Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

senna93

senna93

Üye
ya benim bi sorunum var bende s5603 var ama orjinal firware bulamıyorum.bitane yüklemiştim siyah olsun dıye oldu ama turkce karakter desteklemıyyor. Örn: nas ls n (nasılsın) mesajlarım böyle.napcagımı bilmiyorumm :(

unloved

unloved

Üye

S8500XXJF1_.rar

bu dosyayı indir bu türkçe

--------------- Ekleme ---------------

5800 wave içindir dikkat

8500 için yani yanlış yazdım bunu deneyn var

adam yapıo kardeşim

senna93

senna93

Üye
arkadaşım benim 8500 deil s5603.

senalperen

Üye
s5230 da bootfilesi yüklemiyor xpde

s5230 da xpde bootfiles yüklenemiyor diyor ve yüklenmiyor yardım edermisiniz

bootfiles yüklenmiyor xpde s5230

ya benim mesajlar neden bu tarafa geliyo

cilgincizer

cilgincizer

Üye
ya ben bunlardan pek bişey anlıyamadım beni aydınlatırsanız sevinirim=:)))

gugugargamel

Üye
yahu verdiginiz JP firmware yukledım bunda turkce yokkı tel ingilzce oldu ve turkce yok sadece arapça var :D
S3653w wifi corby telim. Olan turkce telimde bozuldu . Yavaş belkı duzelır dedim iyice icine ettık telin Wifi bile yok

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Dostum haklısın çöp oluyor demekle ama,senden ricam s8000 veya8003 farketmez en son,sürüm yada en iyi çalışan sürümü bi yazsan benim için,bu ramazan günü büyük sevaba girmiş olursun,ısrar edişiimin nedeni,tel arkadaşın telefon donmaya başlamış kullanamıyor yani,dokunmatizm olayı acıtasyona uğramış durumda:oke:

Arkadaşlar,yurt dışı s8000 jet aldık garantisiz telefoncudan,1 ay olmadı telefonu açıyoruz başka hiç bir tuşu kullanamıyoruz,telefon donuyor,firmware sini değiştirdim zor bela,usb tanınmadı diyor uzun uğraşlar sonucu yinede yükledim,değişen hiç bir şey yok aynı,tel elimizde patladı,internette araştırdım yapabileceğimiz bişi varmı varmı ekranla ilgili diye sorun şu arkadaşlar,telefon kapalı iken belli oluyor aynen şu leke var,ve ekranın işlevselliğini bitiriyor bir çok kullanıcının bu lekeden dolayı telefonu kullanılamaz hale geliyor,inanın 5 kez garantiden ekran değiştiren var bu telefondaki başka rastladığım sorunlarda batarya,kimisinde batarya çok çabuk bitiyor,samsung yazısına parmagınızla dokunduğunzda elektiriklenme,hışırtı oluyor.velhasılı arkadaşlar samsun jet almayın,diyorum yeni almayı düşünen arkadaşlara...link eklemeyi bilmiyorum böyler kopyaladım arkadaşlar...
firmwareyi yükledim,değişen hiç bişi olmadı derken donma konusunda olmadı,eskiden samsung s8000 diye açılıyordu,şimdi samsung jet diye açılıyor,dil de fransızca oldu,menüye hiç bişi şekilde giremediğimiz için dilini türkçeye alamadım

o jetlerde kronik sorunmuş bende yeni öğrendim tavsiyem pcsuiteyi yükle eski firmlerden birini yükle teli ayarla derim ;)

Ayni telefon bendede var tele nasil 3gp programi atacm soylermisin
3gp video formatı diye biliyorum video oynatıyor 3gp olarak usb veya bluetooth ile atabilirsin

yahu verdiginiz JP firmware yukledım bunda turkce yokkı tel ingilzce oldu ve turkce yok sadece arapça var :D
S3653w wifi corby telim. Olan turkce telimde bozuldu . Yavaş belkı duzelır dedim iyice icine ettık telin Wifi bile yok
jp samsung un türkiye için verdiği kod o firmde vardır bişe kusura bakma deneme şansım yok

ya ben bunlardan pek bişey anlıyamadım beni aydınlatırsanız sevinirim=:)))
basit bildiğin telefonun işletim sistemi ;)

s5230 da bootfilesi yüklemiyor xpde

bootfiles yüklenmiyor xpde s5230

ya benim mesajlar neden bu tarafa geliyo

şu an o firmware var bende sana tavsiyem telefonu iyice şarj etde yap şarjı az olunca olmuyopr bazen benimde başıma geldi

ya benim bi sorunum var bende s5603 var ama orjinal firware bulamıyorum.bitane yüklemiştim siyah olsun dıye oldu ama turkce karakter desteklemıyyor. Örn: nas ls n (nasılsın) mesajlarım böyle.napcagımı bilmiyorumm :(
eğer bekleyebilirsen 7-10 gün içinde tele dil paketi yüklemeyi tamamlıycam yeni dil paketleri buldum dış ülkede denenmiş ve çalışıyor

S8500XXJF1_.rar

bu dosyayı indir bu türkçe

5800 wave içindir dikkat

8500 için yani yanlış yazdım bunu deneyn var

adam yapıo kardeşim

soylemeyi unuttum win 7 de yapabilmeniz için sağ tık yönetici olarak yapın o zaman takılma olmadı ;)

bu arada kusura bakmayın giremiyorum fazla girdikçe cevaplarım sorularınızı

beyyyyy

Üye
öncelikle herkese merhabalar bu konu açtıgınız için tesekkur ederım benım sorum su olucak bende de s8003 jet var bu tele gore ılk sayfadakı son surum olan hangi firmwareyi yüklicez yardım eden olursa sevınırım SAYGILAR

welatoom

Üye
kardeş 5603 için nasıl atılır

gugugargamel

Üye
o jetlerde kronik sorunmuş bende yeni öğrendim tavsiyem pcsuiteyi yükle eski firmlerden birini yükle teli ayarla derim ;)

3gp video formatı diye biliyorum video oynatıyor 3gp olarak usb veya bluetooth ile atabilirsin

jp samsung un türkiye için verdiği kod o firmde vardır bişe kusura bakma deneme şansım yok

basit bildiğin telefonun işletim sistemi ;)

şu an o firmware var bende sana tavsiyem telefonu iyice şarj etde yap şarjı az olunca olmuyopr bazen benimde başıma geldi

eğer bekleyebilirsen 7-10 gün içinde tele dil paketi yüklemeyi tamamlıycam yeni dil paketleri buldum dış ülkede denenmiş ve çalışıyor

soylemeyi unuttum win 7 de yapabilmeniz için sağ tık yönetici olarak yapın o zaman takılma olmadı ;)

bu arada kusura bakmayın giremiyorum fazla girdikçe cevaplarım sorularınızı

Hocam size yalan mı söyleceğim JP yukledım fakat içinde arapça ve inglizce var servis 40 tl istedi bu işlem garantıye girmiyormuş. İstersen yaptıgım işlemi videoya çekeyım gondereyım . Şükür müslümanız yalanımız olmaz

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
peki bunlardan hangileri en son çıkanlar ? nasıl öğrenicez

fireee

Üye
teşekkürlerde bu ülke isimleri ne oluo hangisini indircem bu konularda biraz acemiyim????????
yarımcı olursanız sevinirim????????????

musti4234

Üye
samsung i7500 yok onu koyabilir misin acaba

ERENESER

Üye
arkadşım ben android teması arıyorum ama bi ürlü bulamadım.
sen bulabilirmisin acaba?

ramowarr

Üye
teşekkürler

maXim42

maXim42

Üye
arkadaşlar samsung star oyunları corby wifi de çalışırmı

Burak

Üye
ewet cogu kişinin işine yarar :D

yuho

Üye
elerin parmakların dert görmesin emege saygı

senalperen

Üye
samsung gt-s5230 xp boot yüklenmiyor çözüm bulabilirmisiniz

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
peki bunlardan hangileri en son çıkanlar ? nasıl öğrenicez

kodlarını vermeyi unutmuşum googleden aratırsan ilk sayfda var

teşekkürlerde bu ülke isimleri ne oluo hangisini indircem bu konularda biraz acemiyim????????
yarımcı olursanız sevinirim????????????

samsung firmware dağıtırken bölge bölge dağıtır ve kodlar verir bu kodlar onlar konunun en altında verdım.öncelikle telin modeline göre bul ve türkiye kodunu indir

samsung i7500 yok onu koyabilir misin acaba

ben toplarken o teli hesaba katmadım (UNUTTUM):D boş vaktim olunca koyarım telden giriyomda

arkadşım ben android teması arıyorum ama bi ürlü bulamadım.
sen bulabilirmisin acaba?

darkforestgroup a gir orada tema yapanlar vfar yada paranoya arkadaşımız paylaştı bukonuyu temayı

sorun değil ;)

arkadaşlar samsung star oyunları corby wifi de çalışırmı

tabikide neden çalışmasınki

ewet cogu kişinin işine yarar :D

kesinlikle :D

elerin parmakların dert görmesin emege saygı

önemli değil .

samsung gt-s5230 xp boot yüklenmiyor çözüm bulabilirmisiniz

bazen oluyor bendede telefonu şarj edince geçiyo bi dene derim

Hocam size yalan mı söyleceğim JP yukledım fakat içinde arapça ve inglizce var servis 40 tl istedi bu işlem garantıye girmiyormuş. İstersen yaptıgım işlemi videoya çekeyım gondereyım . Şükür müslümanız yalanımız olmaz

estağfirullah abi yalan ne gerek burada valla nedense kocaeli realden aldım telpa lı okadar modlu yükledimparasız attılar size tavsiyem xp yüklemeniz windows değil ha :D