Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sahte derim, almayın derim :)

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
acillllll

--------------- Ekleme ---------------

önerebileceğin bi telefon var mıı

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önermeyi pek sevmem ama ihtiyaçlarınızı yazarsanız uygun modelleri söyleyebilirim

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
rahatlık java destekli oyunları yükleyebileceğim bi telefon istiyorum...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Konularıma bakın. Çin Üretimi Telefon İncelemeleri Kategorisi altında java destekli modellerle ilgili incelemelerim var.

gundogdu_murat

Üye
merhaba trident s 193 telofonum var, konuşurken rğzgarlı havadaymışım gibi ses yapıyor, bazen konuşmalar kesik kesik oluyor, sebebi ne dir?. bir de bu telefon için programlar var mı . paylaşımın için teşekkürler.(VODAFONE KONTÖRLÜ HAT KULLANICISIYIM)

alexi_laiho

Üye
kolay geslin rahatsız ediyorum ben dün iphone çakması ora mobile m 9 aldım...ben buna nasıl oyun vs. gibi şeyler yükleyebilir...saygılarımla...kolay gelsin...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim rahatsızlık söz konusu değil

Cihazınızda java yok. İlave uygulama yükleme şansına sahip değilsiniz

alexi_laiho

Üye
cihazımda java yazan bir bölüm var.ama

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben göremedim

alexi_laiho

Üye
menüde java yazan bir yer var.içinde opera mini , ebuddy beta ve 3d çince bişeler yazıo anlamadım...saygılarımla

1ader

1ader

Üye
digiphone dg66 telefonum var. konuşma yaparken ekran dokunmatik özelliğinden kilitlenmiyor ve yuzumden algılama yaparak menulere girerek işlem yapıyor. konusmamı kesebiliyor cogunlukla ses değiştiriyor ve beklemeye alıyor. konusma yaparken kilitlemeyi bir türlü başaramadım. onun dışında telefondan memnunum ama bu sorun düzgün kullanmama mani oluyor. yardımcı olursan sevinirim.

whitehead3435

Üye
merhaba
bu Pc suite programı kurulumda hata veriyor ne yapmam lazım acaba

PRENSES83

PRENSES83

Üye
slm acil yardım :) ben nokia 5800 expres müzik aldım ama çin malı sizce iyimi yaptım kafama takıldı eğer iyi yapmadıysam hemen geri varecem yardımcı olursanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şermin hanım PM atmışsınız yanıtladım

yamyamikkoo

yamyamikkoo

Üye
S.a Arkadaşlar Benım Mb 330 T Telefonum var yeni aldım usb pc ye taktıgımda wap cam seçiyorum ama pc kabul etmiyor kurulum istiyor otomatik kurulum yapılmıyo bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun... şimdiden Teşekkür Ederim...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite ve sürücü yüklediniz mi ?..

thsnyldz

Üye
Merhaba Adem Bey benim triden kn-a75d telefonum var kamerasını acmak istediğimde kamera modülü hazır değil diyor video cekmek istediğimde ise kamera başarısız diyor herhangi yere düşme felan olmadı ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınız için tşkler

samed_devran

Üye
benim telefon vertice e72 ben nasıl telefona oyun nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz benim msne adresim [email protected]

balkesnt

Üye
merhaba adem bey
çin malı java ve wi-fi olan ipohe tarzı telefon almak istiyorum
ancak iphoneda kararsızım dokunmatik olması ilerde sorun yaratmasında dolayı
hangi telefonu tavsiye edersiniz

Üst Alt