Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

sersalan

Üye
öncelikle program icin tsk. sayet yardimci olabilirseniz sevinirim NOKIA n85 kullaniyorum n-gage yi sorunsuz kurdum oyunu yükledim ama oyun acilmadi sil diyor daha sonra telimde Patch-UnPatch kurmayi denedim korumali bir yükleme diyor bu yüzden kuramadim. daha sonra hallox.v2.3 ü telimde kurmayi denedim ondada ayni hatayi verdi acaba nerde yanlis yapiyorum yardimci olabilirmisiniz simdiden tskler...

vildan67

Üye
RAPIDSHARE den indirlmiyo bende bir kac haftadir hep Premieum Account istiyo ...baska bir indirici den yükliyeblirmisiniz?

arkadasım bi konu acmışın sertifikayla ilgili o actığın konunun linkide bu : http://www.maxicep.com/symbian-dest...-ye-kadar-sertifika-19-73036.html#post1883725 o programı indirdim her dediğini adım adım yaptım tele yüklerken Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez diye hata verdi bu seferde konuyu actığın bölümede yazdım ama kac günlerdir cvp vermedin arkadasım ben sana programı versem sen sertifikalarmısın nokia n95 telefonuma kac günleridr bu programı yükleyemeyorum neolur bana yardım et yüklemek istediğim programı bu sitede buldum linki bu http://www.maxicep.com/s60-3rd-maxi...lackballer-v2-0-1-unsigned-turkce-140498.html neolur arkadasım eğer yardım edersen sana cok dua ederim neolur cvp ver ben bu programı telefonuma yüklerken sertifika hatası veriyodu şimdide senin dediklerini yaptım Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez diyo birinci engelden geciyorum ikinci engele takılıyor ne olur bana yardım et gsplayer actığın konuya bakmıyosun bende son care en son buraya yorum yapmısın tekrar yaparsın diye buraya yazdım kusura bakmayın arkadaslar napıcamı bilemedim bitürlü cvp gelmiyor gsplayer arkadastan yardımınızı bekliyorum

rapman

rapman

Üye
emeğine sağlık :oke:

opippi

opippi

Üye
cok kotu rapidshar cok kotu:nono:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
link kırık kardeş oyunlar inmiyo........ :off:

aligelberi

Üye
tüm oyunları telefona atıyorum N-Gage intlaser ı çalıştırdığımda tüm dosyaları ekliyor açmak istediğim zamanda:
file corrupted now deleting ?? diyor ve tmm dediğimde de siliyor ndn böle yapıyor yanlış bi şey mi yaptım

abdullahsalam

Üye
bu n-gage oyunlar n97 için oluyor mu yani tam ekran ve sensör duyarlı???

eemree422

Üye
arkadaşlar bende n73 var ovi suite ile son firmware i yükledim eski firmware de n-gage çalışıyordu ama bu firmware de yükleyemeye çalıştığımda herşeye tamam diyorum kurulum %0 ken (yani hiç ilerlememişken) donuyor kalıyor lütfen yardım edin..

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

krew120

krew120

Üye
Abi bende N73-ME var. Yeni versiyonunu attım nokia sitesinden. n-gage 'i yüklüorum fakat n-gage açılmıyor. nasıl yapacağımı anlatırmısınız. N73 için biraz zor galba n-gage yüklenmesi. Şimdiden teşekkür ediyorum.

rx_bjk

rx_bjk

Üye
bu anlattıgın şey zaten sitesinde var da var

fatih14632

Üye
oyunu yüklüyorum bu dosya bozuk silinsinmi diye hata alıyorum ne yapmam gerekiyo ???

vatozz

vatozz

Üye
Eline sağlık :oke:

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Teşekkürler kardeşcim..!

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

habbuj

habbuj

Üye
linkler ölmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:off:

1amisos

1amisos

Üye
ellerine sağlık reis

ror

ror

Üye
ben ngage installeri yükledim n gageyi yükleyince uptade error dio yardımm !!

enesman

Üye
ya benım sorunum var cevaplarsanız sevınırım =(( ben anlamadım bu cıhazım n-96 n-gage actıvatıon kodlarını nerede bulacam???=( lutfen yardım edın

theabraxas

Üye
the sims 3 oyununu da ekleyebilir misiniz?

Üst Alt