rekod Üye Ellerin dert görmesin kardeşim.... helal sana mükemmel bi çalışma olmuş bizzat deneyerek yazdım bu yorumu... 1 numarasın tşk...
Ellerin dert görmesin kardeşim.... helal sana mükemmel bi çalışma olmuş bizzat deneyerek yazdım bu yorumu... 1 numarasın tşk...
gececi1 Üye ustam sana zahmet olmassa N80 lere uyarlayabilirmisin program ekranda küçük boyutta kalıyor N80 ler 352*416 yaparsan makbule geçer şimdiden teşekkürler
ustam sana zahmet olmassa N80 lere uyarlayabilirmisin program ekranda küçük boyutta kalıyor N80 ler 352*416 yaparsan makbule geçer şimdiden teşekkürler
Favorite Üye Konu Sahibi alp047' Alıntı: ellerine sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... rekod' Alıntı: Ellerin dert görmesin kardeşim.... helal sana mükemmel bi çalışma olmuş bizzat deneyerek yazdım bu yorumu... 1 numarasın tşk... Genişletmek için tıkla ... hdr...' Alıntı: emeğine sağlık harike bişe (: Genişletmek için tıkla ... gececi1' Alıntı: ustam sana zahmet olmassa N80 lere uyarlayabilirmisin program ekranda küçük boyutta kalıyor N80 ler 352*416 yaparsan makbule geçer şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... alp047 - Eyvallah dostum. rekod - Rica ederim güle güle kullan ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim. hdr... - Yorum için teşekkürler. Güle güle kullan kardeş. gececi1 - Şu an değil ama 2-3 gün içinde bakarım inşallah yardımcı olurum n80 için.
alp047' Alıntı: ellerine sağlık çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... rekod' Alıntı: Ellerin dert görmesin kardeşim.... helal sana mükemmel bi çalışma olmuş bizzat deneyerek yazdım bu yorumu... 1 numarasın tşk... Genişletmek için tıkla ... hdr...' Alıntı: emeğine sağlık harike bişe (: Genişletmek için tıkla ... gececi1' Alıntı: ustam sana zahmet olmassa N80 lere uyarlayabilirmisin program ekranda küçük boyutta kalıyor N80 ler 352*416 yaparsan makbule geçer şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... alp047 - Eyvallah dostum. rekod - Rica ederim güle güle kullan ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim. hdr... - Yorum için teşekkürler. Güle güle kullan kardeş. gececi1 - Şu an değil ama 2-3 gün içinde bakarım inşallah yardımcı olurum n80 için.
Favorite Üye Konu Sahibi _-_-_-ahmet-_-_' Alıntı: bizi görmemişin be abi nbeyse canın sagolsun Genişletmek için tıkla ... gurbet0001' Alıntı: kardeşim ellerine saglık cokk teskkürlerrr Genişletmek için tıkla ... ahmet - Gördüm kardeş güle güle kullan program hakkında özel bir isteğin varsa elimden geleni yaparım. gurbet0001 - Yorumun için teşekkürlerrrrrr.
_-_-_-ahmet-_-_' Alıntı: bizi görmemişin be abi nbeyse canın sagolsun Genişletmek için tıkla ... gurbet0001' Alıntı: kardeşim ellerine saglık cokk teskkürlerrr Genişletmek için tıkla ... ahmet - Gördüm kardeş güle güle kullan program hakkında özel bir isteğin varsa elimden geleni yaparım. gurbet0001 - Yorumun için teşekkürlerrrrrr.
_-_-_-ahmet-_-_ Üye mahmutk.' Alıntı: ahmet - Gördüm kardeş güle güle kullan program hakkında özel bir isteğin varsa elimden geleni yaparım. . Genişletmek için tıkla ... eywallah kardeşim sagolasın
mahmutk.' Alıntı: ahmet - Gördüm kardeş güle güle kullan program hakkında özel bir isteğin varsa elimden geleni yaparım. . Genişletmek için tıkla ... eywallah kardeşim sagolasın
Favorite Üye Konu Sahibi tashova_li' Alıntı: Emeğne sağlk. Teşekkrler. Bu arada yeni versyonun Türkçesi ne zaman gelr? Genişletmek için tıkla ... Yeni versiyonda telefon hackli olmadan çalışmayacak malesef bu hiç hoşuma gitmedi benim tel hackli ama çoğunun tel hackli değil.
tashova_li' Alıntı: Emeğne sağlk. Teşekkrler. Bu arada yeni versyonun Türkçesi ne zaman gelr? Genişletmek için tıkla ... Yeni versiyonda telefon hackli olmadan çalışmayacak malesef bu hiç hoşuma gitmedi benim tel hackli ama çoğunun tel hackli değil.
xchatin Üye saol helal dostun önce bu proyu indirmiştim çalışdı sonra silindi tekrar yüklemeyi denedim açılmadı inşlah şimdi çalışır TEL:6120c
saol helal dostun önce bu proyu indirmiştim çalışdı sonra silindi tekrar yüklemeyi denedim açılmadı inşlah şimdi çalışır TEL:6120c