Google'de "ngage 1.40 s60v3 4shared" diye arattırsaydınız aradığınızı bulurdunuz Oyunlarıda dediğim şekilde bulursunuz.Bulamayan olursa istediginiz oyunu buraya yazın Ben yardımcı olurum : Ngage programı lazımsa Programlar aşagıda..!
N73 'te 1.20 olan versiyonunu kullanıyorum.Butun oyunlarıda oynuyorum sorunsuz.
teşekürler anlatım için... benm iki sorum olucak birincisi one ve asphalt 3 çalışmıyormu anlamadım hep oyun yüklenmiyor hatası alıyorum ... ikincisi ise eski n-gage oyunlarını nasıl oynayabilirm sonic-n tony hawk gibi telefon e71 yardımcı olursanız sevinirim ...
Yardım arkadaşlar benim n-gage otomatik kurulu geldi n95 8GB aldığımda yüklüydü oyunu atıyorum my games te oyuna tıklıyorum ve oyun hata veriyor [h=2]''File is corrupted. Delete now ? " hata adı iste bu yardımcı olursanız mutlu olurum hackı anlatımları güzel ama tam kapsamlı bir video çekseniz insanlara daha iyi yardımcı olursunuz... Cevabını bekliyorum umarım derdime care olursur admin.[/h]
beyler bende n96 var buna nasıl n gane oyunu yükleyebilirim link ve bilgi gönderebilirseniz sevinirim 22 sene önce 6670 inde açabildiği oyunları yükler oynardım. şimdi yeniden nostaliji yaşamak istiyorum