Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Sizlere basarilar ve Allahtan kolaylik diliyorum.
P.tesi gününden itibaren modderlerimizin görevlerini kesinleştireceğim onların görüşünü alarak. Ayrıca konuya eklediğim gibi yapabileceğimiz hedefleri açıklamalarıyla buraya yazıyorum:
- Port revize yapılacak. | Bunun anlamı C6v41 Orjinal Port'larının düzenlenecek olmasıdır.
- Portun kendi hataları en aza indirgenecek. | Kamera kullanılıyor, güç düğmesine basınca ev ekranına atma, tv çıkış çalışmama gibi sorunları çözeceğiz.
- Porttaki dahil uygulamaların en son sürümleri yüklenecek. | Web browser, müzik çalar gibi bileşenlerin son versiyonları dahil edilecek.
- Porttaki sorunları gidermek için gerekirse 3. parti uygulamalar kullanılıcak. | QWERTY klavyede silme tuşunun tam olarak işlev yapmaması yüzünden Swype kullanmak gibi
- Pil yönetimi geliştirilecek. | Orjinal C6v41 Port'larına göre daha iyi pil deneyimi sağlayacağız.
- Listelerdeki kinetik kaydırma optimum düzeye çıkarılacak, kasmalar tamamen ortadan kaldırılacak. | Özellikle dosya yöneticisi ve Rehberde olan bir bug ve çözmeyi hedefliyoruz.
- Bellek yönetimi optimum düzeye çıkarılacak. | Telefonun normal kullanımda ulaşabileceği Max. boş bellek miktarını arttırmayı hedefliyoruz.
- Türkçe yanına İngilizce, Bulgarca ve İspanyolca dilleri eklenecek. Telefondaki tüm özelliklerin bu dillerle uyumlu olması sağlanacak. | CFW'nin tüm dünyada tanınabilmesi için başka dillere ait versiyonlar çıkaracağız.
- Nokia 5800, 5230, 5530, X6, 5250, 5228, 5232 ve 5233 telefonlarının tümüne CFW çıkarılacak. | Yapılacak işlem bir portlama değil modlama olduğundan hatasız olabileceğini düşünüyoruz.
- Piyasadaki tüm modlar mümkün çerçevede uygulanacak. | Bu 'çok uygulama gömülecek' anlamında değildir. CFW'yi zenginleştirmek için geliştirme modlarını (mesela Mediabar'a Accel Switch eklemek gibi) uygulayacağız.
- Tamamen kullanıcı dostu CFW'ler oluşturulacak. | İlk kurulduğu andan sizi sıkmayacak şekilde eski alışkanlıklarınızıda kullanabileceğiniz bir CFW (ör: eski büyük QWERTY klavye) hedefliyoruz.
hadi hayırlısı başkan ekran görüntüsü yollayabilmem için bi program önerirmisin
x6 için burdayım v32 ve v40 için çalışmalar yaptım yardımcı olurum
Ara tatilin gelmesini 4 gözle beklyrdm. :/ saglik olsun kendi kararı saygı duymak lazim belki bısure böyle olmasi gerekyr.anıl sende canını skma zamana bırak bakalım
Mod grubuna yönetim olarak destek vermeyi düşünüyorum o yüzden kendileri ile konusma içerisindeyim, umarım aramızda görecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?