Faturalı Türk Telekom Yıldızlı Günler Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Aşımsiz özgür 6gb ve 10gb tarifesinde olanlar,
HEDIYE 20GB yazıp 5555'e SMS gönder.

Aşımsız özgür 15 gb ve üzeri olanlar,
HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS gönder.

Hattınız açıldıktan ilk 30 gun içinde yapın, tavsiyem son birkaç gün önceden yapın.

Güncelleme;

31 gün geçerli hediyemizi almışık, teşekkürler Türk Telekom (h)

Şuana kadar kötü bir sürpriz yapmadı, umarım böyle gider.

Sil süpür kampanyasından da biseyler geliyor, güzel :)

Son düzenleme:

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşıyan yeni müşterilere özel Kampanya galiba yıl sonu itibariyle, kısıtlı bir süre için yeniden başlamıştır. Bu sefer 100 liradan başlayan tarife eklenmiştir.

• Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya bitti, tekrardan haberleri gelirse mesaj atarız (h)

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Cuma son, yeni abonelere ve numara taşıyanlara özel.

Paketler hayırlı olsun (h)
Cuma son acele edin (h)

@Dobraokuyucu bilgi için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Sağolasın babayiğit

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Evet 11 Mayıs'a kadar numara taşıyan ve yeni hat sahipleri için kampanya devam ediyor. Ekonomik çözüm arayanlara 20 gb 1000 dk 204 lira olan paketi tavsiye ederim. Vergiler ile 225 lira 12 ay taahhütlü.

Türk Telekom maalesef mevcut müşterilerine böyle kampanya yapmıyor. Müşteriyi çantada keklik görenleri kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve TheNightMare.

Cadillac34

Üye
Türk Telekom maalesef mevcut müşterilerine böyle kampanya yapmıyor. Müşteriyi çantada keklik greenlight kınıyorum.
Mevcut müşteriyi üvey evlat gördükleri içindir. Ben faturalı kullanmıyorum, o yüzden şanslıyım ama faturalı kullananların faturası geçti mi hemen uyarı mesajı yolluyorlar. Ödemezsen hemen icraya gönderirler.

Fatırasız paket de bulamıyorum artık. Aylık 1 gb 200 tl olur mu? Sadece internet yahu. 1 gb 10 dk da bitiyor.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Mevcut müşteriyi üvey evlat gördükleri içindir. Ben faturalı kullanmıyorum, o yüzden şanslıyım ama faturalı kullananların faturası geçti mi hemen uyarı mesajı yolluyorlar. Ödemezsen hemen icraya gönderirler.

Fatırasız paket de bulamıyorum artık. Aylık 1 gb 200 tl olur mu? Sadece internet yahu. 1 gb 10 dk da bitiyor.
Yahu yok öyle bişey kampanyalı faturalı yarı fiyatına geliyor, ayrıca sınır koyup durdurabilirsin.

Bak faturasızdan faturalıya geçenler de kampanyaya dahil edilmiş, 3 gün daha kampanya uzatılmış. Bence fırsatı kaçırmayın, 12 ay boyunca 20 gb 204 lira sudan ucuz.
Mesaj birleştirildi:

Kesmez dersen buna geç 300 lira.

Son düzenleme:

Üst Alt