brkk620
Üye
bence wi-fi varsa telden indir. ben öyle yapıyorum. baya bi yen oyun var zaten
bu arada ben patch'ı yapınca trial yazısı kalkıyor ama oyun yine olmuyorbişe eksik yaptığımı sanmıyorum. neden acaba ?
N-Gage'in kendi sitesinden indirip kurdum ve orda telefonunuzdakini kaldırmayın dosyaları silebilirsiniz bu nedenle üstüne kurun yazıyor.Benimde 1.20 dan ötürü oynanmıyordu 1.40 ı yükleyince üstüne güzel oldu sorunsuz şu an..bende N95 kullaniyorum telefonu yeni güncelledim orjinal n-gageyi kaldirdim reisin verdigini kurdum kurdum ama oyunu yüklerken en sonunda hata veriyor oyun kurulamadi diye, bende gittim orjinal n-gage ile yaptim olay bu kadar kolay.
wifi war indirmesine indiririm de, öyle olunca tam sürüm oynayabilirmiyim ki ?
bende trial yazısı her oyunda yazıyor, ama hiç bi sorun yok hepsi çalışıyor =)
yardım pleasee
kardeş cihazım n81 8gb.cihazı yeni aldıqımda sorunsuz n-gage çalıştırıyodum ve yüklemeleride rahatlıkla yapabiliodum..6 ay önce versiyon yükselttim ve secman programı filan çalışmaz oldu biliosundur zaten...ve 2 ay önce tekrar versiyon yükselttim şimdi ise n-gage modülü hiç yüklemior..yüklemenin sonuna qeldiqinde update error yazısıyla karşılaşıyorum..bi türlü içinden çıkamadım yardım lütfen...bu versiyonun yükseltmesi varda alçaltması yok mu
ben de patch kurdugumda aynı hatayı veriridi bu hatayı gece gündüz ugraşıp çözdü bu hatanın çözümünü bilen kişilerin sayısı çokaz ben bunu çözebilmek için ne kadar ugraştım en en sonunda bu hatayı hellettim
kanka sölesen bide biz halletsek..ben de patch kurdugumda aynı hatayı veriridi bu hatayı gece gündüz ugraşıp çözdü bu hatanın çözümünü bilen kişilerin sayısı çokaz ben bunu çözebilmek için ne kadar ugraştım en en sonunda bu hatayı hellettim
N78 v30.011 telefonuma N-Gage 1.4 versiyonunu patch/unpatch dosyası ile birlikte yükledim. Telefonum ha ckli olmasına rağmen ve de patch işlemini yapmama rağmen hiçbir N-GAGE oyununu F-U-L-L yapamadım. Trial yazısı kalkıyor ancak KERNEL-EXEC 3 hatasını veriyor. Herhalde 6.9 EURO verip satın almaktan başke çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?