Odysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
mrb adem kardeş
bende ÇİN die tabir ediLen teLefonLara hayranım şu araLar.ama seninde dediğin gibi garantiLi ve servisLi oLanLarına bakıyorum önceLikLe.
digiphone dg67-wentto f003 ve şu araLar (büyük ihtimaL sahte)v999 diye 3 teLefon arasında kaLdım.kısaca iphone tipi wifi'li javaLı teLefon aLmak istiyorum senin önerin nedir ?
merhaba çin malı nokia N95 8gb telefonm var. fakat internete girmek istediğimde bağlantı başarısız diyor . kısacası wap ayarlarını nasıl yapabilirim ??? diğer sayfalarda '' wap yaz telefon modelini yaz 2222 ye gönder'' gibi şeyler yazıyordu. onuda denedim'' ilettiğiniz telefon modeli bulunamamıştır '' die msj geldi. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürşer =)
S.a KarDeŞ sence tigrada iyi bir marka mıdır??? VeDe öNereBiLeceğin bir çiNnN maLı Var MMMı?? bide TİgRa E711İyi BirrR TelefOn MdUR ÇoK Oduk Şİmdİ Den tEşŞEKKürLErr CeVApplaR İÇinnN
adem abi, kolay gelsin sorum şu, CONCORD nasıl 1 markadır ben e98 sipariş verdim telefon hakkında olumlu - olumsuz düşünclerin varmı teşekkürler..
merhabalar ben concord e91 almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti fiyatıda uygun java desteğikamerası felan çok güzel amaa oyun ve tema yüklenebiliyormu merak ediyorum kullanan varsa cevap yazsın lütfen şimdiden teşekkürler
adem kardeş ben iphone tipinde 350 Liraya kdr teLefon aLmak istiyorum.garantiLi wifi-java-çift sim-dokunmatik ekran gibi özeLLikLeri oLan garantiLi bir teLefon aLacağım.önereceğin teLefon modeLLeri neLerdir ?
Bahsettiğiniz özellikleri taşıyan en uygun cihaz Digiphone DG67'dir. Fiyatı da 300 TL civarı. Servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Size tavsiyem iPhone adı altında satılan sahte telefonlardan uzak durun !..
Arkadaşım Meizu mu yoksa onun çakması meyzu mu ayrıca Meizu ise nerden buldun ve nasıl bir telefon çok sorun çıkartıyor mu?Benim Telefonum Meyzu M8 Javayı Ve gps i destekliyor fakat bu siteden indirdiğim oyunlar yüklenmiyor :S
Arkadaşım Meizu mu yoksa onun çakması meyzu mu ayrıca Meizu ise nerden buldun ve nasıl bir telefon çok sorun çıkartıyor mu?
merhabalar.elimde çin malı nokia n96 telefon var.made in finland yazıyor ve menüsünün türkçe anlaşılabilirliği fazla değil.
rm-233 v 5.20.şimdi ben buna yeniden yazılım atmak istiyorum.ful türkçe olması için.bu konu hakkında bana detaylı şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba?
allah rızası için,yoksa telefonu kırıp atacağım sinirimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?