tüm s60 3rdtelefonları ngage oyunları en yenı yontem ve teli hackleme

Sponsorlu Bağlantılar

efsane11900

efsane11900

Üye
Teşekkürler emegine saglık

nazirhazir

Üye
benimtel e63 yüklenemiyo sertifikatarafından engelleniyo hatası alıyorum sebebi edir acaba yardım cı olursan sevinirim şimdiden tşk

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
vala yanılmıyorsam e63 biraz zor yuklenıyor galiba katogorılerde isimini hiç duymadım

fthakan

fthakan

Üye
opta dan sertifika alıp o seertifikayla sertifikalandıracaksın.Söylemi olduğun hata genelde bundan kaynaklı sertifika proğramlarının kendisinde bulunan sertifikayla imzalarsan bu hatayı verir.

nazirhazir

Üye
anladım fakat ben optadan cer dosyasını aldım zaten fakat teli sertifi kalayamıyorum oyüzden başka biyolu arsa bana yardım cı olusanın çok sevinirim daha önce buyöntemleri e72 telim dede denedim olmamıştı bundada olmuyo lütfen yardım

fthakan

fthakan

Üye
teli değil proğramı sertifikalandıracaksın ozaman proyu kurarken o söylemiş olduğun hatayı vermez direk yükler.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyledir dostum saol

egerciemre

egerciemre

Üye
saol

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
dediklerini yaptım installerserver.exe'yi c:\sys\bin 'e kopyaladım hiçbir dosya kurulmadıtüm kurulum dosyalarına dosya bozuk dedi

evastears

Üye
Teşekkürler dostum.
Arkadaşlar bir de şu güzel türkçemizi güzel kullansak :) Sanki daha güzel olur ama ...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

ahmet_999

Üye
teşekkürker..................................................

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

1433

1433

Üye
:tşk: eskiden zaten çaliştıryodum biraz hız farkı oldu eline saglık güzel anlatım

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar...

vedat533

vedat533

Üye
saol

ozkangumus

Üye
N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_-.sis kardeş dosya bozuk diyor

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
bende n95 8gb rm320 v35 hackli telefon var.kendim hackledim helloox programiyla.ngage kura bilirmiyim

Üst Alt