Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüm s60 3rdtelefonları ngage oyunları en yenı yontem ve teli hackleme
Sponsorlu Bağlantılar
muratsim67
Üye
kardes bende hem telefon hem hafıza kartında n gage klasörü bulunuyor.ikisinede bomberman oyununu attım program görmedi.nasıl halledecem bu sorunu.
muratsim67
Üye
arkadaşım lutfen benim soırunuma çözüm bul
--------------- Ekleme ---------------
telefonum nokia e51 işletim sistemi 9.1
kaan7878
Üye
x-plore lar yüklenmiyorr önce temel programı kurun diyo hiç birini kabul etmiyoo
Telefonum nokia e51.
Os 9.1 işletim sistemi.
S60v3
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca çalışan oyunlarında ismini yazarmısın
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
s60 v3 oyun bölümdn ngage oyunları var hepsi sorunsuz çalişir eger sorun olursa konu sahıbıyle konuşursun yardımcı olur
kaan7878
Üye
yok c5-00 s60 v3 ama neden se olmuyor
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
olabilir sen bi v5 kilerinkini dene
kaan7878
Üye
nokia nın kendi sitesinde yazıyo v3 diye nasıl v5 olsun
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
yok yahu anladım v3 oldugunu biliyorum .sen yinede bi dene maksat belki olur
kerten_kelebek
Üye
n game de PIPS_v1.4 dosyasını ne yapacaz bide bunun oyunlarını nerden bulabiliriz
salvador106
Üye
tsk ederım 6120c te calısıyormu ,?
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
özellikle 6120 c de olur ben kendı telfonumda bizzat denedim de paylaştım oyunlarda ben linkini eklicem madm talep baya var.......
arapstyle
Üye
çok sağol samsung i450 de çalıştı
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
samsung'tamı vaybe iyi oyunlar kardeşim sevindirdin beni ben teşşekkür ederim
arapstyle
Üye
hocam samsung da çalıştı ama programı açtı sadece oyunlardan worms world partyde main hatası veriyor, tetrisde ise close some application hatası veriyor yüklü olan tüm programları kaldırdım bi n-gaga var yinede aynı hatayı veriyor nedendir acaba?
hocam samsung da çalıştı ama programı açtı sadece oyunlardan worms world partyde main hatası veriyor, tetrisde ise close some application hatası veriyor yüklü olan tüm programları kaldırdım bi n-gaga var yinede aynı hatayı veriyor nedendir acaba?
yardımcı fix programları var oyunların onları bulcan kardeş galiba
muratsim67
Üye
arkadaşlar bende asphalt 3 ü yüklüyorum ama yükleme bitince unable to instal game yazıyo türkçesi oyunu kuramadık demek. Ayrıca ngage klasöründeki oyunun dosyasıda siliniyor.sorun ne acaba