Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

taven_mk

Üye
thx

player90

Üye
acaba reset generation online oynasam bisey olurmu?

savass07

Üye
slm.el emegine saglik cok guzel olmus.lakin benim bir sorunum var, N games e ok 'li yorum ama acilmiyo,neden acilmiyo olabilirmve cozum icin ne yapmaliyim,yardim edersen cok sevinirim,kolay gelsin ????

turkishforce

turkishforce

Üye
reis. n gage ıyunları -diğer jar uzantılı oyunlardan farklı mıdır?
yani bunları oynamak için değer mi?

telefonu yeni aldığım için bu tür oyunları bilmiyom

mcnpl4

mcnpl4

Üye
çok saol ... güzel oyunlar

books

Üye
imzalı olsa fark etmez sertifika uyarısı yok bende hepsını sıldım 6 tanesini bile cok kolay mış okadar ugrastık n73

remarquable

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel anlatmışsında bnm bi sorunum war.. bnde E75 war we içinde zaten n-gage app. bulunuyor.. burda anlattıklarını nereden sonra benim uygulamam gerekiyor.. symbian isletim sistemli telefonlarda biraz yeniyim de.. çok kurcalıyıp bozmak istemedim. yardımcı olabilecek olan var mı bana?
şimdiden çok teşekkürler..

umituu

Üye
dostum ben bu ngage oyunları nokıa n78 de bır turlu oynayamıyorum mılyon yol denedım olmadı yardım edermısın hep sertıfıka hatası verıyor senın verdıgın dosyaları yukleyemıyorum hep sertıfıka hatası verıyor nabıcam yardım edermısın [email protected] msn ım

novatb

novatb

Üye
selam kardeş bende n79 var N-Gage Installer v1.20.1511 dosyasını kuruyorum telefon temel paketi önce kur diyor anlamadım temel paket hangisi bi yardımcı olursan sevinirim

murat555

Üye
bende N95 kullaniyorum telefonu yeni güncelledim orjinal n-gageyi kaldirdim reisin verdigini kurdum kurdum ama oyunu yüklerken en sonunda hata veriyor oyun kurulamadi diye, bende gittim orjinal n-gage ile yaptim olay bu kadar kolay.

jöntürk87

Üye
ya arkadaşlar N79 v30 da bunu çalıştırabilen var mı?her şeyi denedim file corrupted silinecek falan diyo?önceki sayfalarda da bu hatayla karşılaşan çok olmuş.çözümü bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi??

orukm

orukm

Üye
tşkrlr.

mur224

Üye
Merhaba arkadaşlar. bana yurtdışından bir tanıdığım n95 gönderdi. telefonu türkçeye çevirip son firmware i yükledim. Daha sonra helloox vb herseyi yaptım. Şu an tüm programlar sorunsuzca yükleniyor ve hepsini kullanabiliyorum. Yalnız n-gage oyunları bir türlü açılmıyor. Oyunları yükledikten sonra trial patchliyorum trial ifadesi kalkıyor yanlarından. Ama oyunu açmak istediğimde sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı ekrana geri dönüyor.Bunu nasıl halledebilirim?

falcond86

Üye
arkadaslar emeğiniz için cok tesekkurler ama benim sole bi problemim var telefonum n78 bastan ngage installeri yukluyodu ama hiç bi yerde gozukmuyodu kaldırıp bi kaç defa denedim ama suanda yuklemede yapmıo temel paketi yukjleyin dio tel hackli problem ne olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkurler ayrıca uygulmanın telefonda yuklendikten sonra hiç bi yerde gozukmemesinin sebebi ne olabilir......

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
aga n-gage yi yüklerken dosya bozuk diyor tel n73

murat555

Üye
arkadaslar ben yardimci olayim size reisin verdigi installer dosyasinda ne var anlamadim dediginiz gibi temel dosya falan yükleyin diyor bendede ama internetten arastirdim baska bir tane buldum ve calisiyor bunu yükleyin

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
üsteki linki çalıştıramayanlar hemen üsteki url yi kopytala yapıştır yapıp aradaki - yi kaldırarrk denesin.Amma da uğraştım şu linkine ulaşmak için o tire yüzünden başka bi siteye yönlendiriyor

USAForever

USAForever

Üye
:) ........

polo291

polo291

Üye
Tesekkürler

Üst Alt