Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Ayarından kaynaklanacağını zannetmiyorum. Çünkü, daha önce konuştuğumuz ayar dışında bir ayar yok. Ama sim yuvasının bozulmuş olma ihtimali kuvvetleniyor bu durumda
Ayarından kaynaklanacağını zannetmiyorum. Çünkü, daha önce konuştuğumuz ayar dışında bir ayar yok. Ama sim yuvasının bozulmuş olma ihtimali kuvvetleniyor bu durumda
peki sim yuvasında çağrı gönderme için ayrı bir uç mu var. çünkü GPRS çalışıyor mesaj çalışıyor çağrı da alıyor. Yuva bozuk olsa hiçbirini yapmaması gerekmezmiydi?
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Bunları yapıyor ama çağrı göndermiyor olması ilginç. Ayrı bir çıkış olduğunu zannetmiyorum
hus001
Üye
şimdi gprs den sim2 den bağlandım hemde bankaya ??? Bu arada klavyede büyük küçük harf ve rakam seçerken aralarda çince ve arapca klavye de geliyor bunları kaldırmam mümkün mü bu modeli bilemiyor olabilirsiniz belki dg66 da da aynıdır karşılaştınız mı acaba hiç
gundogdu_murat
Üye
Merhaba;
Trident S 321 telefonum var, konuşurken sanki rüzgarlı bir hava varmış gibi ses yapıyor, bazen konuşmalar kesik skesik geliyor, bir de gps bağlantısında telefon Türkçe olmasına ramen "desteklenmeyen alfabeler var diyor" biliginiz var mı teşekkürler
VODAFONE kontörlü hat abonesiyim.
khesahn
Üye
benim çin malı n95im var nasıl orjinal yapabiliriz bide uygulama felan yüklemiyor
Adem kardeşim . Şimdi benim pederin bi tane Annycool T818 adlı Cep telefonu var . Belliki Cin malı yanlız onda Java klasörü diye bir klasör yok . Oyun attım bi kaç tane çalıştırmadı . Sen benim için bi incelermisin ? Rica etsem . Belki bi çözüm yolu olacaktır . Benim Pek bi bilgim yokda ..
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Coşkun kardeşim merhaba
Telefonunda maalesef java desteği yok. Ancak bazı modellerde .nes uzantılı oyunlar çalışıyor. İstersen forumda bir ara. Nes uzantılı oyunları telefonunda Games klasörüne atmalısın. Böyle bir klasör yoksa hafıza kartında games adlı bir klasör oluşturabilirsin.
darkmorgan
Üye
Adem abim peki java desteği olmayan telefonlara java yazılımı yükletmek mümkün mü cep telefon bayisinde falan ?
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Şu an için yapamıyoruz fakat ileride mutlaka yapılacak
darkmorgan
Üye
atıcam pencereden aşşağı mb330 'u aldım ne dosya ne oyun atılmıyor nası telmiş bu ya :S
hus001
Üye
Selamlar Adem Bey,
Yine değişik sorularım olacak öncelikle Digiphone DG67 kullanıyordum biliyorsunuz. Sorun devam etmekte.
1--- *#87# diye bir test vaarmış. O testi yapınca temp 74.35 C (derece) diyor altında valid range 10-35 C yazıyor sonra fail diyor. Birde current testinde current 0.03 A diyor must be min 0.3 A idi galiba sonra ona da fail diyor. Diger değerlerin hepsi test sonucu normal.
2--- Şimdi bu telefon tek işlemcili ya, 1-> sim 1 ve 2-> sim 2 olarak hat 1 ve 2 kullanılacak yoksa 1-> sim 1 ve 2-> sim 1 olarak mı? yani sim 2 de 1. hat üzerinden mi arayacak? normali nasıl bilmiyorum. Belki de ilk aldığımda da böyleydi. Çünkü böyle yapınca zaten arıyor.
3--- Avea (Eski AYCELL 64kB) simi takınca RM1 veya RM2 mesajı çıkıyor vadafone Tcell de böyle bir mesaj yok. Ama 2. Sim yuvasına ne takarsam takayım 2. hat seçili iken arayamıyor. Çağrı geliyor Mesaj atıyor İnternete bağlanıyor ???
Şimdiden teşekkürler.
4--- Bir de ara sıra yanlışşarj cihazı takıldı diyor şarjı kesiyor çıkarıp tekrar takıyorum devam ediyor. Kendi orjinal cihazı ile şaj ediyorum . Aslında pil çabuk bitiyor 1.5 gün fila anca gidiyor.
yazmayı unutmuşum da
ozgur-19
Üye
selamın alleyküm bu forum olaylarına biraz yabancıyımda bana yardımcı olurmmusunuz bana vandan anycool f888 die bi telefon geldi bu telefon kulaklık tanımıyor ve tema vs gibi şeyler yükleniyormu yardımcı olurmusunuz
.:Imperior:.
Üye
Arkadaşım anladığım kadarıyla bu işlerde tecrübelisin. Elimde Anycool T838 var. Orjinal. Buna hiçbir uygulama yükleme şansımız yok mu ? Teşekkürler..
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Defalarca açıkladım ama yine açıklayayım sıkılmadan usanmadan...
Bu telefonlara henüz uygulama yüklenmiyor. Yüklenmeye başlandığı zaman ilk buradan öğreneceksiniz zaten
burakhan131
Üye
kardesım bende 8800 carbon arte var cakma bunların yazı formaları nedır degıstırıleblırmı