Rica ederim. Sende çalıştımı?Hakan ellerine sağlık,teşekkürler...
Son sürümlerde koruma var. Müdahale ettiğim zaman uygulama çalışmaz hale geliyor. Simge yapacak zamanım yok maalesefaçılmadı..aosp rom vardı belki bundan kaynaklanıyor diye stoc rom yükledim onda da çalışmadı
7.9.1 son sürüm bu şuan yükledim çalışıyor ingilizce kullanıyorum..sana zahmet bir de doğru düzgün şöyle kulaklıkli bir uygulama ikonu yapabilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son sürümlere müdahale yapınca uygulama açılmıyor. O yüzden eklentiyi eski sürümle güncelledim. Sorunu çözünce yeni sürümler eklentide eklenecektirHakan kardeş eklenti çalışan sürüme güncellendi derken ne demek istedin ben anlamadım.Ben hala TTPOD V7.8.0 sürümünü kullanıyorum.
Zaten Türkçeleştirmiştim fakat Türkçeleştirince uygulama çalışmıyor.Dostum v8 çıktı onu ne zmn türkçeleştirirsin?
Telefon dilini ingilizce yapıp dener misin? Eğer sorun çözülürse Türkçe dil dosyasında hata var onuda güncellemede çözerimEline sağlık hocamda efectlerde sorun var
Telefon dilini ingilizce yapıp dener misin? Eğer sorun çözülürse Türkçe dil dosyasında hata var onuda güncellemede çözerim
o zaman uygulamada var. güncellemeyi bekleyinDeniyorum hocam
Eşit:Yine hata veriyor hocam
Hakan abi çok saol fontu ''fonttr'' diye bir yerden indirdim. Ancak ben de sisteme gömmek istiyorum zahmet olmazsa nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Yada pm atar mısın anlatımını? Şimdiden çok saol.Fontun ismi opaldır. sisteme gömerek kullanıyorum. googleye yaz zaten çıkıyor