Türk Telekom Dolu Tüm İnternet Paketi Kampanyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Dolu Tüm İnternet Paketi Kampanyaları
Türkiye’nin GSM sektöründe en yeni isimlerinden olan Türk Telekom müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine yanıt vermek amacı ile gece gündüz çalışıyor. Müşterilerinin hem kendine uygun hem cebine uygun hem de bir ay boyunca ki tüm konuşma, mesajlaşma ve internet ihtiyaçlarını karşılayacak doğru tarife fırsatları hazırlamaya devam ediyor.

Hazırladığı bu kampanyalar ile hem birçok mobil hat kullanıcısının yüzünü güldüren hem de kendini başarısını katlayan dev GSM firması bu başarılı hamleleri ile sektördeki yerini kalıcılaştırmayı sağlıyor.

Müşterilerine verdiği bu önem ile marka değerini de arttırıp, sadece para kazanma amacı gütmeyip aynı zamanda abonelerinin yüzünü güldürmeyi de istediğini herkese kanıtlıyor.

Türk Telekom Dolu tarifeleri ile birçok mobil kullanıcısının istediği tarifeye kavuşmasına olanak sağlayan firma, bu teklif ile kullanıcılarına yakınları ile bir boyunca rahat bir şekilde konuşma ve mesajlaşma hakkı sunuyor. Üstelik buna ek olarak 4.5G hızını da ay sonu dert etmek zorunda kalmaksızın internet kullanım hakları ile rahat bir şekilde deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

Nasıl Katılabilirim?
Türk Telekom bedava internet için çağrı merkezine telefon ederek ya da web kanalı yolu ile katılabilirsiniz. Kısa mesaj ile katılmak için ise 1 GB için “DOLU 1 GB” yazıp 2 GB için ise “DOLU 2 GB” yazıp 3 GB için ise “DOLU 3 GB ” yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj atarak katılabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetlerine telefon ederek ya da internet üzerinden iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Herhangi bir katılım şartı yoktur.

İçeriği Nedir?
  • Dolu 1 GB: Her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB’ye aylık 23 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.
  • Dolu 2 GB: Aylık 27 TL ödeyerek her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 2 GB’yi satın alabilirsiniz.
  • Dolu 3 GB: Cepten 3 GB internete, her yöne 750 dakika ve 1000 SMS’e aylık sadece 30 TL ödeyerek sahip olabilir ve tarife içeriğinizin keyfini sürebilirsiniz.

Detaylar:
  • Bir dönem süresince kullanılmayan paket içeriği gelecek aya devredilmez.
  • Paket içeriğinizi bitirdiğiniz de kısa mesaj yolu ile bilgilendirilirsiniz.
  • İnternet üzerinden kalan kullanım haklarınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu harika yazı size yinede yetmiyorsa ilgili kategorimizi takip ediniz.
 


Üst Alt