Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cellat3370

Üye
bende cect telefon var internete bağlanamıyorum napmam gerek yardımcı olurmusunuz

sahin_27

Üye
ya abicim ben yeni bi telefon aldım çin malı ama internete giremiyorum nsl girecem bi yardımcı olurmusunuz telefonun markası ayphone (iphone deil yazdıgım gibi ayphone)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Adem Bey benim triden kn-a75d telefonum var kamerasını acmak istediğimde kamera modülü hazır değil diyor video cekmek istediğimde ise kamera başarısız diyor herhangi yere düşme felan olmadı ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınız için tşkler

PM atmışsınız sorunuzu oradan yanıtladım.

benim telefon vertice e72 ben nasıl telefona oyun nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz benim msne adresim [email protected]

MSN üzerinden yardım taleplerini değerlendirmiyoruz

merhaba adem bey
çin malı java ve wi-fi olan ipohe tarzı telefon almak istiyorum
ancak iphoneda kararsızım dokunmatik olması ilerde sorun yaratmasında dolayı
hangi telefonu tavsiye edersiniz

Merhaba. iPhone ya da Nokia ismiyle satılan Çin Malı telefonları tavsiye etmiyorum. Bunlar sahte, dolayısıyla garantisiz ürünler. Wi-Fi'li ve java destekli derseniz, beklentilerinizi karşılayacak tek cihaz Digiphone DG67'dir.
http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...tv-dokunmatik-8-gb-digiphone-dg67-232501.html
Buradan inceleyebilirsiniz

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
çin malı e71 de wifi java var dior bütün int. satıcılar sizce gerçekten çalışıyormu?cvp yazın haa

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
E71'de Wi-Fi yok. Bazı sahtelerinde java olabiliyor.

gezgin500

Üye
iyi akşamlar. bu i phone başlığına verdiğiniz cevap galiba reklam yapmak isteyen biri olduğu için önemsemediniz. ben v900 model sanırıl aldığım, wifi falan var gayette kullanışlı imiş öğrendiğim. bu telefon hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz. mesela sarr değeri yada performans bildiğiniz kadarıyla.....şimdiden teşekkürler....

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu sarr değerlerini tüm telefonlar için görebileceğimiz bi döküman var mı?

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
ben satıcıya sordum hatta resimlerine baqtım wi fi vardı abim istersen bi baq sahibinden.com bağlanmış ve fotosunu çekmişler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
iyi akşamlar. bu i phone başlığına verdiğiniz cevap galiba reklam yapmak isteyen biri olduğu için önemsemediniz. ben v900 model sanırıl aldığım, wifi falan var gayette kullanışlı imiş öğrendiğim. bu telefon hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz. mesela sarr değeri yada performans bildiğiniz kadarıyla.....şimdiden teşekkürler....

ayrıca bu sarr değerlerini tüm telefonlar için görebileceğimiz bi döküman var mı?

Daha önce de belirttiğim gibi herhangi bir markanın ismi kullanılarak üretilen Çin Malı telefonlar sahtedir. iPhone V900 ve Mini iPhone gibi ürünler de bunlardan biridir. Servisi, garantisi olamaz. SAR değeri nedir bilinmez. Orjinal ürünler ile ilgili tüm teknik bilgileri verebilirim ancak sahte telefonlar için bilgi vermem onların reklamını yapmamı sağlar ki, bu da savunduğum değerlere aykırıdır.

mehmet_188

Üye
benim telefon n99 ve şaşırdığım konu telefon mahallede yada evde çekmiyo çarşıya gidiyorum orda ful eve geliyorum acil yada servsi yok yok yazıyo nasıl iş anlamadım aydınlatırsanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon n99 ve şaşırdığım konu telefon mahallede yada evde çekmiyo çarşıya gidiyorum orda ful eve geliyorum acil yada servsi yok yok yazıyo nasıl iş anlamadım aydınlatırsanız sevinirim

Cevabı basit N99 sahte bir telefondur. Kimin nasıl yaptığı belli değil. Bu tip arızalar normaldir.

iremnet

Üye
selam arte 8800 carbon cin malı telefonum var imei degirmek istiyorum bilgisayarım usb den tanımıyor driverini nasıl ve nerden indirebilirim iyi calismalar

kamikaze2733

Üye
slm dostum benim çin malı nokıa 6500 clasıc im var bunun dosya sistemi adını biliyorsan yardım edebilirmisin tema yükleyecem teşekkürler.

onr93

Üye
triden tçok iyi bbir marka bende kullandım telefonu çok kuulnanışlı ve sağlam bence al

sen çok şşanssız birisin anllaşılannn ama hepte başın ağrıcak diyedee birşey yok öle şeyleri takma kafaya

bymusty

Üye
trident mb 1100 marka telefonum var program yada msn programı atabilirmiyiz ?

Teşekkürler.

Arkadaşlar bilen yokmu..

karacabe7

Üye
telefonum trident mb600 daha önce pc suit i kullanıyordum.bilgisayarım formatlanınca yeniden kurdum fakat bi türlü telefonla baglantı kuramıyorum.programın içindeki kullanma klavuzunu defalarca okudum fakat bi türlü olmuyor com 3 olarak tanıyor pc telefonu.daha önce com 7 olarak tanıyordu sorunsuz kullanıyordum birde.önceden 6227 modem olarak görüyordu şimdi ise 6218 modem olarak görüyor.yardımcı olabilirmisiniz.telefonumun ekranı kırık başka türlü kullanamıyorum

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
dostum çift hatlı çin malı bi telefon almak istıorum dayanıklı olması onemlı benım için malum çin malı ama hangısını onerırsın

DrazraiL

Üye
sA kardeşim benimde 1 sorum olacak seni yoruyoruz ama emin ol cok sevaba giriyosun :)

benim telefonum cect e72 tvli fln,
1.si bunun Tv sinin ayarı nasıl olacak yani nasıl daha net ve guzel tv izleecek sanırım uydudan fln 1 seyler oluyomus
2.si de bu telefonda java destegi varmıs. buna nasıl tema,oyun,program fln atacagım şimdiden teşekkurler..

Bende Bunu İstiyorum ! TV NET İZLEMEK İSTİYORUM + TEMA OYUN PROGRAM !

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
dostum çift hatlı çin malı bi telefon almak istıorum dayanıklı olması onemlı benım için malum çin malı ama hangısını onerırsın

Telefon önermeyi sevmiyorum. Ama hangi özellikler sizin için önemliyse bunları yazın, hangi modellerin size uygun olduğunu ileteyim

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Telefon önermeyi sevmiyorum. Ama hangi özellikler sizin için önemliyse bunları yazın, hangi modellerin size uygun olduğunu ileteyim

çift hatlı kolay mesaj yazılabilmeli benım için büyüklüğü sorun değil tv olsn kamerası 2mp den aşagı olmasın ses orta düzeyde olması yeterli ne çok ne az mesela Digiphone DG67 bunu tavsiye eder mısınız.... yada basna tavsiyelerınız beklıyorum sımden tesekkurler...

Üst Alt