Haber Türkçe "4 Resim 1 Kelime" Oyunu Mağazada! (Güncellendi-23.06.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

carew89

carew89

Üye
19. resim nedir arkadaşlar ?

Son düzenleme:

jepaq

Üye
oyunda ses açıkken arka planda müzik dinlemeye izin vermiyor bir harfe tıklandığında müziği kapatıyor

kesasd

kesasd

Üye
oyunda ses açıkken arka planda müzik dinlemeye izin vermiyor bir harfe tıklandığında müziği kapatıyor

Bunun bir sorun olmadığını belirtmek isterim. Windows Phone uygulama/oyun müziklerini çaldığı anda diğer sesleri kesmektedir. Dilerseniz sesleri oyundaki ayarlar sayfasından kapatabilirsiniz. Böylece kapanmadan müzik dinleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

jepaq

Üye
Bunun bir sorun olmadığını belirtmek isterim. Windows Phone uygulama/oyun müziklerini çaldığı anda diğer sesleri kesmektedir. Dilerseniz sesleri oyundaki ayarlar sayfasından kapatabilirsiniz. Böylece kapanmadan müzik dinleyebilirsiniz.

evet oyle yapıyorum zaten ama diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyordu o yüzden söylemiştim.

• Beğen
Tepkiler: kesasd
kesasd

kesasd

Üye
evet oyle yapıyorum zaten ama diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyordu o yüzden söylemiştim.

Geribildiriminiz için teşekkürler. Sorunla ilgileneceğimizi bilmenizi isterim. Gerekli bilgi bu konu başlığı altından verilecektir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
oyun bitti 200. Bölüm de tamam en kısa sürede güncelleme bekliyoruz.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
1 saat 5 dk 38 saniye oynamışım 121 deyim

jepaq

Üye
güncelleme ile oynadığımız bölümleri daha sonra yeniden oynama imkanı olacak mı? ileride böyle bir özellik gelecek mi?

kesasd

kesasd

Üye
güncelleme ile oynadığımız bölümleri daha sonra yeniden oynama imkanı olacak mı? ileride böyle bir özellik gelecek mi?

Evet şuan böyle bir imkanınız var. Oyunu bitirdikten sonra dilerseniz yeniden oynayabilirsiniz. Bu arada bildirdiğiniz sorun (oyun sesleri açıkken arkaplanda müzik vs. dinleyememe) çözüme kavuşmuştur. İlk güncellemede düzeltilecektir.

Son düzenleme:

jepaq

Üye
onu bilmiyordum çok iyi o zaman..bitmesine az kaldı. güncelleme için de teşekkürler..umarım markette hakettiği yeri bulur emekleriniz karşılığını alır.
Evet şuan böyle bir imkanınız var. Oyunu bitirdikten sonra dilerseniz yeniden oynayabilirsiniz.

oyun bitti..yeniden oynanabiliyor ama benim demek istediğim örneğin 86. bölümü bir arkadaşa göstermek istiyoruz diyelim öyle bir şey olacak mı yani ana menüde direkt o bölüme git gibi bir özellik olacak mı?

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
onu bilmiyordum çok iyi o zaman..bitmesine az kaldı. güncelleme için de teşekkürler..umarım markette hakettiği yeri bulur emekleriniz karşılığını alır.

oyun bitti..yeniden oynanabiliyor ama benim demek istediğim örneğin 86. bölümü bir arkadaşa göstermek istiyoruz diyelim öyle bir şey olacak mı yani ana menüde direkt o bölüme git gibi bir özellik olacak mı?

Dediğiniz sistem üzerinde bir fikir çalışması yapmadık maalesef. Aslında @bulutsuzgece bu fikri sundu fakat değerlendirme yapmadık. Onu kendisiyle beraber değerlendirip çalışmaları başlatabiliriz. Sizinle bu konu altında gerekli bilgi paylaşımı fikir olgunlaşınca yapılacaktır. Geribildiriminiz için teşekkür ederim.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
oyun gayet güzeldi.bazı bölümlerde zorlanmış olsamda gün içinde bitirdim .5 yıldızı hak ettiğini düşünüyorum :)

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
ben daha 11 deyim 11 ne yav :D Gazeteler felan var :D Radyo var. :DHe bu arada oyun yapımcısını tebrik etmek istiyorum
@kesasd@kesasd
Güzel :D

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
ben daha 11 deyim 11 ne yav :D Gazeteler felan var :D Radyo var. :DHe bu arada oyun yapımcısını tebrik etmek istiyorum
@kesasd@kesasd
Güzel :D

İlginiz için çok teşekkür ederim. Oyunu beğendiyseniz ne mutlu :) @bulutsuzgece yi de unutmamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ve beklenen güncelleme :tebessüm:

14 Yeni Level

• Beğen
Tepkiler: csH ve kesasd
kesasd

kesasd

Üye
Sonunda ya kaç gündür bekliyordum

6-7 gün beklettiler onaylanma sürecinde :) Dün güncelleme verdik uygulamaya bugün gelen yorumlarda güncelleme ne zaman çıkacak diye soran kullanıcılar olmuş. Bu kadar hızlı olabilsek keşke. Diğer projelerle bu projeyi senkronize yönetmeye çalışıyoruz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
6-7 gün beklettiler onaylanma sürecinde :) Dün güncelleme verdik uygulamaya bugün gelen yorumlarda güncelleme ne zaman çıkacak diye soran kullanıcılar olmuş. Bu kadar hızlı olabilsek keşke. Diğer projelerle bu projeyi senkronize yönetmeye çalışıyoruz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz :)
gerçekten çok iyi bir program okulda lumiası olan bir kaç kişi var baktım bunu oynuyorlar :D

• Beğen

Üst Alt