Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
klavyeye basan ellerine sağlık

buraq24

buraq24

Üye
bu n-gage klasörünün içine ne atılcak?
bu arada arkadaşlar yapan arkadaşlar madem yaptınınz bizede yardımcı olun
teşekkür edip gitmeyelim yardımlaşalım

nentt

nentt

Üye
Yav ALLAH aşkına biriniz doğru düzgün hatasız bir n-gage modülü versinnnnn......

baris3545

Üye
Biraderim benim telim Nokia N82. benimkinin üzerinde zaten N-gage modülü var üzerinde yüklü olarak geldi bunları yapmam yinede gerekli mi ?

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
N-Gate Oyunları N73 İle Uyumlu Ama Arkadaşın Verdiği N-Gate Programı N73 e Olmuyor

N73 İçin :
Sunu İndir : İlk OLarak N-Gage v1.01.1281 - Unoffical.sis daha sonra N-Gage Patch v1.01.1281 BiNPDA.sis ı Telefonuna Kur.Kurma İşlemi Bittiğinde Hafıza Kartına (E) n-gage Diye Klasör Acılaçak Oynu BUraya KOplaya Ve N-gage Programından Oynu KUr

çoookkk teşekkürler kardeşim :yuru:yuru n73 te yapamayanlar bunu yapsın oluyor çok teşekkür ederim arkadaşım Reis-i Eagles ve OSMAN_BEDIR87 :):oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage Güncellendi! - v1.20.1511

İndirmek için:

Kurulum bilgisi ilk sayfada. :oke:

esenkentli

Üye
kardes resimli anlata blirmsin

isoban

Üye
ben bu işi bi beceremedim :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
anlamak mümkün deil.

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
N85 oyun yuklemek istiyorum fakat yukleyememiyorum yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tskler

uqurbadur

Üye
"File is corrupted.delete now?" hatası alıorm. :/

--------------- Ekleme ---------------

bu sorun bende de oluştu. n-gage sitesinden orjinal sürümünü yükledim çalıştı, fix yaptım ama bu seferde oyunlar yüklenirken "file is corrupt" hatası veriyor.

kardeşim bende aynı hatayı alıormmmm :/ yokmu bi çözümü yaw:(

arrsslan

arrsslan

Üye
eski sürüm n gage yi sildim e buradakini yükledim ve denilenleri sırasıyla yaptım trial yazısı kalktı ama oyunu(fifa 2009) açınca hala kısıtlamalı(aktivasyonb kodu istiyor) niyeki

dizgi

Üye
Ya kardes bende e65 var olmuyor galiba.n-gage ınstaller yuklemeye baslarken ana yukleme dosyasını yukleyin diyor bi yardım ederseniz sevinirim e65 calisır ınsallah simdiden saolun

ilkerbilir

Üye
Bende de E61 var. Yüklemeye kalktığımda önce ana programı yükleyin gibi bi hata veriyor. E61 e kurabilen varsa yardım bekliyorum. Teşekkürler.

serkantitx

Üye
hacı bende n73 var napcam file is coruppet diyo lütfen yardımcı olunn

bendede aynı oay var reis den yardım bekliyoruz dosya bozuk diyor yüklerken
:@

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
oyunlar creksiz ful calısıyor dimi hocamm ? ben yukledim netten 8 oyun hıc birini oynayamıyorum hepsi crek istiyor bu konusda bana yardımcı olabilirmisiniz :( n85 kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum

oyunu kurulmuyor işte indirdim yukleme gecmiyor hata veriyor oyunlar :((

File is corrupted.delete now?" bende de bu hatayı veriyor yardımcı olucak kimse yokmu ya oyunları veriyorsunuz bi zahmette millete yardımcı olum zahmet olmazsa arkadaslar bi cozum bekliyoruz :(

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
editor konuyla ilgilenmiycekmisin ? bi suru kişi senden bişeyler bekliyor cvp yazma zahmetinde ile bulunmuyorsun aşk olsun

omerbudun

Üye
bu yöntem N85 için de geçerli mi?

20.175 sürümü yeni mi eski mi oluyor?

staLky

Üye
bana burdan deilde msnden destek verebılcek bırısı lazım bu ıslerden anlayan varsa msn yazsın acil...

Bu konulardan ngageden anlayan birisi acil msn versin lütfen ya off !! ! ! ! Bekliyorum fast..!

karanidnv

Üye
arkadaşlar bu oyunları direkt kurulanı yokmu

:@:vurkardeşim cevap vermeyecekseniz bırakın bu işi yapmayı ozaman

Üst Alt