimeyi anlatabilir.

Şimdiden herkese teşekkürler.
Ara ara konuyu ve gönderileri takip edeceğim işten fırsat buldukça. Bakalım bu program ile hangi cihaz ve operatörlerde önyüklü geleceğiz :)

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606, lazye, m542tf ve 9 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kolları sıvayalım :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: kesasd
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Seve seve yardımcı olurum

• Beğen
lazye

lazye

Üye
O türk geliştirici kesinlikle yardımcı olmak lazım :)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10 bölüm ayarlayıp gönderdim.
Beğendiklerini seçersin :oke: @kesasd

• Beğen
sauozgur

sauozgur

Üye
hayırlı olsun.. fırsat buldukça bu hafta sonuna kadar bişeyler hazırlayıp göndercem bende inşallah

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınızı forum mesajı olarak veya [email protected] mail adresine mail atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt