Dostum haklısın çöp oluyor demekle ama,senden ricam s8000 veya8003 farketmez en son,sürüm yada en iyi çalışan sürümü bi yazsan benim için,bu ramazan günü büyük sevaba girmiş olursun,ısrar edişiimin nedeni,tel arkadaşın telefon donmaya başlamış kullanamıyor yani,dokunmatizm olayı acıtasyona uğramış durumda
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar,yurt dışı s8000 jet aldık garantisiz telefoncudan,1 ay olmadı telefonu açıyoruz başka hiç bir tuşu kullanamıyoruz,telefon donuyor,firmware sini değiştirdim zor bela,usb tanınmadı diyor uzun uğraşlar sonucu yinede yükledim,değişen hiç bir şey yok aynı,tel elimizde patladı,internette araştırdım yapabileceğimiz bişi varmı varmı ekranla ilgili diye sorun şu arkadaşlar,telefon kapalı iken belli oluyor aynen şu leke var,ve ekranın işlevselliğini bitiriyor bir çok kullanıcının bu lekeden dolayı telefonu kullanılamaz hale geliyor,inanın 5 kez garantiden ekran değiştiren var bu telefondaki başka rastladığım sorunlarda batarya,kimisinde batarya çok çabuk bitiyor,samsung yazısına parmagınızla dokunduğunzda elektiriklenme,hışırtı oluyor.velhasılı arkadaşlar samsun jet almayın,diyorum yeni almayı düşünen arkadaşlara...link eklemeyi bilmiyorum böyler kopyaladım arkadaşlar...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
firmwareyi yükledim,değişen hiç bişi olmadı derken donma konusunda olmadı,eskiden samsung s8000 diye açılıyordu,şimdi samsung jet diye açılıyor,dil de fransızca oldu,menüye hiç bişi şekilde giremediğimiz için dilini türkçeye alamadım
3gp video formatı diye biliyorum video oynatıyor 3gp olarak usb veya bluetooth ile atabilirsinAyni telefon bendede var tele nasil 3gp programi atacm soylermisin
jp samsung un türkiye için verdiği kod o firmde vardır bişe kusura bakma deneme şansım yokyahu verdiginiz JP firmware yukledım bunda turkce yokkı tel ingilzce oldu ve turkce yok sadece arapça var
S3653w wifi corby telim. Olan turkce telimde bozuldu . Yavaş belkı duzelır dedim iyice icine ettık telin Wifi bile yok
basit bildiğin telefonun işletim sistemiya ben bunlardan pek bişey anlıyamadım beni aydınlatırsanız sevinirim=))
s5230 da bootfilesi yüklemiyor xpde
s5230 da xpde bootfiles yüklenemiyor diyor ve yüklenmiyor yardım edermisinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s5230 da xpde bootfiles yüklenemiyor diyor ve yüklenmiyor yardım edermisinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bootfiles yüklenmiyor xpde s5230Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya benim mesajlar neden bu tarafa geliyo
eğer bekleyebilirsen 7-10 gün içinde tele dil paketi yüklemeyi tamamlıycam yeni dil paketleri buldum dış ülkede denenmiş ve çalışıyorya benim bi sorunum var bende s5603 var ama orjinal firware bulamıyorum.bitane yüklemiştim siyah olsun dıye oldu ama turkce karakter desteklemıyyor. Örn: nas ls n (nasılsın) mesajlarım böyle.napcagımı bilmiyorumm![]()
soylemeyi unuttum win 7 de yapabilmeniz için sağ tık yönetici olarak yapın o zaman takılma olmadıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S8500XXJF1_.rar
bu dosyayı indir bu türkçe
5800 wave içindir dikkat
8500 için yani yanlış yazdım bunu deneyn var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adam yapıo kardeşim
o jetlerde kronik sorunmuş bende yeni öğrendim tavsiyem pcsuiteyi yükle eski firmlerden birini yükle teli ayarla derim
3gp video formatı diye biliyorum video oynatıyor 3gp olarak usb veya bluetooth ile atabilirsin
jp samsung un türkiye için verdiği kod o firmde vardır bişe kusura bakma deneme şansım yok
basit bildiğin telefonun işletim sistemi
şu an o firmware var bende sana tavsiyem telefonu iyice şarj etde yap şarjı az olunca olmuyopr bazen benimde başıma geldi
eğer bekleyebilirsen 7-10 gün içinde tele dil paketi yüklemeyi tamamlıycam yeni dil paketleri buldum dış ülkede denenmiş ve çalışıyor
soylemeyi unuttum win 7 de yapabilmeniz için sağ tık yönetici olarak yapın o zaman takılma olmadı
bu arada kusura bakmayın giremiyorum fazla girdikçe cevaplarım sorularınızı
peki bunlardan hangileri en son çıkanlar ? nasıl öğrenicez
teşekkürlerde bu ülke isimleri ne oluo hangisini indircem bu konularda biraz acemiyim????????
yarımcı olursanız sevinirim????????????
samsung i7500 yok onu koyabilir misin acaba
boş vaktim olunca koyarım telden giriyomdaarkadşım ben android teması arıyorum ama bi ürlü bulamadım.
sen bulabilirmisin acaba?
teşekkürler
arkadaşlar samsung star oyunları corby wifi de çalışırmı
ewet cogu kişinin işine yarar![]()

elerin parmakların dert görmesin emege saygı
samsung gt-s5230 xp boot yüklenmiyor çözüm bulabilirmisiniz
Hocam size yalan mı söyleceğim JP yukledım fakat içinde arapça ve inglizce var servis 40 tl istedi bu işlem garantıye girmiyormuş. İstersen yaptıgım işlemi videoya çekeyım gondereyım . Şükür müslümanız yalanımız olmaz