Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben sadece arabayı sürmekten anlarım,ama bu işin manyaklarını tanıyorum bi soruşturayım.Ama bildiğim şu ki parçası pahalı olan araçlardan uzak dur.
dilim ama parayı bulursam rize ye opel in showroom ünü açıcam
benimki hastalık gibi bişi içine bindiğim ilk araç opel di en son bneceğim de opel olur heralde
şöle bi sıralarsak da hersey 96 astra - 98 corsa -2000 uzay kasa vectra 01 zafira-03 astra 04 c kasa vectra 06 c2 kasa vectra opel artık aşk oldu bende
tek kendini değil arabayıda düşün diyortuba keşke ilk arabanı biraz daha düşük tutsan,ilerde model yükseltsen daha iyi.Sonuçta acelemiliğin olacak tabi sadece sen kullanacaksan
tuba keşke ilk arabanı biraz daha düşük tutsan,ilerde model yükseltsen daha iyi.Sonuçta acelemiliğin olacak tabi sadece sen kullanacaksan
tek kendini değil arabayıda düşün diyor
Ama çok haklı. Acemilikte en azından 2.el bir araba al
ozaman kartal alcam kesın
baba yadigarı c2 kasa vectra
tek kendini değil arabayıda düşün diyor
Ama çok haklı. Acemilikte en azından 2.el bir araba al
Yakışır
Bizim üniversitede bir kız biniyor
ozaman kartal alcam kesın
----------Eklendi @ 20:55:44 ---------- Yazıldı @ 20:55:03 ----------
merttt facene bak sen msjına cevap vermedın
aynen en azından 1-2 yıl o araba gitmeli,kazalı bir araba ölüyor satsanda satamıyorsun
valla mı
utanırım yaaa ben
ne kartalı ya o kadar da değil
İyi arabaların 2.el piyasasıda yokYazık olur elinde kalır
----------Eklendi @ 19:58:28 ---------- Yazıldı @ 19:57:53 ----------
Özel üniversite. Millet son model spor arabalara falan binerken baya dikkat çekiyor
öyle ben kullanıyorum demekle olmuyor , kazaların hepsi senden kaynaklanmıyornapım sımdıden arabayı vurup kırmak ıstemıyorumcok pis kullanırım dermısımdaha kullanmadım hıc
öyle ben kullanıyorum demekle olmuyor , kazaların hepsi senden kaynaklanmıyortavsiyem düşük ikinci el mesela hyundai accent tarzında bir otomobil alıp,acemiliğini böyle bir araçla geçirmendir
cruze yaa
İkinci el arabayıda sağlam bir yerden alman lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?