Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

byMaMe

byMaMe

Üye
emeğinize sağlık teşekkürler

aykut1410

Üye
Öncelikle teşşekür ederim.Bu n-gage in 1.20 versionunu yükledim denilenleri aynen yaptım oyunları kurdum hepsi ful görünmesine rağmen bazı oyunlar yüklenmiyo bazı oyunlar hata veriyo bazılarıda ful gösteriyo fakat trial olarak kulanılıyo çok azı normal calıştı bunun nedeni versiyondanmı yoksa başka bi nedenimi var ?

astonish

Üye
ya kardeş bu installeri yüklicem hata weriyo önce temel paketi yükleyin diyo bi yardım etsen..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
[sıze=4]===> yeni nesil n-gage oyunları kurulum kılavuzu <===
[/sıze]

oyunların hepsi çalışmaktadır. Anlatımları harfiyyen yerine getirirseniz hiç1 hata veya sorunla karşılaşmazsınız. Benim oyun dosyalarımın uzantısı .n-gage biçimde ve direkt kurulum yapabilirsiniz.

[sıze=3]adım-1: Gerenkli dosyalar[/sıze]
1-)
2-)
3-) imzasız uygulamaları yükleme dosyaları (eski ve yeni fw'lere göre değişir.)

[sıze=3]adım-2: Kurulum ve işlemler[/sıze]
1-) öncelikle cihazınızım sürümüne göre imzasız uygulamaları yükleme anlatımımı uygulayın.
2-) n-gage ınstaller v1.20.1459 dosyasını yükleyin.
3-) n-gage fixes dosyasını yükleyin.
4-) kartınıza ya da yığın hafızanıza (yazıldığı gibi) n-gage adlı 1 klasör oluşturun ve .n-gage uzantılı oyun dosyasını n-gage klasörünün içine kopyalayın. (pc suite ile bağlıysanız n-gage uygulaması açıkken çift tıklayarak yükleme yapabilirsiniz.)
5-) daha sonra n-gage'i açın. Yükleme otomatik başlayacaktır.
6-) sonra n-gage patch-unpatch v1.20.1459 dosyasını kurma işlemini başlatın. Sadece patch'i işaretleyin ve kurumumu bitirin.

çok önemli not: daha sonra başka zaman oyun yüklemek isterseniz yine n-gage - dosyasını kurma işlemini başlatın. Bu sefer un-patch'i işaretleyin ve kurulumu bitirin. Oyunları yükledikten sonra tekrar n-gage - dosyasını kurma işlemini başlatın ve bu sefer de "patch"i işaretleyin ve kurulumu bitirin.

Yani olay; 1-) n-gage modülü + fixes 2-) oyunlar 3-) n-gage patch-unpatch dosyası (patch işaretli) adımlarını izlemekte.

çok önemli not: sistem dosyalarına erişim açıkken oyunlar açılmaz. Yeni fw' kullananlar rompatcher'dan open4all yamasını disable etmeniz gerekiyor. Eski fw kullananlar ise secman'den "turn off sec." diyerek erişimi kapatıp oyunu açabilirler.

çok önemli not: n-gage klasörüne 1den fazla oyun atmanız dahilinde uygulama ön yükleme yapacak, siz uygulamadan üzerine tıklamadıkça yüklenmeyecektir.

Iyi eğlenceler...

[sıze=3]
tüm yeni nesil n-gage oyunları | .n-gage uzantılı
[/sıze]
kurulum bilgisi için tıklayınız.

tüm oyunlar: 211mb (111mb+100mb) | yeni 8 oyun hariç (ilk 8)

[ımg]http://www.reis-ieagles.com/images/smilies/ok.gif[/ımg]

tek dosya:

team15 worms v1.00

digital legends one v1.25.4

capcom resident evil degeneration v1.00.05

konami metal gear solid v2.0.0

vivendi games crash bandicoot nitro kart 3d v0.9.13

ea mobile boom blox v0.0.69

ea sports fıfa09 v0.5.5

digital chocolate café solitaire 12-pack

thq wireless star wars the force unleashed v1.00

blt snakes subsonic v1.11

ea sports fıfa 2008 v1.0.30

electronic arts tetris v4.21.41

electronic arts the sims2 pets v1.0.27

gameloft asphalt 3 v1.2.7

gameloft block breaker deluxe v1.0.3

gameloft brain challenge v1.1.4

gameloft brothers ın arms v1.2.3

gameloft dogz v1.3.6

gameloft midnight pool v1.2.4

glu world series of poker v1.5.0

ıdeaworks 3d mile high pinball v2.58

ıdeaworks 3d system rush evolution v2.53

ınfinite dreams hooked on creatures of the deep v0.74

jadestone dirk dagger and the fallen ıdol v0.99

method solutions space ımpact kappa base v1.16.104

mineshaft pro series golf v1.39

redlynx reset generation v1.00

rovio bounce boing voyage v1.00

©2004-2010 reis-i eagles&#8482; her hakkı gizli saklıdır. Izinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

slm hocam ben dedıklerını yaptım ama olmadı tel n95 8gb oncelıkle soyluyeyım telefonum 30 versıyon vardı sımdı 31 oldu ama hecklenmıs herturlu programı rahatlıkla kuruyorum pack kısmını yukledıkten sonra menudekı n-gage secınce acır gıbı yapıyor sonra ana menuye gerı donuyor baya ugrastım bulamadım bı yardımcı olurmusun teşekkurler

cesaretli

cesaretli

Üye
eline koluna sağlık sağol gardaş

ozzi123

ozzi123

Üye
kardeş.güvenilmeyen korumalı yazılım yüklenemez hatası geliyo verdiğin kurulumda onu nasıl aşcazz?

celllat

Üye
beyler alın size temel paket bu n96 ya yükleniyor.

ozzi123

ozzi123

Üye
linkte sorun var herhalde

cyberia

cyberia

Üye
Çok teşekkürler. Bende N85 var misal. Dediğimiz şekilde yaptığımda asfalt ve brother in arms oyunlarında kurulum yapacağı sırada hata mesajı çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? Ayrıca ROMpatcher da öyle bi bölüm bulamadım. Bu konu da bilgileri olanlar varsa paylaşabilirse mutlu olurum.:(

ozzi123

ozzi123

Üye
kardeş hellox programı nın sertifika süresi bitmiş verdiğiniz programlarla imzaladım genede yararı olmadı

nemesisdal

nemesisdal

Üye
walla emeğine sağlık. Ama itiraf edeyim senin anlatımdaki yeni n-gage falan çözemedimm. eskisine yükledim oyunları çalışıyor. Çalışma için saoll

findick

Üye
bu işlem s9.3 cin de gecerli mi? yani 5320 lerde işe yarıyor mu

barisbaris07

barisbaris07

Üye
çok saol kardeş

smt.90

Üye
yüklenemior öncelikle temel paketi yükleyin ne demek??

--------------- Ekleme ---------------

close some appilacations and retry starting the game (errror- 10000002) dio açmıo neden olabilir??

--------------- Ekleme ---------------

app turk açıkken çalıştıramazsın bu sorun çıkar:oke:

onu nasıl kapatıcaz

osmanayman

osmanayman

Üye
Deep Creatures Of Deep i sorunsuz oynuyordum ta ki arkadaşım benden alana kadar... Oynarken 800xp ye gelmiş level 2 ye geçmiş sonra oyundan atılmış... Ne yaptıysak giremedik... Sildim yeniden yükledim yine olmadı... KERN EXEC cart curt uyarısı veriyor... En sevdiğim oyundu... Sorunu ne ola ki?... Bi yardım ediverin... Selametle...

mami24

mami24

Üye

bu oyun nası bi oyundur oynuyorum önüme şekiller çıkıyor yapıyorum yapıyorum bitmiyor bişe anlamadım anlatıcak olan vermı rica etsem
teşekkürler..

sslayer

Üye
Reis yine ngage yi yükleyemedim. Şimdi benim sorunum şu,

Telefonum N82. Hack yapmadım,opdadan aldığım sertifika ile programları kuruyorum normalde. Anlatımındaki 1. seçenekteki imzasız programları kurma olayını yapmadım. Çünkü zaten sertifikam var elimde. İmzalayarak programları kurabiliyiroum. Ngage yi kullanmak için illa system hack mi yapmam lazım?

2. seçenekteki ngage installer dosyasını kuramadım. önce temel paketi yükleyin diye hata verdi. Bende nokianın sitesi üzerinden aynı versiyona sahip orjinal ngage programını indirip kurdum. Kurulum sorunsuz tamamlandı fakat,
diğer adımları da tamamlayıp oyunu hafıza kartına kopyalayıp n-gage programını açtığım zaman kurulum otomatik başlıyor. Devamında ise file is corrupted diye hata veriyor. Kurulumu tamamlayamıyor.

Sonrasında path programını kurmama rağmen yine aynı şekilde ngageyi açtığımda kurulum başlıyor ama yine file is corrupted hatası veriyor.

Sorunumun çözümüne yardımcı olursan sevinirim...

osmanayman

osmanayman

Üye
Deep Creatures Of Deep i sorunsuz oynuyordum ta ki arkadaşım benden alana kadar... Oynarken 800xp ye gelmiş level 2 ye geçmiş sonra oyundan atılmış... Ne yaptıysak giremedik... Sildim yeniden yükledim yine olmadı... KERN EXEC cart curt uyarısı veriyor... En sevdiğim oyundu... Sorunu ne ola ki?... Bi yardım ediverin... Selametle...

Yardım edecek yok mu?...

bmw_64

Üye
dostum ben n73 e yüklemeyi denedim ama olmuyor güvenilmeyen kaynaktan korumaliprogram yüklenemez diye bir hata cikiyor

ASKER2323

Üye
kardesim ben bır turlu dedıgınız her seyı yaptım ama bır turlu oyun kutulmuyo bana yardımcı olabılırmısınınz

Üst Alt