Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

alayına yalı

alayına yalı

Üye
firmware yüklerken lsı6410u seçiyorum bootfilesı açamıyo ama brcm2153ü seçtiğimde açıyo hangisini seçmeliyim yada sorun nedir

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
brcm2153 tabikide

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Paylaşım için teşekkürler harika bir çalışma gerekli dosyaları indirdim ama öncelikle S5620 Monte firmware ile ilgili sorularım olacak:::: 1) modifiyeli firmware mi yoksa lisanslı mı yani ben DD isimli güncellemesini yapıcam da türkçe olsun diye garantisi gider mi ? 2) En son çıkan firmware mi bunlar ?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Paylaşım için teşekkürler harika bir çalışma gerekli dosyaları indirdim ama öncelikle S5620 Monte firmware ile ilgili sorularım olacak:::: 1) modifiyeli firmware mi yoksa lisanslı mı yani ben DD isimli güncellemesini yapıcam da türkçe olsun diye garantisi gider mi ? 2) En son çıkan firmware mi bunlar ?
1 modifiyeli yok aralarında bunlar has safkan :D firmwareler ve tüm arşiv var yani en son çıkan da var en eski firmwarede siz bunları koyduğum kodlar ile bulabilirsiniz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yalnız konudaki 2. resim silinmiş ve orda kaldım güncellerseniz sevinirim :D Ben biraz mantıken yaptım aslında tek tek tıkladım Amss, Apps vb. buldum koyulması gerekenleri formatına göre gösteriyo zaten ben en baştan PFS'ye kadar yerleştirdim ama Fota, Tune, boot'da ve Factory FS'de hiçbişey göstermio onlar boş mu kalıyor ? ETC'de herşeyi gösterio ama formatını bulamadım. Download yaptım bakalım indiriyor şuan umarım olur.

--------------- Ekleme ---------------

Allah Kahretsin ya telefon bozuldu :S

Allah Kahretsin ya telefon bozuldu :S

Berkay kardeşim teşekkürler dediklerini sürekli tekrarladım ve telefon düzeldi sağol tekrardan yardımların işe yaradı. ;)

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
bu ney acaba

sende anti sansür yükle

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
benim konumda virüslü dosya paylşam ve kaldır şunu

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
virüslü olduğunuda nerden çıkarttın

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
abicim yayınlama

şalvarlı

Üye
Samsung 5603 preston Telefona uygunmudur bu firmwareLer ? aciL cvp

somasli

Üye
linkler ölmüş montenin son firmware nın türkçe dil desteği varmı ?

corei

Üye
Şefim ricam olucak peki bu firmwareti bulma şansımız varmı acaba rica etsem S8500JVJE6/S8500OJVJE6

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
buyur

alemciboy91

Üye
linkine tıklıyorum istediğiniz dosya bağlantısı gecerli değil yazısı çıkyo kardeşim bi bakarsan linkine sevinirim samsung corby s3653 telefonum

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bence bu fw yi yükle türkçe dil desteğide var

lordmertx

Üye
telefonum s5603 S5603JPIE4'ı yüklüyecem tam olarak videolu anlatım varmı hata yapıp telefondan olmayalım

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
navti

navti

Üye
samsung star mobile tv için olanınıda bulursan sevinirim