Galaxy Note 2 Sızıntı Android 4.3 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 Sızıntı Android 4.3 Kurulumu

RESİMLERİN TÜMÜ BANA AİTTİR. NOTE2 ANDROİD 4.3 TELEFONUMDAN ÇEKİLMİŞTİR

Galaxy Note 2'ye Android 4.3 Kurulumu
Samsung'un geçtiğimiz yaz sonu satışa sunulan Phablet modeli Note 2 için sızdırılan Android 4.3 tabanlı orjinal ROM'u nasıl kuracağınızı adım adım anlatacağım.
Konu alıntıdır ve forumda benzeri konu mevcut olmasına rağmen diğer konular sadece haber niteliğindedir. Bu konuda kurulum şekli ve içerikler hakkında alıntı da olsa bilgi vermeye çalışacağım...

İndirilecek Dosyalar
ROM
özellikle orjinal yazılım olduğu için telefonunuzu garantiden çıkarmaz. Yükleme işlemini yapmanız için herhangi bir root işlemine gerek yok.
O zaman sırayla kurulumu anlatmadan önce, indirilecekleri paylaşalım
1- 1215 MB büyüklüğündeki N7100XXUEMJ5_N7100OLBEMJ4_N7100XXUEMJ5_OLB.zip adlı ROM'u indiriyoruz.
2- Buradan adlı yazılımı indirin.
Dosyaları indirdikten sonra;
- Birinci adımdaki zip dosyasının içerisindeki dosyaları, herhangi bir klasöre çıkarıyoruz.

Galaxy Note 2'ye Android 4.3 tabanlı test ROM'unu yüklemeye başlayalım
1- Telefonunuzu kapatın
2- Telefonu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
3- Home + Güç Butonu + Ses Kısma Tuşuna basılı tutarak telefonu açın

4- Telefon Download modunu açacak ve size iki seçenek çıkacak. Continue deyip devam edin.
5- Bilgisayardan indirdiğniz ODIN dosyasını bir klasöre çıkartıp, uygulamayı çalıştırın.
10- Telefon bağlı olduğu için yukarıda sarı olarak işaret çıkacak.Daha sonra ODIN programında aşağıdaki dosyaları seçmeniz gereken yerlere tıklayarak gireceksiniz.

10- N7100XXUEMJ5_N7100OLBEMJ4_N7100XXUEMJ5_HOME.tar.md5 adlı dosyayı PDA butonuna basıp seçiyoruz.
12- Start diyeceksiniz ve flash işlemi başlayacak. Eğer program yanıt vermiyor hatası verirse hiç bir müdahale yapmayın! Kendi kendine düzelecektir. Bu yükleme işlemi yarım kalırsa telefonunuz tekrardan açılmayabilir.

NOT: Bu yüklemeden sonra SDKart hariç tüm dosyalarınız SİLİNEBİLİR!

Sağlıklı bi kurulum yaptıktan sonra sorunsuzca kullanabilirsiniz...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seyits

mrsivri

mrsivri

Üye
Tesekkur ederim bu arada telefonda kasma yapar mi ve herhangi bir telefon ozelligi silinir mi ? :)

seyits

Üye
tlf numuz tam rootlu ve bu yüklemedeki dosyalar ile tlf numuzun 4.1.2 yazılımım ile çakışma olup, orijinal imei miz uçar mı acaba.

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Kasma yok aksine hızlanma oldu. Note 2 de konuyu açtığım tarihten itibaren kullanıyorum türkçe dil dışında özellik yönünden hiçbir eksiklik yok ve yine aksine farklı bi sürü özellik (efekt, menüde degisiklik, kamera galeri vb ayarlarda yeni değişiklikler) eklenmiş. Orijinal 4.3 gelene kadar kullanılabilecek en güzel sızıntı diyebilirim ve zevkle kullanıyorum.
tlf numuz tam rootlu ve bu yüklemedeki dosyalar ile tlf numuzun 4.1.2 yazılımım ile çakışma olup, orijinal imei miz uçar mı acaba.
Aynı şekildeydi benim telefon da. Tam rootlu ve 4.1.2 herhangi bir sıkıntı olmadı

mrsivri

mrsivri

Üye
Turkce degil mi :(

mrsivri

mrsivri

Üye
Turkce olani ne zaman cikacak ?

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Turkce olani ne zaman cikacak ?
Original 4.3 çıkması bekleniyor zaten bu aralar. Çıkmasını benim gibi bekleyemeyenler için alternatif bu. Türkçe dil olmaması problemse orijinalin çıkmasını beklemenizi tavsiye ederim. .Android 4.3 güncellemesi.

adanSA

Üye
Merhaba. Bir sorum olacak.

4.3'ü sorunsuz kurdum. Root kayboldu, tekrar rootladım PASS yazdı supersu geldi ancak;

Samsung zararlı yazılım önleme, güvenlik gibi bir uyarıyla erişimi engelliyor. Ayarlardan kapattım ama uyarı devam ediyor. Bu engellemeyi nasıl kapatabilirim?

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Bir sorum olacak.

4.3'ü sorunsuz kurdum. Root kayboldu, tekrar rootladım PASS yazdı supersu geldi ancak;

Samsung zararlı yazılım önleme, güvenlik gibi bir uyarıyla erişimi engelliyor. Ayarlardan kapattım ama uyarı devam ediyor. Bu engellemeyi nasıl kapatabilirim?

4.3 Root desteklemiyor. Yeni bi sürüm, henüz Root yöntemi mevcut değil. Ama kısa zamanda bulunacaktır...

• Beğen
Tepkiler: adanSA
sacid589

sacid589

Üye
whatsapp konuşmaları fln siliniyor dimi

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp konuşmaları fln siliniyor dimi
Tabiki. Çünkü yeni bi yazılım atıyorsunuz. Telefon komple sıfırlanacaktır. Ancak whatsappkkonuşmalarının yedeğini alabilirseniz sorun çözülür sanırım.

umutcan ahmet Özcan

Üye
Sd karta max 40-50mb lık dosyalar koyuluyor diye duydum dogrumudur acaba?

Takipçi Satın Al

Üst Alt