Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüm s60 3rdtelefonları ngage oyunları en yenı yontem ve teli hackleme
benimtel e63 yüklenemiyo sertifikatarafından engelleniyo hatası alıyorum sebebi edir acaba yardım cı olursan sevinirim şimdiden tşk
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
vala yanılmıyorsam e63 biraz zor yuklenıyor galiba katogorılerde isimini hiç duymadım
fthakan
Üye
opta dan sertifika alıp o seertifikayla sertifikalandıracaksın.Söylemi olduğun hata genelde bundan kaynaklı sertifika proğramlarının kendisinde bulunan sertifikayla imzalarsan bu hatayı verir.
nazirhazir
Üye
anladım fakat ben optadan cer dosyasını aldım zaten fakat teli sertifi kalayamıyorum oyüzden başka biyolu arsa bana yardım cı olusanın çok sevinirim daha önce buyöntemleri e72 telim dede denedim olmamıştı bundada olmuyo lütfen yardım
fthakan
Üye
teli değil proğramı sertifikalandıracaksın ozaman proyu kurarken o söylemiş olduğun hatayı vermez direk yükler.
CoDeYs
Üye
Konu Sahibi
aynen oyledir dostum saol
egerciemre
Üye
saol
1_9_0_5
Üye
dediklerini yaptım installerserver.exe'yi c:\sys\bin 'e kopyaladım hiçbir dosya kurulmadıtüm kurulum dosyalarına dosya bozuk dedi