TTPod v3.3.1 Sertifikalı Türkçe Patch Ve 8 Skin Entegreli+(Visuals Efekt)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ( ki ben öle herkeze kolay kolay kardeşim demem) harbi harbi eline sağlık cidden çok iyi mp3 player. prensip olarak piyasadaki en iyi oyun ve programları yüklemeye çalışan biri olarak tebrik ediyorum :D gördüğüm en iyi mp3 player sayende dahada iyi olmuş :D

Aynı benim kafadansın bende en iyileri toplarım programın tarzı ne olursa olsun en şık ve en özelliklisini yüklerim telefonuma. Ayrıca yorumun için teşkkür ederim.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Teşekkürler kardeş emeğe saygı eline sağlık

idris-tolar

idris-tolar

Üye
saol kardeş n73 te çalışıyo ama tek sorunu kendiliğinden dili çince oluyo tekrar yüklemek gerekiyo tabi sistem içindeki dosyayı silmelisiniz bazı eksik yönleri dışında güzel olmuş

--------------- Ekleme ---------------

bende tele her programı yüklemem ama yüklenecek bi program bu

dukenukem82

Üye
Program için saol :oke:

nkirca15

Üye
n78 ok. teşekkürler...

sametyelman

sametyelman

Üye
çok güzel sağol.

kepaze

Üye
Gördüğüm en güzel mp3 oynatıcı aradığımdan fazlası var Baska oynatıcıyla kimse zaman kaybetmesin

celalbjk

Üye
n73 e olurmu olursa supersin

cangalli

Üye
ellerine sağlık E51 de çalışıyor.süper olmuş

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
çok teşekkürler

mustafa4607

Üye
kardeş paylaşımın için teşekkür ediyorum yalnız senıin buraya resmini koymuş olduğun efektler benim telefonumda ordaki gibi çıkmıyor acaba neden böyle oluyo telefon n73

kardeş efekler neden bızım telefonlarda resimdeki gibi cıkmıyor

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş paylaşımın için teşekkür ediyorum yalnız senıin buraya resmini koymuş olduğun efektler benim telefonumda ordaki gibi çıkmıyor acaba neden böyle oluyo telefon n73

kardeş efekler neden bızım telefonlarda resimdeki gibi cıkmıyor

TTPot'u çalıştır müzik çalarken görünümlere gel tam ekranı seç yıldız tuşuyla efekleri değiştir aynen resimde gördüğün gibi görünür:oke:

angel2

Üye
dostum program müzikleri tararken atıyo

34tango

34tango

Üye
sağol kardeş :oke:

dostum telefonla uyumlu diil diyo neden acaba tel n81 2gb

GALLARDO87

GALLARDO87

Üye
n 73 güzel calısıyor equlaızer cok güzel

morbet

Üye
Şu an 5700ıma yüklüyorum çok sağol

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık yoldaş güzel olmuşta 352x416 formatındaki ekranda programın tam ekran olmayışı biraz can sıkıyor ona bi çözüm bulabilir miyiz ??

matarak123

Üye
n70 alırmı ustam

benhjk

benhjk

Üye
teşekürler

furkan_capan

Üye
hocam çok sağol çok güzel bi program olmuş böyle bi program arıyordum çok makbule geçti. allah razı olsun. tekrar teşekkürler..:)

Üst Alt