Tüm Tablet Pc Rom Kurulum - Odesa Uberoid Rom Türkçe ( Konu Anlatım Resimli) - Wm8650

Sponsorlu Bağlantılar

mert023

Üye
peki baska bi sürümün linkeerini verebilirmisn mesale 3.2 3.3

erhan402

Üye
mobe t 1200 tablete hangisini seçeceğim yardımcı olur musunuz 7'' ekranı var

niketnac

Üye
OLMUYOR
Yanlış rom bile kuramadım. FAT formatlı 1gb kart ile hemen hemen hepsini denedim ama olmadı. Tablet hiçbir şey olmamış gibi açılıyor. Rom yerine mp3 atmışım gibi...

oblio tablet mint 7x

solidworks

Üye
wexler book t7006 için nasıl rom yüklerim

---------- Eklendi @ 19:16:49 ---------- Yazıldı @ 17:23:37 ----------

wexler book t7006 hangisini yüklemem lazım

MrT-R4P

Üye
Aprotech tablete kurulur mu? Doğru rom hangisi nerden anlarız? Bide root dedikleri olay oluyor mu?

ufuk_83

Üye
model nosunu bir türlü tutturamıyorum. Bende 7 inç onyo tablet var model nosu wonder media WN8650 yazıyor çekirdek sürümü 2.6.32.9- default yazıyor ve derleme numarası generic-eng2.2 froyo ver 1.5.1-20110708.095253 yazıyor yeşil led ama hangisini sececegimi anlamadım yardım cı olursanız sevinirim saygılarımla

cihan--5

cihan--5

Üye
elimde mıd E68 var rom yukledım dokunmatık çalısmıyor yardımcı olurmusunuz arkadaslar.

mustafa379

Üye
praktıca tp8 için hangisi uygun bilen var mı ?

nakk 09

Üye
merhaba galaxy p100 tab. var rotlu ürün bilgisi sürümü 2,3,3 dio ben o rotu silebilirmiyim veya daha yeni bişeyle değiştirebilirmiyim internete girerken sorun oluyo ve googl playe ne yapabilirim ?

sider844

Üye
trident t pad 7 diye olurmu hocam cevabınızı bekliyorum

neobea

neobea

Üye
arkadaslar lutfen yardım codegen m70B tabletım var ve codegen yazısından ılerı gıtmıyor bunu yaparsam tabletım acılırmı konuyu dogru yere yazdıgımı da bılmıyorum yardımcı olurmusunuz bırde programı yukledım fakat ben benım tablete uyumlu rom yazısını bulamadım benım tabletı kullanıp boyle bır sorun yasayım cozen arkadaslara vetya nasıl cozucegımı bılen arkadaslar yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cevap yazan tum arkadaslara tesekkurler

KOVALI

Üye
piranha gps business tab 7 rom yok mu

disophrone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu güncellenmiştir,
bu rom yenidir.
Bunu deneyiniz!

bot_15

Üye
kardeş polypad 300'e bu rom'u yükleyebiliyor muyuz acaba ona göre yükleyeceğim ??

Haztam

Üye
arkadaslar bende hi-level hlv-t702 var benim internetten atastırdıgıma gore bir cok tablette acılan oyunlar bende acılmıyor.cihazınız surumle uyumlu degil diyor rom atmalımiyim yoksa root mu atim bu arada rootun ne oldugunu açıklar mısınız simdiden tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

bu arada ekranım 7 inç led ısıgım kirmizi android 4.0.4 kullaniyorum

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
Güzel paylaşım olmuş eline sağlık usta

hacibalboa

hacibalboa

Üye
slm bende trident tpad7 var buna kurabilirmiyım acaba

crazywolf_19

crazywolf_19

Üye
Arkadaşlar hayirli çalişmalar ben çinden windows 7 tablet aldim kullaniyorum android 4 yüklü dual system olanlarida var vede benim tabletimede yükleniyor ama rom bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

fuathan

Üye
Beyler benim poly pad c5900 tablet var çin bunda modelimi bulamiyom herhangi birini yuklesek olmuyomu

Üst Alt