TTPod v3.3.1 Türkçe 352x416 +2 Skin +21 Renkli Efekt +1 Açılış Ekranı Modifiyeli E60 E70 N80 İçindir

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.3.1 Türkçe 352x416 +2 Skin +21 Renkli Efekt +1 Açılış Ekranı Modifiyeli E60 E70 N80 İçindir
E60 E70 N80 Kullanan arkadaşlar bu çalışmamı sadece sizin için yaptım benim telefonumun markası 6120 Classic deneme fırsatım olmadı program hakkında yorum yazarsanız ilerde daha iyi yapmaya çalışırım şimdilik 2 skin entegreledim yakında bu rakam yükselebilir buldukça eklerim umarım sorunsuz çalışır.

Skinlerin boyutları: 352x416

Not: Program imzalıdır sertifika istemez güle güle kullanın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muhsinsa, frk uzn, karaman-355 ve 22 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: slient01

__S_W_A_T__

Üye
çok teşekkür ederim.eline sağlık..harikasın

__S_W_A_T__

Üye
daha yüklemedim.ama şimdi yüklüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

evet yükledim.gayet güzel çalışıyor.sorun yok.ama biraz daha skin bulma şansımız var mı?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
daha yüklemedim.ama şimdi yüklüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

evet yükledim.gayet güzel çalışıyor.sorun yok.ama biraz daha skin bulma şansımız var mı?

Bulunca ekleyecem aynı linkte bulursun +2 sikin yazıyor ya eğer bulusam eklerim +3 +4 şeklinde değişir oradan anlarsın. Alttaki skini dene çalışıyorsa entegreleyim.

Ekli dosyalar

targetkip

targetkip

Üye
Arkadaş ben niye yükleyemiyorum birtane bile player yükleyemedim telefonum e 71 sertifika hatası veriyor

__S_W_A_T__

Üye
ya benim pc sizin yüklediğiniz skinlerin önizlemelerini göstermiyo.o yüzden kart okuyucuyla tele atıyorum,yüklüyorum ancak görebiliyorum nasıl bişey oldugunu.neden açmıyor bu pc resimleri anlamadım.son yüklediğin skin de çok güzel.ama bazı yazıları çince harflerden olusuyo.

ssteel

ssteel

Üye
şu n80 için 3.4x ve sonraki sürümler de 3 skin var

korfare

korfare

Üye
hocam saol walla süper oldu bu n80de çalışmıodu :) bide arayüzler biraz fazla olsa 2tane var :)) neyse bunada şükür.. sağolasın

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
Program bozuk n80 yükledim sarkıları tararken 118 sarkı buluyor ve program kapanıyor

ogzygt

Üye
cok harikasın güzel skinleride bekliyoruz ha birde iconu söyle güzel bir winamp iconu olsa cok dehset olcak tabi olunca iconu telefonda nereye atmakda mesele neyse supersin saol

cixMErt07

Üye
xcxadfasdgaregadfhgdsfhdg

spillover

Üye
çok teşekkür ederim skin az ama n80 de tam ekran gösteriyor...ellerine sağlık.....

devran85

devran85

Üye
saol kardeş emeğine sağlık

schle041

schle041

Üye
tşkkr

dossts

dossts

Üye
kardeş sağol emeğine sağlık. ama yeni skinleri bekliyoruz. birde telefonum n 80 tam ekrandayken efektler bozuk çıkıyor .

canözüm

Üye
kardeşim eline saglık on numara program bende n80 var sesi iki kat yükseltebiliyosun ve çok net ve özellik fazala sadece bir sorun ikinci skne geçtim 1 skn slinde sadece o sorunu var zaten öbür kü sürümleriş denedim sadece seninkini çalıştırdı başarılarının devamını beklerim sknleri yükledigin zaman yenisini kurarım artık kib

teachersss

teachersss

Üye
tşk.

Üst Alt