Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

snakewww

Üye
teşekürler herşeyi yaptım sadece trailer yazısı gidiyor oyuna girdiğim zaman belli bir süre sonra oyunun ful versiyonunu alın diyor neden ful olmuyor

RZA2105

Üye
sağol kardeşim anlatım için.ancak bu kurlum n96dıda çalışırmı?

ESlNTl

ESlNTl

Üye
teşekkürler arkadaşım saol

eranum53

eranum53

Üye
eywallah saolun

melborne

Üye
bu kurulum OS 9.3 FP2 cihazlarda çalışıyor mu?..tel.im N86 GB..anlattıklarınızı harfiyen uyguladım ama oyunun açılması sırasında kern.exec hatası veriyor..

seadog024

Üye
dostum benım telefonun 5730 xm ben bu işlerden hiç anlamıyorum telefonumun teknık özellikleri bu adreste war sanırım n gage 1.1 ve os 9,3 olması gerek bendede bu oyunlar calısırmı ne yapmam gerek calısması ıcın yukarıda yazdıklarını yapmam gerek yardımcı olursan cok sewınırım sımdıden teşekkürler

LordMayros

Üye
bende harfi harfiyen yaptım ama n*gage pact unpact dosyası korumalı diye yüklenmiyor oyunları yüklerkende preparing install diyor donra file corrupted delete file diyor :S:S

orukm

orukm

Üye
tşk.

djmatrix

Üye
N95 te N-gage modülü yüklerken dosya bozuk diyor,tlf hackli nedn acaba???

ahmet_kursat

ahmet_kursat

Üye
kıardeş yüreğine meğine sağlık yanlız keşke rapit yükleme olmasaydi gene paylaşımın için cok teşekkğür edrim..

coysen

Üye
allah razı olsun

rx_bjk

rx_bjk

Üye
tşk'de tek klasörde toplasaydın daha ğüzel olurmuş

mrT50

Üye
4. adıma kadar yaptm ama . N-gage i açtığım zaman bembeyaz bir ekran oluyor ..

rafi1994

rafi1994

Üye
güxel ,iş tebrikler

thedeparted

thedeparted

Üye
E 63 için imzasız uygulama yükleme olayını nasıl yapabilirim. Teşekkürler...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkurler anlatım için

nalbantoglu

Üye
asphalt 3te unable to install game error 1 diyor nedir bu? sabahtan beri uğraşıyorum yükleyemedim.
telefon n95 ve hakli imzasız yükleyebiliyor.

--------------- Ekleme ---------------

n-gage installerın bir önceki ersiyonunu yükleyerek oyunu kurmayı başardım fakat şimdi de close some applications and retry starting the game. (Error -1000002) yazıyo ve oyun açılmıyor. bi yardım ederseniz çok sevinirim.

erdem1365

erdem1365

Üye
cok sagol telefonu n-gage doldurdum valla:))) emegine saglik

haltie

haltie

Üye
eline sağlık:oke:

wanted19051995

Üye
Ya abi su imzasız uygulamaları yükleme olayı nasıl oluyor ya zahmet olmassa bı anlatırmısın.

şimdiden tşk.

Üst Alt