Türk Bayrağı = AKP [Sorun Çözülmüştür]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiç mesaj artırma derdi olur mu bak adam ne güzel konu dışında baştan aşağı sırayla konulara yorumlar yapıyor ;) ama yorumlara bakmadan :hmmm

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok ilginç.

haltie

haltie

Üye
Konuları okuyarak mesaj yazıyorsun değil mi Halit?
Mesaj arttırma kaygın falan yok değil mi? :)
YARGISIZ İNFAZ​
mesaj kaygım olsa idi o konuyu denemezdim google a girip .bende ilginç acaip falan yazardım düzeltildi diyorsunuz hala ilginç yazan msj geliyo buna susuyosunuz ben deniyorum bi kaç sayfa okuyorum herkes oldu falan diye eleştirıyor bende yapamadığımı sanarak o mesajı yazıyorum ata sende biliyosunki mesaj kaygısı olsa yazdığım mesajdan başka seyler yazardım ve ben bu konunun linkini not defterine kaydetmiştim şimdi adamın telefonu nokia gitmiş iphone bölümündeki konuya teşekkür yazar onu uyarmazsınız buna bu tarz rencide edici mesaj yazarsınız ki haksız yere ilk 2 3 sayfayı okudum devamıda ole gidiyor gibiydi şimdi sen bu mesajı yazdın diye bu cowboyda gaza gelmiş o arkadaş ne zaman üye olmuş kaç mesajı var senin mesaj kaygın yok enes hepinize :alkis

--------------- Ekleme ---------------

Hiç mesaj artırma derdi olur mu bak adam ne güzel konu dışında baştan aşağı sırayla konulara yorumlar yapıyor ;) ama yorumlara bakmadan :hmmm

ya sen ne diyosun kardeşim ya bi durum olursa git şikayet et adam oraya buton yapmış benimle ilgili bi suçlamada konuşmada bulunma seni ilgilendirmez senin kaygın olmadığıda belli walla benim öyle bi kaygım olsa seni 5e katlardım mesaj sayısında bide o kadar mesaj yazıyorum diye sayfanın fotosunu alarak konu açıyorsun mesaj kaygın yokya bak konuyla ilgili yorum yap ama benim kişiliğime laf getirecek bi yorum yapma varsa derdin sıkıntın şikayet et benimle diyaloğa girme anladınmı benim senle derdim yok seninde benle olmasın ayrıca benden başkalarıda demiş onlarıda sucla bakalım mesaj kaygın war diye yap bunu

--------------- Ekleme ---------------

Yaptığım ve yapılan şikayetler etkisin göstermiş olacak ki düzeltmişler... ;)

türk bayrağı = Turkey Flag

ulaş senin bu mesajından sonra bi kaç kişi daha yazmış bak bu mesajın üstündeki mesajda bile var ben girip denedim enazından ve sonucunu yazdım buraya arkadaşım lütfen bana yapılan kişisel saldırıyı tekrarlamayın

:alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim mesaj kaygım yok ... Senin toplam burada olduğun kadar online süreyi ben 2 ayda rahat yapıyordum ... Geldiğimden beri hiç durmadan paylaşımlar yaptım ve yorumlar yaptım ... Mesaj kaygısı vb. Yorumlar yapmışsınız... Resimler çekmişsin denmiş sen olunca sen de çekersin ;)Burada beni tanıyan kişilere beni sorabilirsiniz ;)

haltie

haltie

Üye
tamam işte benimde kaygım olsa durmadan konular acar ve mesajlar yazardım bende.neyse senle tartışmıcam senide kimseye sormucam hiç umrumda değil çünkü sadece bel altı vurma benimle kişisel diyolağa girme senden rica ediyorum bak varsa sorunun şikayet et bana kişisel cevap verme diyolağa girme beni tahrik etme başkada bişey yazma rica ediyorum bak tamammı napıyosan yap 24 saat online ol 1000000 mesaj yaz ama beni kişisel olarak suçlayıp durma yeter

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Suçlama mi ? tahrik etme mi ? :hmmm Neyse sana birşey anlatamayacağım bunun farkına vardım ;)

haltie

haltie

Üye

suçalama ve tahrik olmayan mesaj

neyse benimde istediğim bana bişey anlatmaman zaten sen samimi arkaşlarınla böyle knuş tanımadığın benle değil bitirmene sevindim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bukadar yeter... Kişisel tartışma yerine faydalı işler yapmanızı öneriyorum...!!!

haltie

haltie

Üye
Bukadar yeter... Kişisel tartışma yerine faydalı işler yapmanızı öneriyorum...!!!

bencede kişisel saldırılardan ziyade açıklayıcı olmak ve çifte standart göstermemek herzman fayda getirir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sorun yok özelden hallettik :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozaman paylaşıma devam... :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslında sadece Türkçeden-İngilizceye değil Türkçeden tüm dillere çevirildiğinde bu hata oluyordu ama düzeltilmiş...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1774260' Alıntı:
Aslında sadece Türkçeden-İngilizceye değil Türkçeden tüm dillere çevirildiğinde bu hata oluyordu ama düzeltilmiş...

Praetor ve Ue-Gazi' nin gücü... :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hıh kendilerini de överlermiş

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bende Turkey Flag çıkıyo

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyi düzeltildiği iyi olmuş .AKP ve Türkbayragı ilginç gerçekten hemde çok ilginç nasıl yanayana gelebilmiş hayret doğrusu

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yorumları okursan neden öyle çıktığını anlarsın... ;) Mesaj yazmış olmak için mesaj yazma... ;)
Yok yahu Semih'in mesaj yazmak için mesaj yazdığını zannetmiyorum :) Dersler dolayısıyla sık giremiyor zaten foruma.

Aslında sorun çözüldüğüne göre konuya bir not düşüp konuyu kilitleyebiliriz.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt