TTPOD SON SÜRÜM 4.0 BETA 3 2011 S60 V5 Symbian ^ 3 (EN) VE 32 ADET TEMA

Sponsorlu Bağlantılar

hangi.mal.lan.o

Üye
eyvallah king.

----------Eklendi @ 02:07:06 ---------- Yazıldı @ 01:55:28 ----------

eyvallah king.

ankebut34

ankebut34

Üye
ne sertifika sorunu verdi nede en ufak bir hata....aylardır aradığım ve her defasında sertifika sorunu yaşadığım TTPOT uma sonunda kavuştum...paylaşımı yapan kardeşimin emeğine yüreğine ellerine kalvyesine mause una sağlık daha ne diyim ÇOKKKKK TEŞEKKÜRLERR:heyo::heyo::heyo::heyo::bye2::bye2::bye2::bigstar:

MeHmeT5525

MeHmeT5525

Üye
Teşekkürler hocam

slm5288

Üye
teşekkür ederim.

ozgur_473

Üye
pack verdiğin linkten inmiyo

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
patch verdiğim linkten gayet güzel iniyor hiç bir problem yok rahatlıkla indirip kurabilirsiniz arkadaşlar

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu program kaçmaz

harunb52

harunb52

Üye
paylaşım için teşekkürler

dervis1

Üye
sagol kardes

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir özelliğini söylemeyi unuttum menu-settings-rejection song-usin sensor'u açarsanız şarkı çalarken telefonu sallarsanız şarkı değişir

cavid_4

Üye
arkadaşlar bir özelliğini söylemeyi unuttum menu-settings-rejection song-usin sensor'u açarsanız şarkı çalarken telefonu sallarsanız şarkı değişir

Patch işlemiyor.Dosya boz uk yaziyor!!!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
patch çalışıyor az önce indirdim denedim

sayokantürk

sayokantürk

Üye
teşekkürler kardeş proğram N97 HACK ( C6 port edilmiş FW ) telefonumda çalıştı

hamatilli

Üye
arkadaşlar benim 5228 im var program yükleyemüyom sertifikası geçmiş diyo sertifikalamayıda bilmiyorum sanırım hack gerekiyomuş bitane buldum oda aynı hatayı kerdi nasıl hacklıyac tam olarak bilmiyorum bir kaç porağram ismi verirmisiniz şimdiden tşk

alike03

alike03

Üye
Arkadaslar benim bir problemim var. Yeni sarki ekledigim zaman o TTPOD'da gözükmüyor. Sarki güncellemesi nasil ve nereden yapiliyor TTPOD'da?

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar benim bir problemim var. Yeni sarki ekledigim zaman o TTPOD'da gözükmüyor. Sarki güncellemesi nasil ve nereden yapiliyor TTPOD'da?

Arkadaşım ttpod da scan song var yani şarkı taraması oraya gir o telefonundaki bütün şarkıları bulur

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım.

devil1903

devil1903

Üye
TTPod v4. ün finali çıkmış diye duydum fakat linkini bulamadım. Bulan birisi paylaşırsa sevinirim. :)

Üst Alt