Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

sharkkk

Üye
s5600 a s5603 versiyonu yükleyebilir miyim?

senna93

senna93

Üye
arkadaşlar şu türkçe karakterine bi çözüm bulan yokmu lütfennn

yesill4

Üye
Öncelikle elnize sağlık..
Ben ustalardan bir şey öğrenmek istiyorum. s5233 WiFi telefonuma daha önce bu forumda bulduğum "S523WXXJC1_for_S5233W_Firmware_Turkish(Mart_2010)" yüklemiştim. telefon modelini 5230 WiFi olarak değiştirdi. şimdi yeni firmware lerden hangisini yüklememi tavsite edersiniiz tabii TR olacak.
şimdiden teşekkürler.

dersimli_6262

Üye
b7300 yokmu ?

3FO

Üye
yardımınıa ihtiyacım var.. ben güncelleme yaparken bir sorun olştu sanırım.. samsung 5620 var ve ekranda telefon ve pc arasında bağlantı olmadığnı gösteren bir uyarı işareti var hiç bir şey yapamıyorum telefona yardm edersen sevinirim..

ziczic

Üye
teşekkürler.

egerciemre

egerciemre

Üye
şey pardon ama firmware ne demek??????

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Öncelikle elnize sağlık..
Ben ustalardan bir şey öğrenmek istiyorum. s5233 WiFi telefonuma daha önce bu forumda bulduğum "S523WXXJC1_for_S5233W_Firmware_Turkish(Mart_2010)" yüklemiştim. telefon modelini 5230 WiFi olarak değiştirdi. şimdi yeni firmware lerden hangisini yüklememi tavsite edersiniiz tabii TR olacak.
şimdiden teşekkürler.

kodlaına göre yüklmn yararına olacaktır çünkü snin verdiğin firmlerden bazıları hata veriyor wifi ünitesinden

--------------- Ekleme ---------------

o telin pek tutulmadığı için koymadım ama senin için önümüzdeki günlerde bulup eklim

yardımınıa ihtiyacım var.. ben güncelleme yaparken bir sorun olştu sanırım.. samsung 5620 var ve ekranda telefon ve pc arasında bağlantı olmadığnı gösteren bir uyarı işareti var hiç bir şey yapamıyorum telefona yardm edersen sevinirim..

sorun olmaz anlatıma göre tkrar yap telinin bataryasını çıkar beklebiraz geçecektir

önemli değil .

şey pardon ama firmware ne demek??????

bizim bilgisayarlarda kullandığımız gibi tlonlarda işletim sistmi kulanır firmwa=işltim sistemi

virus19

virus19

Üye
türkçe karakterine çözüm bulmuştun ne zaman anlatırsın teşekkür ederim :)

xxdatronxx

Üye
arkadaslar 5233a war bende buna wifili yazılım attım wifi çalısırken hata verıyor.acılıp kapanyor

gugugargamel

Üye
kodlarını vermeyi unutmuşum googleden aratırsan ilk sayfda var

samsung firmware dağıtırken bölge bölge dağıtır ve kodlar verir bu kodlar onlar konunun en altında verdım.öncelikle telin modeline göre bul ve türkiye kodunu indir

ben toplarken o teli hesaba katmadım (UNUTTUM):D boş vaktim olunca koyarım telden giriyomda

darkforestgroup a gir orada tema yapanlar vfar yada paranoya arkadaşımız paylaştı bukonuyu temayı

sorun değil ;)

tabikide neden çalışmasınki

kesinlikle :D

önemli değil .

bazen oluyor bendede telefonu şarj edince geçiyo bi dene derim

estağfirullah abi yalan ne gerek burada valla nedense kocaeli realden aldım telpa lı okadar modlu yükledimparasız attılar size tavsiyem xp yüklemeniz windows değil ha :D
Berkay Hocam Ne xp si anlamadım:D Belirttigin gibi s3653w JP kodlu firmware turkce degil yardımcı olursan sevinirim

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bende xp kodlu firmware yüklemeni tavsiye ettim

alayına yalı

alayına yalı

Üye
bu firmwareler telefona zarar verir mi

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok eğer doğru atarsanız ama yanlış atarsanız telinizden olabilirsniz

alayına yalı

alayına yalı

Üye
ben tele palmpre temayı yükledi tel 5230 oldu onu yeniden 5233wifiye çevirmek için burda s5233w için verdiğin firmwareyi yüklersem tel 5233wifi formatına döner mi yardım pls

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
sen buradan wifi olan firmwareyi dne ve 5233 olmaz sanırsam çünkü 5230 oluyo yükleyince

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Önemli değil