bulutsuzgece
Üye
Oyunda bazı zorlayıcı bölümler var hocam fakat sıkıntı edilecek düzeyde değil. Bu arada bitirme sürem 2 saat 54 dakika 32 saniye![]()
Gördüğüm kadarıyla 100 altınla bitmiş

Bonusları kullandınız mı?
Oyunda bazı zorlayıcı bölümler var hocam fakat sıkıntı edilecek düzeyde değil. Bu arada bitirme sürem 2 saat 54 dakika 32 saniye![]()

sonlara doğru kalsın istemedim hocam bitirecektim tüm altınları kaldı yineGördüğüm kadarıyla 100 altınla bitmiş
Bonusları kullandınız mı?

Bedava altını biraz çok vermişiz galiba @kesasd![]()

biz altını çok bonkör veriyorsunuz derken tersini düşünen de varmış demek@kesasd hocam uygulma gerçekten başarılıama birkaç önerim var. Öncelikle harf alınca 60 altın gidiyor o çok olmuş.30 altın gitmeli,ayrıca her soru 10 altın getiriyor onuda 20 altın yapabilirsiniz
birkaç bölümde takıldım altın yok gecemiyorum
![]()

@Gregor Mendel hocam uygulama puanlamada ve uygulama indirmeden gelen (indirmeseniz de oluyor) beleş altınları aldınız mı?Alınan ipucu: 12
Yanlış tahmin: 17
kalan altın: 1780
geçen süre: 1sa 39dk 43sn
uygulama indirme kısmında aldım yaklasık 250 altın baska almadımbiz altını çok bonkör veriyorsunuz derken tersini düşünen de varmış demek
@Gregor Mendel hocam uygulama puanlamada ve uygulama indirmeden gelen (indirmeseniz de oluyor) beleş altınları aldınız mı?

desene çok bonkör kullanmışın altınlarıuygulama indirme kısmında aldım yaklasık 250 altın baska almadım![]()

suan 42'deyim takıldım gecemiyorum toplam 420 altın amam lazımdı yaklasık 4 tane ipucu kullandım ama altınlarım yok?desene çok bonkör kullanmışın altınları![]()
suan 42'deyim takıldım gecemiyorum toplam 420 altın amam lazımdı yaklasık 4 tane ipucu kullandım ama altınlarım yok?
hesapta var bi yanlışlık ama
suan 42'deyim takıldım gecemiyorum toplam 420 altın amam lazımdı yaklasık 4 tane ipucu kullandım ama altınlarım yok?

ben 42'deyim 410 altınım olması lazım 6 ipucu kullanmışım, 50 altınım var suan. bedava altınlardan hani program oylayarak vs 270 geliyor galiba. işin içinden cıkamadımSistem harf başına 60 altın götürmekte. Gözünüzden kaçan birşeyler olabilir belki? Çünkü sistemin fazladan puan çektiğine dair herhangi bir bildirim daha gelmedi tarafımıza. Geribildiriminiz için teşekkürler bu arada![]()

siz hiç bonus altın almamışsınız o zaman bu hesaba göreben 42'deyim 410 altınım olması lazım 6 ipucu kullanmışım, 50 altınım var suan. bedava altınlardan hani program oylayarak vs 270 geliyor galiba. işin içinden cıkamadım![]()
ben 42'deyim 410 altınım olması lazım 6 ipucu kullanmışım, 50 altınım var suan. bedava altınlardan hani program oylayarak vs 270 geliyor galiba. işin içinden cıkamadım![]()

şimdi olduHesapta hata yok tanesi 60 altından 6 ipucu = 360 altın. 50'de şuan hesabınızda mevcut toplamda = 410 altın yapar![]()
hocam 60 altın çok ya 42'yi geçemiyorum 
hocam sağ üst köşeden altın simgesine tıkla altın satın alma sayfasına gel, en üstteki 3-4 tane seçenek ücretsiz olanlar. yani uygulamaya puan ver, şu uygulamayı indir gibi seçeneklerle toplamda 500 (yanılmıyorsam) altının sahibi olursunya da 42deki resimleri bana bildir ben sana söyleyeyim hatırladığım kadarıylaşimdi olduhocam 60 altın çok ya 42'yi geçemiyorum
![]()

42. bölümhocam sağ üst köşeden altın simgesine tıkla altın satın alma sayfasına gel, en üstteki 3-4 tane seçenek ücretsiz olanlar. yani uygulamaya puan ver, şu uygulamayı indir gibi seçeneklerle toplamda 500 (yanılmıyorsam) altının sahibi olursunya da 42deki resimleri bana bildir ben sana söyleyeyim hatırladığım kadarıyla![]()