Türk Bayrağı = AKP [Sorun Çözülmüştür]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata abi sen oraya chp yazdırırsın :kop::kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu alandan şikâyet edebilirsiniz:

E-posta adresinizi girin en başa,

Altında "
Enter the URL for the gadget you're reporting
" yazan yere url' yi yapıştırın:

" "

Select one'dan da
content violates the law bölümünü seçin.

Details alanına benim yazdığım yazı da bu:

Dear Authorized Person,

When we search "türk bayrağı" in google translate we encounter the result of "akp" which is a government party in Turkey (as you can see in this site: ).

True translate result is "Turk's Flag". "Bayrak" means flag. (as you can see in site: ) And Türk means Turk.

This complaint is for information and further action.

Thanks for your interest.

Şimdilik normal vatandaş ağzından yazalım da :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz

[SIZE=-1] İletinizi aldık. Zaman ayırıp bizimle iletişim kurduğunuz ve Google’ı kullandığınız için teşekkür ederiz.

Şikayetimi yaptım...
[/SIZE]

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Teşekkür ederiz

[SIZE=-1] İletinizi aldık. Zaman ayırıp bizimle iletişim kurduğunuz ve Google’ı kullandığınız için teşekkür ederiz.

Şikayetimi yaptım...
[/SIZE]
:oke:

Cynical

Cynical

Üye
Yalnız o Turkish flag olacak. Turk's flag değil. Kaş yaparken göz çıkarmayın. :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dear Authorized Person,

When we search "türk bayrağı" in google translate we encounter the result of "akp" which is a government party in Turkey (as you can see in this site: ).

True translate result is "Turk's Flag". "Bayrak" means flag. (as you can see in site: ) And Türk means Turk.

This complaint is for information and further action.

Thanks for your interest.

Senin yazını kullandım... :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Turk's flag daha güzel duruyor ya :ehe
Hem her ihtimalde akp' den iyidir he? :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Yahu dert ettiğiniz şeye bak ne var bunda edin şikayetinizi bitsin. Hem zararlı birşey de değil ya. Sanki Türk Bayrağı yazınca erotik içerik çıkıyor hay Allah'ım ya :ehe

Cynical

Cynical

Üye

Hem her ihtimalde akp' den iyidir he? :ehe

Orası muhakkak ama sonra arıza biri çıkıverir, "Which Turk's flag?" diye soruverir, article filan da yok ya başında. O vatandaş da onu düzelttirmeye kalkar.
Hoş google'ın çevirisi de ne kadar güvenilir orası da ayrı konu. Bir paragraf Türkçe yaz, Ingilizceye çevirttir, sonra o Ingilizce paragrafı tekrar Türkçeye çevirttir. Yeni Türkçe paragrafı anlayabilirsen helal olsun. :kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Oldukça ilginç. Başlığa bakıp göbürüp içeri girmiştim, şimdi daha da delirdim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu dert ettiğiniz şeye bak ne var bunda edin şikayetinizi bitsin. Hem zararlı birşey de değil ya. Sanki Türk Bayrağı yazınca erotik içerik çıkıyor hay Allah'ım ya :ehe

Hımmm... :hmmm

qirL1903

qirL1903

Üye
aaa ciddimisnz

lovestar

lovestar

Üye
bende başlığa baktım siyasi bir tartışmayla karşılasacağımı sandım ama önemsiz bir ayrıntıymış ama ilginç...

lovestar

lovestar

Üye
herkesin yorumu düşüne düşüne filozof olcan sen...TÜRK BAYRAĞI önemli.sanal alemde nasıl yazıldığı önemsiz benim için...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Filozof' da olurum başka birşeyde olurum... Düşünmek iyidir... ;) Karşındaki insanı süzerin... Ne olduğunu anlarsın... ;) Nede olsa burasıda sanal alem... Ben yada bir başkası burada sana sövse ağzına geleni söylese ne yaparsın acaba ? Neyse hadi iyi forumlar sana... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt