Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda telefonu USB'den taktığınızda ekranda seçenekler çıkıyor mu ? Depolama vs gibi

_lal_

_lal_

Üye
merhabalar..
ilk kez trident kullanıyorum.
ilk olarak bir şey sormak istiyorum usb bağlantımda yığın belleği seçtiğimde ''önce hareket algılayıcıyı kapatın'' uyarısı geliyor ne yapmalyım?
teşekkürler..

hus001

Üye
Şu anda telefonu USB'den taktığınızda ekranda seçenekler çıkıyor mu ? Depolama vs gibi

portları görüyorum depolama, kamera,com port ve printer di galiba hepsi seçilebiliyor

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Depolama diyerek devam ettiğinizde telefon bağlantısı yapılabiliyor mu ?

merhabalar..
ilk kez trident kullanıyorum.
ilk olarak bir şey sormak istiyorum usb bağlantımda yığın belleği seçtiğimde ''önce hareket algılayıcıyı kapatın'' uyarısı geliyor ne yapmalyım?
teşekkürler..

Sensörü kapatmalısınız. Ayarlardan Hareket Algılayıcısı ( yada sensör ) ayarlarına girin ve tüm sensör ayarlarını kapalı konuma getirin..

Neden böyle birşey diyor tam olarak anlam veremesem de bunu yaptığınızda sorun düzelir.

_lal_

_lal_

Üye
teşekkür ederim. halloldu..

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :oke:

hus001

Üye
Depolama diyerek devam ettiğinizde telefon bağlantısı yapılabiliyor mu ?

evet depolamada hem iç hem de harici bellek geliyor. Ayrıca dediğim gibi pc bağlantısını da 6218 driveri diye bişey buldum onu tanıttım bağlanabiliyor. Ancak bu RM2 2. hattın arama yapmaması kesinlikle telefonla alakalı bişey gibime geliyor. Zannedersem sim 2 ile ilgiliyse kapalı olan bişey var ortada.
Ama sorun hala devam ediyor RM2 yazısı sinyal kaybolunca gidiyor tabi operator hizmeti de yok. Gelince aynı durum devam operator hizmetlerini kontrol et. mesajı arama yok.

iki sim i de arama ayarları 1 yapınca her ikisi de arama yapabiliyor işin acayip yanı da bu ???

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce Her İki Sim'de Aktif seçeneğini seçtiğinizi söylemiştiniz. Ancak bu şekilde de arama yapmıyorsa sanırım servis gerekecek. Bu noktadan sonrası garip bir arıza gibi görünüyor.

hus001

Üye
Teşekkürler ancak bir husus daha var her iki sim konumu açık . şimdi sim1 de takılı Tcell hattı sim2 ye
avea hattı da sim1 e aldım. anında RM1 hatası çıktı. şimdi Sim 2 den yani Turkcell arama yapmıyor Avea yani sim1 den arıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler ancak bir husus daha var her iki sim konumu açık . şimdi sim1 de takılı Tcell hattı sim2 ye
avea hattı da sim1 e aldım. anında RM1 hatası çıktı. şimdi Sim 2 den yani Turkcell arama yapmıyor Avea yani sim1 den arıyor.

yani benim Avea sim bozulmuş filan olabilir mi?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bozulmuş olma ihtimali var. İsterseniz iki hattı da çıkarın yerine farklı iki hat takıp deneyin.

hus001

Üye
Bozulmuş olma ihtimali var. İsterseniz iki hattı da çıkarın yerine farklı iki hat takıp deneyin.

Ok kusura bakmayın umarım rahatsız etmiyorumdur. Düşününce Ben Şimdi Tcell hattı kayıtlı olmadığını engellendiğini düşündüğüm yuvaya taktım. Sonuçta şebeke bu imei görmüyor olabilir mi? Avea da 1. yuvada ancak ne bilim hani cezalı veya uyarılı gibi bi durum mu söz konusu çünkü RM1 mesajı o tarafa geçti. Sadece bir yorum ????

Bir de ben cihazı aldığım ve ikinci sime yasal uyarı gelene kadar normal kullanıyordum ( bilmediğimden her iki hatta 1. yuvayı mı kullanıyordu hatırlamıyorum yani kontrol etmemiştim)
Şimdi garantiye göndermek istediğimde hepsi burada mı gönderecek ben mi ? fatura var ve üzerindeki her iki simin imeisine ait etiketinde de kaşe var

Hepsi burada ithalatçı ile görüştük sorunun neden olduğunu anlayamadıklarını çözmeye çalıştıklarını ve özür dilediklerini yazmış mesajlarında.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Rahatsızlık söz konusu bile olamaz.

1 numaralı Sim Kart kaydında bir sorun olduğu görünüyor bu durumda. Hepsiburada'nın size vereceği adrese ürünü karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Sorunu lehinize çözmezlerse Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz

hus001

Üye
Adem Bey tekrar çok teşekkür ederim.

Her iki yuvaya ayrı ayrı yeni hat taktım sim1 Vadafone sim2 Turkcell RM1-2 hatası yok ama sim2 arama yapamıyor.

RM hatası kalktı ancak sim 2 arama yapamıyor operatör hizmetlerini kontrol et mesajı veriyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bir de operatör ile görüşün isterseniz

darkmorgan

Üye
Adem abi Trident MB330 telim var hafıza kartına txt leri atıyorum cepten açılmıo ilet fln çıkıo napabilirim

darkmorgan

Üye
denedim abi onu da denedim birtürlü olmadı desteklediğinden eminim klavuzunda yazıor ebook diye

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bütün modeller E-Book destekliyor. Belgeleri Not Defterine atıp tekrar txt olarak kaydederek yeniden deneyebilir misin. Bir de öyle bakalım

darkmorgan

Üye
olmadı gene :(

hus001

Üye
Bir de operatör ile görüşün isterseniz

Adem Bey

sorun kesinlikle ne imei kaydı ne de operatorde.... cep telefonunda 2 sim yuvasında bir sorun olmalı. Ama Avea hattan olmuş olabilir diye düşünüyorum belki de tam tersi olabilir avea hattın bozulmasına telefon neden olmuş olabilir. Belkide Avea sim e yasal uyarı ile bilgi girildi bilmiyorum ama benim sorun sim 2 de birşeyden veya ayarından kaynaklanıyor gibi.:vur

Üst Alt