Faturasız Türk Telekom Hediye Sosyal Medya 2 GB internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Hediye Sosyal Medya 2 GB internet kampanyası
Hediye Sosyal Medya Kampanyası ile hemen şimdi WhatsApp, Facebook ve Twitter’da ücretsiz sosyalleşme zamanı, şimdi senin ücretsiz hediyeleri kullanma zamanın! Gibi bir sloganla müşterilerine kampanya bilgisini tanıtan Avea belirtilen paketlerde olan müşterileri bu hediyeden yararlandıracak. Kampanyanın 1GB’lık kısmı Facebook ve Twitter geriye kalan 1 GB’ı ise Whatsapp’ta kullanıma özel. Bu kampanya ile Türk Telekom WhatsApp Bedava internet paketine sahip olabileceksiniz. Kampanyadan sadece faturasız hat kullanıcıları yararlanacak, bu yüzden faturalı müşteriler için geçerli değildir.


Kampanyadan Kimler Faydalanabilir ?
BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosacell, Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, Kontrolü SEÇ Tarifeleri ve Mobildata Jet paketleri dışında faturasız bireysel tarifelerden birinde kullanım yapan ve Selfy üyesi olmayan kadın aboneler kampanyadan faydalanabilir.

Türk Telekom Hediye Sosyal Medya 2 GB Bedava internet Nasıl Yapılır ?
  • Katılım yapanlar; Facebook ve Twitter için 1 GB, WhatsApp için 1 GB yani aylık toplam 2 GB Cepten İnternet hediyesi kazanır.
  • Kampanyaya katılmak için; SOSYAL PAKET yazıp 5555’e gönderin, Her 30 günde bir hattınıza tek seferde en az 25 TL ve üzeri yükleme yapmanız gerekmektedir.
  • Yukarıda belirtilen işlemleri yapmayan müşteriler katılım SMS’i gönderseler dahi hediyeden faydalanamazlar.
  • Hediye Sosyal Medya Kampanyası’na katılan kadın aboneler her 30 günde tek seferde yapacakları 25 TL ve üzeri TL yüklemelerinde WhatsApp için 1 GB, Facebook ve Twitter için 1 GB toplam 2 GB hediye internet sahibi olur, ardından sosyal medya hesaplarında istedikleri gibi paylaşımda bulunup, vakit geçiriyor!
  • Kampanyaya katılım SMS’i göndermeden önce son 48 saat içerisinde hattınıza tek seferde 25 TL veya üzeri TL yüklemiş olmak veya Kampanyaya katılım SMS’i gönderdikten sonraki 30 gün içerisinde belirtilen miktarda TL yüklemek mecburidir.
  • Kampanya 12 ay boyunca geçerlidir.
Faturasız hatlar için paha biçilmez bir kampanya zaten hattımızda tanımlı olan paketin yüklenmesi için her ay TL yüklemesi yapıyoruz. Bu kampanyaya da ücretsiz katılarak en çok kullandığınız uygulamalarda geçerli ücretsiz 2 gb’a sahip olabilirsiniz.
 


Üst Alt