Tüm Çin Malı Android Telefonların IMEI Numaralarını Değiştirme [%100 Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Kutup_Kurbasi

Üye
çin malı android çift simli 4.1 yüklü tablette denedim oldu.Tablet rootlu değildi önce rootlamaya çalıştım ama başaramadım.tuş takımından yukardaki komutları girmem de nafile oldu. bunun üzerine tesadüf yüklediğim bir superuser.apk dosyası yüklendikten sonra çince bir ikon belirdi , telefonun kendi tuş takımı girişi kaybolmadı ama bu başka bir tuş takımı uygulaması idi.bununla yukardaki kodları girince ayar menüsü açıldı, yukarda sağdaki connectivy sekmesine geçtim, bu menü içindeki CDS information, arkasından radio informationa tıkladım.Phone 1 ve Phone 2 yi sırayla sim kart takmadan bu işlemi yapıp her sim kartı değiştirdikçe açıp kapattım. Telefonun kendi orjinal tuş takımı uygulamasından kontrol ettiğimde her iki imei nin değiştiğini gördüm.Tabletteki 3G li kısmı daha denemedim ama GSM kısmına kendi kartımı taktığımda görüşme vs yaptım.Bahsettiğim SUPERUSERS.APK dosyası ( sonu s ile bitiyor ) unlock root programının içinde var.Yöntem şöyle :
1- Sitesinden Unlock Root programının 3.41 versiyonunun free download yazan butonuna basıp bilgisayarınıza kurun
2- Bilgisayarınızda C: \ Program Files \UnlockRoot Pro \ Tools dizini içindeki 2.2 MB lik SuperUsers.apk ( önemli, sonu farklı biten birkaç tane superuser apk dosyası var.S harfi ile biteni alacaksınız ) dosyasını USB ile telefonunuzun belleğine kopyalayın.
3- USB bağlantısını çekip telefonun kendi dosya yöneticisi ile Superusers.apk dosyasını çalıştırıp kurun
4- telefonun menulerine 2 tane çince ikon geliyor.Bunlardan telefon sembolü olanı seçin ve çalıştırın.Açılan tuş takımından yukarda verilen kodu girin.Gizli menü karşınızda
5- Yukardan Connectivity başlığını seçin, gelen listenin içinden CDS informati0nu seçin.gene açılan listeden Radio İnformationu seçin.Phone 1 ve Phone 2 yazan butonlara sırayla konu başlığında geçen komutları uygulayın ve her bir sim için yaptıkça tekrar başlatın. Benim tablette Phone1 3G hattı , Phone2 ise konuşma hattı idi.Komutları dikkatli şekilde bunlara uygun verin.
6- İşiniz bittikten sonra Superusers APK dosyasını kaldırın çünkü diğer ikonla girilen ayarlar çince yanlış bir şey yapmamış, bilmediğiniz bir ayarı bozmamış olursunuz.Bu işlemleri yaparken kesinlikle SİM kartlarını takmayın çünkü sim aktifken değişiklik olursa telefon operatörü belki durumu algılayabilir.

- - - Eklendi - - -

Mrb arkadaşlar,
Bendede Çin malı NotII ayarında çift hatlı telefon var arkadaşlar. Buna çift imei nasıl atabilirim programı ve yapılma yolunu söylerseniz çok sevinirim herkesden allah razı olsun şimdiden.
USB bağlantısı yaptığımda 3 seçenek çıkıyor
USB BELLEĞİ
ORTAM AYGITI(MTP)
KAMERA DİYE ARKADAŞLAR.

ANDROİD 4.0.4
son sayfadaki mesajda acemi halimle nasıl yaptığımı anlattım. telefonunu USB bellek olarak tanıt ki bahsettiğim kopyalama işlemlerini yapabilesin.

- - - Eklendi - - -

ben seni cevapladım arkadaşım

- - - Eklendi - - -

son mesajıma bakarsanız sizle aynı dertten muzdaripken nasıl çözdüğümü okursunuz.
 


te5irr

Üye
arkadaşlar programın ismini bana mail atabilrmisiniz veya nerden indirecekse zahmet olacak link versin.Şimdiden tskler
 
uqurykn

uqurykn

Üye
androidli çin malı tel göremedim ama ilerde lazım olabilir teşekkürler işe yarıyormuş arşive alıyorum
 

Kutup_Kurbasi

Üye
www unlockroot com sitesinden download kısmına geçip ortadaki unlockroot pro yazan ikonun soldaki yeşil olanına yani free download yazana tıklıyoruz ve bilgisayara kuruyoruz.sonra da kurulan klasörün içinden dediğim apk yı telefona kuruyoruz.
 

maxipich

Üye
*#*#3646633#*#* gizli kod
girin bakayim
karsiniza gizli menu cikti mi ?
heeh iste tam burda GPRS yazan kisima gelin..
imei yazan yer var silin onu yeni imei yazin attached imei diyip sonra write imei diyin
imei write succesfly diyecek cihaz baslatin yeniden cihazi *#06# yapin bakim durum ne :)

sakin kafadan sallamayin..
ben yaptm kullaniyirum.
cikacak sorunlardan maxicep.com ve ben sorumlu degilim.
 

carmelo26

Üye
valla yok böyle bişi aylardır boşuna uğraşıyormuşum çok saol
 

obahab

Üye
Eyvallah
 
pinokyotr

pinokyotr

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım
 


Üst Alt