Türk Telekom Fatura Detayı Mobil Sorgulama ile Öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Fatura Detayı Mobil Sorgulama ile Öğrenme
GSM operatörünün önemli isimlerinden birisi olmayı başaran Türk Telekom Fatura Detayı mobil üzerinden sorgulama ile öğrenilebiliyor. Türk Telekom Fatura Detayı nasıl öğrenir detaylar makalemizde yer alıyor.

Hattınız Türk Telekom ise ve faturalı ise istediğiniz gibi bilgilerinizi yada Fatura Kullanım Detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.Peki faturalı hat detaylarınızı nasıl öğrenebilirsiniz onu anlatalım..

Faturalı hat üzerinden Ön Ödemeli yani Kontörlü hat gibi değildir ve birçok vergi alınabilir ve anında işlem yapabilirsiniz.Bu işlem için ilk olarak Online İşlemlere giriş yapmanız gerekmektedir.Yani bilgisayar üzerinden online işlemlere giriş yaparak kullanım detaylarınızı yada diğer bilgilerinizi öğrenebilir ve güncellemeyebilirsiniz.

İlk olarak Online İşlemlere Türk Telekom sitesi üzerinden giriş yapınız.Kullanıcı adı olarak telefon numaranızı giriniz ve şifre için ise Online İşlemler şifrenizi *952# yazıp arama tuşuna basarak ücretsiz olarak anında yenileyebilirsiniz.

Online İşlemler üzerinden neler yapabilirsiniz..
Türk Telekom Mobil Online işlemler üzerinden istediğiniz Türk Telekom mobil hattının faturasını güvenle ödeyebilir, geçmiş aylara ait e-faturalarınızı pdf formatında görüntüleyebilirsiniz. Hatta hattınızın konuşma detaylarını ücretsiz görüntüleyebilir, dilediğiniz Türk Telekom mobil hattına Lira yükleyebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Daha sonra ise hat işlemleri yapabileceğiniz menüler gelecektir.Buradan Fatura İşlemleri bölümüne geliniz ve Geçmiş Fatura Bilgilerim bölümüne giriş yapınız.Buradan son faturanızda hangi ücretler nereden geldiğini ve ne ödediğiniz görebilirsiniz.Paket ücretleri,vergi paketleri vb birçok bilgiyi öğrenebilirsiniz..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Yukarıda gördüğünüz gibi faturaya ait fatura bilgileri görülmektedir.Buradan Fatura Tarihinizi,Gelen faturayı,Tarife Bilgisi ve o Tarifeden ne kadar ödediğinizi görebilirsiniz.Diğer ücretler dediğiniz zaman vergi ödemelerinide görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Üst Alt