TTPOD SON SÜRÜM 4.0 BETA 3 2011 S60 V5 Symbian ^ 3 (EN) VE 32 ADET TEMA

Sponsorlu Bağlantılar

fayzteck

fayzteck

Üye
ustam türkçe çeviride uzman birisi bence programı türkçeye çevrilmeli.şuanda arkadaşımın paylaşmış oldugu hiçbir sitede yok.süper bir paylaşım yapmış temaları ile birlikte.bence konu sabitlenmeli ve türkçe çeviri için uzman bi arkadaşımız el atmalı.bu arada konu için teşekkür ederim burkan kardeşim.

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
ustam türkçe çeviride uzman birisi bence programı türkçeye çevrilmeli.şuanda arkadaşımın paylaşmış oldugu hiçbir sitede yok.süper bir paylaşım yapmış temaları ile birlikte.bence konu sabitlenmeli ve türkçe çeviri için uzman bi arkadaşımız el atmalı.bu arada konu için teşekkür ederim burkan kardeşim.

arkadaşım ilk önce görüşlerin için teşekkür ederim türkçeye çevirilirse çok güzel olur konuyu sabitleme işine gelincede onu yöneticiler bilir sabitlenirse güzel olur tabi.bakarsın kafama eser ben türkçeye çeviririm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
iyi hepsi güzel çokta teşekkürler fakat şu skinleri tek linkte toplama olanağı yokmuydu acaba

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
zaten başta skinlerin hepsi tek linkteydi fakat, mesela bir ya da iki tane tema beğenen kişi neden diğer temalarıda da indirmek zorunda kalsın ki yani özellikle yaptım.eğer istersen tek linkte toplarım

virgo2000

virgo2000

Üye
temaları tek pakette toplasaydın keşke

fatihkutlu

Üye
programa tema atınca yazılar çince oluyor ve karakterler desteklenmediği için de yazılar görünmüyor bilginize, Tema yüklemeyin.

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle küçük bir problem var fakat çok da önemli değil bir iki kullanımdan sonra alışılır ama yinede bu problemi çözmeye çalışıcam

weycells

weycells

Üye
arkadasım eline sağlık ama su skin leri tek lınk yaparmısın .bekliyoruz..

kutaykut

kutaykut

Üye
patch ın linkinde bi sorun var dosya bulunamadı diyo kardeş :bilmm

oructurkay

Üye
arkadaşım ilk önce programı kuruyom sonra patch yide sertifikalayıp kuruyorum programı açıyorum kullanıyorum oluyor ama programı ikinci kez açıp kullanmak istediğimde prograam açılıp kapanıyor çalışmıyor neden öyle oluyor yardımcı olursan çok sewinirim program çok hoşuma gitti çünkü

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
programı kurup ardından da patc'i setifikalayıp kurduğumda program çalışıyor ve tekrar girdiğimde yine bir sorun yaratmıyor Neden sende böyle bir şey olduğunu anlamadım.istiyosan sen programı kaldırıp yeniden aynı şekilde kur belki düzelir

tatula38

tatula38

Üye
teşekkürler

oructurkay

Üye
programı kurup ardından da patc'i setifikalayıp kurduğumda program çalışıyor ve tekrar girdiğimde yine bir sorun yaratmıyor Neden sende böyle bir şey olduğunu anlamadım.istiyosan sen programı kaldırıp yeniden aynı şekilde kur belki düzelir

defalarca denedim aynı sonucu alıyom telim hackli deil acaba ondanmı kaynaklanıyor?

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
bence hack'le bir alakası yok çünkü benimkide hackli değil.

oymen84

oymen84

Üye
dediğin gibi yaptım oldu, eyw saolasın

omaro99

Üye
Arkadaşlar,bu program neden nokia c-6 larda açmıyor hep kurmak istiyorum hata veriyor,bu arada Azeriyim telefon rusyadan getirildi

burkan321

burkan321

Üye
    Konu Sahibi
sınıf arkadaşımın telefonu nokia c6 ve bu programı onun telefonuna da kurdum anlattığım biçimde yeniden kurmayı dene

seyfo_enkaz

Üye
arkadaşm paylaşım için sağol benim problemim kurulumla ilgili değil epeydır kullanıyorum ama parça listesini yenıleyemiyorum nerden yapacaz bulamadm :s

seyfo_enkaz

Üye
verilmen cevaplar için teşekkür ederim nasıl yapacağımı buldum

Üst Alt