man20
Üye
benim arkadaşım 18i doldurdu 1 ay sonra ehliyet aldı.
hmm öle mi?? o zaman bi babama soriyimde izin verirse bu sene alırım vermezse seneye kesin alırım ehliyeti6 ay mı ? Ben hatırladığım kadarıyla 18 olur olmaz direk başvurmuştum sınava ve ilk sınavda kazandım.
hmm öle mi?? o zaman bi babama soriyimde izin verirse bu sene alırım vermezse seneye kesin alırım ehliyeti
lise bu sene bitti işte sınavada girdim ama seneye bi daha gircem :/
18 den gün almaya başlayınca ehliyet alınabiliyor diye biliyorum
Onu torunum görcekmiş,geçen gece rüyamda dedi
18 den gün almaya başlayınca ehliyet alınabiliyor diye biliyorum bir de bir arkadaşım stajyer ehliyet dönemi geldi dedi tam bir bilgim yok ama eğer öyle ise tek başına araba kullanamazsın
Onu torunum görcekmiş,geçen gece rüyamda dedi
Süreli ehliyetler olucakmış öyle diyorlar ama şu stajer ehliyet olayı konusu ilk çıktığından beri her yıl ha geldi ha gelicek diyorlar
dedim ya tam anlamıyla bir bilgim yok geldi dediler ve bir de ehliyetler değişiyor
Sanırım o daha gelmedi. Ama vitese göre ehliyet verilecekmiş artık.
18 den gün almaya başlayınca ehliyet alınabiliyor diye biliyorum bir de bir arkadaşım stajyer ehliyet dönemi geldi dedi tam bir bilgim yok ama eğer öyle ise tek başına araba kullanamazsın
Aynen. Üniversiteye başlayınca rahatlarım sanıyordum
Hayırlısı olsun.Lisede ders çalışıyorum zannederdim taki üniversiteye kadar -.-
bişi sorcam bu kural bundan sora ehliyet alacaklar için mi geçerli yoksa önceden almış olanlar içinde mi geçerli?Sanırım o daha gelmedi. Ama vitese göre ehliyet verilecekmiş artık.
eğer bundan sora ehliyet alanlara bu kural uygulanırsa çok saçma olur bence olursa herkese olur. düz viteste bişi yokki bende düz vites kullanıomOnu bilmiyorum. Biz tam zamanında almışızDüz ile sınava girdim oto kullanıyorum
Sanırım o daha gelmedi. Ama vitese göre ehliyet verilecekmiş artık.
eğer bundan sora ehliyet alanlara bu kural uygulanırsa çok saçma olur bence olursa herkese olur. düz viteste bişi yokki bende düz vites kullanıom
otomatik vites hiç kullanmadımhayatımda ilk defa düz viteste bişi yok diyen bayan gördüm ölsemde gam yemem
ya arkadaş saçma sapan şeyler çıkarıyorlar yok süreli ehliyet yok vitese göre ehliyet yok stajyeri yok ustası yakında cinsiyete göre de verirler
- - - Eklendi - - -
hayatımda ilk defa düz viteste bişi yok diyen bayan gördüm ölsemde gam yemem
otomatik vites hiç kullanmadımbu arada ben 9 yaşımdan beri araba kullanıyorum o yüzden uzmanlaştım artık
otomatik vites hiç kullanmadımbu arada ben 9 yaşımdan beri araba kullanıyorum o yüzden uzmanlaştım artık
üzüldüm :/
sonra trafikte millete kaza yaptırma bakdaha geçen sene büyük ihtimalle senin gibi düzde bişi yok diye düşünüp kendine güvenen bi bayan bana kaza yaptırdı 20.000 lira gibi bi masraf çıkardı başıma
yok onu yapamıom çünkü yanımda babam oluo hepDriftte yapıosundur sen
düz daha keyifli paşa. Ilk zamanlar zorlandım ama unuttum o günleri
vitese göre ehliyet çok saçma olur
Eyer kanun çıktıysa,sen ehliyeti alıcaksan ozaman kapsamaz.Senden sonrasını ilgilendirir.bişi sorcam bu kural bundan sora ehliyet alacaklar için mi geçerli yoksa önceden almış olanlar içinde mi geçerli?
Neyse artık baban sağ koltukta olmadığı zaman,bende otomatikte denedim olmuyormuş bi trip. bir de manuelde oluyoryok onu yapamıom çünkü yanımda babam oluo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?