Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPod v3.3.1 Sertifikalı Türkçe Patch Ve 8 Skin Entegreli+(Visuals Efekt)
TTPod Patch yüklü ise onuda kaldırman gerekir uygulama yöneticisinden kaldır. Tekrar dene sorun çözülür yani TTPod ile alakalı hiç bir şey kalmayacak aksi taktirde güncelleme hatası alırsın.
yasinn
Üye
arkadaşlar skinler resimlerdeki gibimi yani renkli mi sadece tek renk değildir inşallah bende eski versiyonu var oda resimde gösterilen gibi çıkmadı sadce kırmızı ve beyaz renklere dönüşüyor buda öyle değildir umarım cevap yazarsanız sevinirim
goliykorol
Üye
program E-51 de de sorunsuz calisiyor ellerine saglik
yasinn
Üye
ben n73 e yükledim efekler resimdeki gibi renkli değil sadece beyaz ve kırmızı bide resimdeki efekler yok başka var biri bir cevap yazarsa sevinirim
değerli dostum ben n73 e kurdum proğram çok güzel çalışıyor ses çok mükemmel görsel efekleride harika tavsiye edebileceğim bir proğram yanız çok yer kapladığından hafıza kartına kurmanızı tavsiye ederim yaklaşık olara 10 megavayt ama kurmaya değer bir proğram