Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TTPOD SON SÜRÜM 4.0 BETA 3 2011 S60 V5 Symbian ^ 3 (EN) VE 32 ADET TEMA
ne sertifika sorunu verdi nede en ufak bir hata....aylardır aradığım ve her defasında sertifika sorunu yaşadığım TTPOT uma sonunda kavuştum...paylaşımı yapan kardeşimin emeğine yüreğine ellerine kalvyesine mause una sağlık daha ne diyim ÇOKKKKK TEŞEKKÜRLERR
MeHmeT5525
Üye
Teşekkürler hocam
slm5288
Üye
teşekkür ederim.
ozgur_473
Üye
pack verdiğin linkten inmiyo
burkan321
Üye
Konu Sahibi
patch verdiğim linkten gayet güzel iniyor hiç bir problem yok rahatlıkla indirip kurabilirsiniz arkadaşlar
burkan321
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bu program kaçmaz
harunb52
Üye
paylaşım için teşekkürler
dervis1
Üye
sagol kardes
burkan321
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bir özelliğini söylemeyi unuttum menu-settings-rejection song-usin sensor'u açarsanız şarkı çalarken telefonu sallarsanız şarkı değişir
teşekkürler kardeş proğram N97 HACK ( C6 port edilmiş FW ) telefonumda çalıştı
hamatilli
Üye
arkadaşlar benim 5228 im var program yükleyemüyom sertifikası geçmiş diyo sertifikalamayıda bilmiyorum sanırım hack gerekiyomuş bitane buldum oda aynı hatayı kerdi nasıl hacklıyac tam olarak bilmiyorum bir kaç porağram ismi verirmisiniz şimdiden tşk
alike03
Üye
Arkadaslar benim bir problemim var. Yeni sarki ekledigim zaman o TTPOD'da gözükmüyor. Sarki güncellemesi nasil ve nereden yapiliyor TTPOD'da?