Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sonakıncı

Üye
cect e71 de 3g ayarlarını nasıl yapabilirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

ummy

Üye
orite telefonumda çift kamera var 3 g görüntülü nasıl konuşurum

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çift kamera olması 3G olduğu anlamına gelmez.

kezub

kezub

Üye
bu çin malı e71 hangi işletim sistemini kullanıyor biliyor musun ve kullandığı işletim sistemine uygun programları bu tel kaldırır mı acaba? şimdiden sağol:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi standarttır. Cihazınız orjinal ise bir markası olmalı markayı söyleseniz java olup olmadığınıı tespit edip yorum yapabilirim.

Al Percino

Üye
iki sorum olacak

1- mp3'leri mesaj sesi yapabileceğimiz hangi telefonlar var ? çin malları arasında birçok model inceledim ama hiç birinde bu özellik yok sadece zil sesi olabiliyor mp3'ler.

2- sesi cızırtılı çıkmayacak net ve güzel çıkacak hangi modelleri tavsiye edersiniz ? benim için en önemli olan konu sesin net ve cızırtısız çıkmasıdır, sırf bu yüzden orijinal 6300'ımı çekmeceye atıcam

stereo hoparlörlü hangi modeller var ?

mesela nokia express music gibi sağlam hoparlörlü hangi modelleri tavsiye edersiniz ?

şimdiden teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba

MP3'leri ne yazık ki hiçbir modelde mesaj sesi olarak kullanamıyoruz. Sesleri cızırtısız duymak isterseniz Anycool T828 ya da ( şu an bulmanız zor olsa da ) Trident CK 2008 tavsiye ederim. Tüm modelleri test etme imkanım olmadığı için daha fazla model sunamıyorum. Ancak bu iki model de çok yüksek ses çıkışına ve stereo hoparlörlere sahip.

abarruh

Üye
abicim çin malı iphone telefonum var ve kafasına esince dokunmatik ekran çalışıyor kafasına esmeyince çalışmıyor içini açtım baktım ama bi kopukluk temassızlık ta yok sistem dosyasında bi sıkıntı olabilirmi acaba bilmiyorum bana bi yardımcı olursanız sevirim iyi g ünler.

ayarbaba

Üye
Benim zil sesi değişikliği ile ilgili sorunum var , mp3 leri zil sesi olarak ayarladım ancak tel gene default ayarındaki .mıdı uzantılı dosyayı çalıyor , varmı bildiginiz bir yöntem acaba , bir ayarı yanlış yapıyorum ama hangisini acaba ?

tuncix

Üye
merhaba bende de çin malı cihaz var modelini hiç bilmiyorum şu sörunu var şarja takıyorum 1 dk sonra yükleyici hata diyo usb den bilgisayara bağlayınca pc tanımıyo usb aygıtı tanımadı diyo ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim .

eç038

eç038

Üye
sevgili adem

benim bu konuya yazdığım ilk soru deil.. (sonuncuda olmayacak gibi :) ) .. bi digiphone e660 ım var. ve çakması olduğu 6600 slide ın kızağından daha dayanıklı gibi bi kullanımı var.. lakin açıkken o kadar sallanıoki nerdeyse arkaya düşecek die parmağımla arkadan destek verecem..bende 4. defa servise gönderdim ama sonuncuda bu normal dediler ve o sebepten göndermediler... ilkindede o sebepten göndermediğim için 3 e tamamlanmadı ve değişim talebim reddedildi.. bende siz yapamıosanız ben yaparım dierek içini açtım yapabileceğim birşey varmı die baktım.. ama kapak o kadar ince bi mekanizmaya oturtulmuşki çinliler ilk kez beni şaşırttı.. orjinalini açmadım ( açmamda) ama nokia bile bunu yapabilmişmidir şüpheye düştüm.. soracağım şey bu sallantıyı gidermenin bir yolu varmıdır.. yoksa altına yapıştırdığım bantlar duracak ve sık sık yenilemem gerekecek.. ayrıca artık bunu servis kabul etmez mi ??? hiç bi çare olmazsa telefon kenarda duracak ve hattımın biri kapalı olacak :(

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bu teknik bir soru. Tüketici hakem heyetiyle görüştünüz mü ? Bu değişim gerektiren bir durum. Bence 3 kez gitmesine gerek yoktur.

hackedbykabus

Üye
yha ben bir şey sorcaktım acil cevaba ihtiyacım var benim telefon cect e72 yha bu telefonda 3g varmı yada interenmte nasıl bağlanıo web die seçenek var ama yalnış ağ geçiti dio cevap beklliyorrum şimdiden teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınızda 3G yok. GPRS ayarlarınızı hatalı yapmış olmalısınız. Doğru ayarları forumumuzda bulabilirsiniz.

emrebestekar

Üye
Bu olmadan direkt olarak webcam ya da hafıza kartına bağlanıyorsa sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeniz probleminizi giderecektir.

sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemesini nasıL yaparız.

eç038

eç038

Üye
Bu teknik bir soru. Tüketici hakem heyetiyle görüştünüz mü ? Bu değişim gerektiren bir durum. Bence 3 kez gitmesine gerek yoktur.

arkadaşım buda son ekleyeceğim olsun... tüketici hakem hayatine gittim aynı arızadan 3 kez giderse kabul edip değişim isteyebiliriz dediler... bende tanıdığım telefoncuya gittim.. madem öyle bu şekilde kullan servis yapamıyosa biz hiç yapamayız dedi... telefonun dört köşesine bant yapıştırarak kızağı sağlamlaştırdım... bozuk satıyorlar arızasını ilkel yollarla çözmek zorunda kalan yine kullanan oluyo...

ex-kanky

Üye
Merhaba benim cect e71 marka telefonum var. Turkcell internet ayarlarını aramam a rağmen ulaşamadım yardımcı olursanı z sevinirim.:vur

--------------- Ekleme ---------------

ltf yardımcı olun bu hafta coklaızm olcak :(

PRENSES83

PRENSES83

Üye
slm adem bey ben sizden bir konuda yardım istiyecektim arkadaşım nokia 8800 arte carbon almış korea yazıyo yani çakma heralde. ama pc ye bağlantı sorunu var ne yapmalıyız.tşkrlr.

Üst Alt