Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)
Sponsorlu Bağlantılar
&&BERKAY&&
Üye
bulmaya çalışıcam
sabri1963
Üye
s8500 wave ıcın en son cıkan ve turkce olan fırmware lınk verebılırmısın.sana zahmet nasıl yuklerım acıklarsan sevınırırm
SinNombre
Üye
s5620 monteye editlenmiş rsrc1 dosyasını nasıl yükleriz multiloader v5.62 v5.64 hata veriyor o dosya için
v5.56 editlenmiş rsrc1 dosyasını açıyor ama v5.56 monte için uyumlu değil yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
&&BERKAY&&
Üye
editlenmiş rc1 dosyasını komple fw olarak mı ayrı ayrımı ayrı ayrı ise aynı fw de deneyin yada orjinalde deneyin
--------------- Ekleme ---------------
türkçe 8500 yeni çıkmış fw yok bence şimdilik değiştirmeyin derim
CorpseGroom
Üye
ARAŞTIRDIM BULDUM.HİÇ DENEMEDİM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gio5660
Üye
firmware nedir güncelleme gibi bir şeymi?prestonmun için işe yararmı
babaaamet
Üye
Güzel çalışma,paylaşım için teşekkürler.8800 pixon için bişeyler yok muydu?
CorpseGroom
Üye
DD Yİ YÜKLEDİM MENÜLER YARIM ÇIKTI.WİFİ DE SORUN ÇIKMADI.GOOGLE MAP ŞAK DİYE ADRESİMİ BULDU.HERŞEY GÜZEL AMA MENÜ YARIM BAŞKA DENİCEM. ELİNDE 5620 İÇİN YENİ firmware OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM
DD Yİ YÜKLEDİM MENÜLER YARIM ÇIKTI.WİFİ DE SORUN ÇIKMADI.GOOGLE MAP ŞAK DİYE ADRESİMİ BULDU.HERŞEY GÜZEL AMA MENÜ YARIM BAŞKA DENİCEM. ELİNDE 5620 İÇİN YENİ firmware OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM
neyse onu düzelttim.ama sorun var :d teli kapıyorum açmak istediğimde telefon ve pc görüntüsü çıkıyor.yanlış yüklemişim onu söylüyor.ve usb kablosunu takmadan tel açılmıyor.yükleme yaparken ses kapama tuş kilidi ve kapamaya basmadım ondan olabilirmi
--------------- Ekleme ---------------
[email protected] USTA SENDEN RİCAM MSNDEN YARDIM EDERMİSİN ŞU TELİ BOZMADAN.S5620XXJF2 BUNU İNDİRDİM BUNU YÜKLÜCEM EĞER SENDE VARSA DÜZGÜN ONU YÜKLEYEM
&&BERKAY&&
Üye
tmm abicim
mafelnohan
Üye
ya dostum denedım ama makına kendını kapattı acılmıyo nasıl acarım soylersen sevınırım makınayı yenı aldım hayrını goremeden cop oldu galıba
ARKADAŞLAR 5620 MONTE İÇİN YANLIŞ VERİLMİŞ AŞAĞIDAKİ DOĞRUDUR.SADECE İŞARETLİ OLAN YERLER OLACAK OKADAR
20romeo70
Üye
kardes yardım edermısın xeıı2 yukledım turkçe yoktu .... allah senden razı olsun sımdı oldu kardes
CorpseGroom
Üye
teşekkür banamı
İhtiyar.
Üye
tşk...........
kukumaw
Üye
öncelikle berkay' a gerekli bir konu açtığı ve takip ettiği için teşekkür ederim. an itibarı ile banlı
jet için benim denediğim firmwareler içinde en iyisi S800MPOJB1 açılışı fransızca. her açıdan memnunum. başlangıçda navigasyon aktif değil ( simge yok) ancak menü->ayarlar->navigasyon aktif yapın tel kapanıp açılınca navigasyon aktif olur.