TTPod v3.3.1 Sertifikalı Türkçe Patch Ve 8 Skin Entegreli+(Visuals Efekt)

Sponsorlu Bağlantılar

falveroglu

Üye
aga tek kelimeyle harikasın başka da bişi demiom:D

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın yorumlar için teşekkür ederim.

cenka_20

cenka_20

Üye
çok tsk ama benim telde olmadı sertifika istedi nokia n96 sertifika nasıl alınır yardımci olabilirmisim kardeş cenka_20@hotmail.

--------------- Ekleme ---------------

Tşkler kardeş harika olmuş ellerine sağlık tek sorun teldeki müzikleri oto.yüklerken 1000parçaya gelmeden kapanıyo neyse emeğine sağlık:oke:

bulentba

bulentba

Üye
saol babs

kril33

Üye
kardeş çok teşekkürler artık şu sertifika hatasından bıkmıştım.....tsk

mustafa4607

Üye
arkadaşım ben konuyu tam aksettıremedım galıba efekler tam ekran oluyo ama bendekı efeklerın hepsı kırmızı ve beyaz yanı ordakı yesıl olan efekler bende yok bıde o fıgurlerın hıc bırı benım programda cıkmıyo acaba benım telefondamı bır problem var dıyecegım telefon n 73 cevaplar ıcın sımdıden cok tesekur edıyorum

adali39

Üye
merhaba:
ttpod nokia E61 telefonumda çalıştırdım
süper çalışıyor ekran büyük olduğu için görünümüde çok iyi oldu
teşekkür ederim...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben konuyu tam aksettıremedım galıba efekler tam ekran oluyo ama bendekı efeklerın hepsı kırmızı ve beyaz yanı ordakı yesıl olan efekler bende yok bıde o fıgurlerın hıc bırı benım programda cıkmıyo acaba benım telefondamı bır problem var dıyecegım telefon n 73 cevaplar ıcın sımdıden cok tesekur edıyorum

Kardeş renkler aynen telefonundaki gibi kırmızı ve beyaz sorun yok telefonunda bendede aynı kırmızı beyaz görünüyor. Resimdekilere gelince alıntıdır bilmiyorum nedenini.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
emeğine sağlık iyi iş çıkarmışsın:oke:

yakuzaaa

Üye
Sağol kardeşim güzel paylaşım

By_JeFaCeR

By_JeFaCeR

Üye
Ellerin Kolalrın Dert Görmesin Süper Paylasım Olmus

oak1969_2

Üye
Çok güzel bir program dostum, sağol. Bir de .flac uzantılı dosyaları oynataydı tadından yenmezdi valla... :oke:

alper38k

Üye
Tek kelimeyle mükemmel eline sağlık

envermeric

envermeric

Üye
ellerin dert görmesin :)

şahin15

Üye
eyvallah kardeş teşekür deneyeceğim

zaribin

Üye
kardeeeş.ellerin dert görmesin..

bgr

Üye
teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin.. Allah binlerce razı olsun..

sabirmusti

Üye
sağol dostum çok süper bir oynatıcı harika albüm kapağını arka planda şeffaf ve büyük olarak göstermesi çok güzel....

tekko

Üye
n73 çalştrıyo mu bilqiniz war mı

Üst Alt