Türk Bayrağı = AKP [Sorun Çözülmüştür]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türk Bayrağı = AKP [Sorun Çözülmüştür]

kücük harflerle türk bayrağı yazın ingilizceye çevirin bakın ne çıkıyor... :hmmm

Şimdi birşeyler diyeceğim yöneticiler siyaset yapıyor diyeceksiniz... O yüzden yorum yapmıyorum...

Praetor'dan not: Benim ve Ulaş'ın "google" firmasına gönderdiğimiz şikâyetler neticesinde bu saçmalık bir son bulmuştur arkadaşlar. Google gerekli düzeltmeyi yapmıştır.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oha :ehe
Ne alaka yahu :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Translate'in çalışma mantığıyla alakalı.. Çevirinin altındaki 'ara'ya basıp, düzeltebiliyorsunuz çeviri sonucunu. Tabii bunu Google'ı tatmin edecek kadar kişi yapmalı. Buradaki durum da bir ekip işi kanımca.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet akp çıktı enteresan..ama bir yorum yapmayacağım.Teşekkürler arkadaşım

jackalx_06

jackalx_06

Üye
denedim gerçekten oluyor ilginç.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Akp çıkıyor:hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Vaybe :pro:

Salihyet

Salihyet

Üye
kücük harflerle türk bayrağı yazın ingilizceye çevirin bakın ne çıkıyor... :hmmm

Şimdi birşeyler diyeceğim yöneticiler siyaset yapıyor diyeceksiniz... O yüzden yorum yapmıyorum...

Sizde bir yöneticisiniz bunu unutmayın :oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hımm yorum mu yok sustum

eQooo

eQooo

Üye
alla alla harbiden mi yaw? :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yorum yok ama başbakanın neden kızdgını çok iyi anladım :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Content violates the law" içeriğine sokarak şikâyet edebilirsiniz arkadaşlar. En azından İngilizce bilen arkadaşlar.
Ben ediyorum şu anda. İş yerine gidince de ".av.tr" uzantılı e-postamdan attorney at law kimliğimle şikâyet edip biraz korkutmayı düşünüyorum. Youtube kapatıldığına göre google da kapatılabilir. En azından translate bölümü. Ben hukukî süreci başlatmadan haberdar edeyim de bunları :islik
Herhalde böyle bir dava ile karşılaşmak istemezler, az çok biliyorlar bizi...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
"Content violates the law" içeriğine sokarak şikâyet edebilirsiniz arkadaşlar. En azından İngilizce bilen arkadaşlar.
Ben ediyorum şu anda. İş yerine gidince de ".av.tr" uzantılı e-postamdan attorney at law kimliğimle şikâyet edip biraz korkutmayı düşünüyorum. Youtube kapatıldığına göre google da kapatılabilir. En azından translate bölümü. Ben hukukî süreci başlatmadan haberdar edeyim de bunları :islik

o_O:oha::oha:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bişey olmaz şikayet en iyisi..

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Pek sanmıyorum kapansın ama bizleri haberdar edersen seviniriz

Salihyet

Salihyet

Üye

yutubu da sen kapatmışsındır :box

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu dava açacak değilim... Gerçi belli de olmaz ya :ehe

Benim amacım onlarda bir çekince yaratıp derhal düzeltmeyi yaptırtmak...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu dava açacak değilim... Gerçi belli de olmaz ya :ehe

Benim amacım onlarda bir çekince yaratıp derhal düzeltmeyi yaptırtmak...

Sonuna kadar destekçinim... ;) Kapanmasa bile düzeltilmesi taraftarıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt