TTNet Samsung Nexus 10 Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TTNet Samsung Nexus 10 Kampanyası
Beklediğiniz tablet Nexus 10 şimdi TTNET’te!

Andorid 4.2 Jelly Bean işletim sistemli Samsung Nexus 10, ayda 42 TL’ye TTNET Satış Noktaları’nda! Üstelik doya doya film, dizi izleyebilmeniz için Tivibu Cep 3 ay BEDAVA!

24 Ay TaksitleEk Hizmetler
Samsung Nexus 10TL423 Ay Tivibu Cep BEDAVA!
[TBODY] [/TBODY]
Kampanyaya katılmak için en yakın uğrayın, bu fırsatı kaçırmayın!

Samsung Nexus 10 detayları için 'yi indirmek için tıklayın.


TTNET'ten Nexus 10 alana, Tivibu Cep 3 ay BEDAVA!
Okulda, vapurda, trafikte her yerde Samsung Tabletinizle televizyon izleyebilir, en sevdiğiniz kanallar ile birlikte, istediğiniz an seyredebileceğiniz filmleri, dizileri veya belgeselleri yanınızda taşırsınız. Mekana bağlı kalmaz, dilediğiniz her yerden televizyon izlemenin tadını çıkarırsınız. Tivibu Cep ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için

** Tivibu Cep 3 aylık bedava kullanım hakkınız cihazı satın aldığınız andan itibaren başlar. Tivibu Cep aboneliğinin 3 aylık hediye kullanım süresi sonunda sona erdirilmemesi halinde, yürürlükteki Tivibu Cep tarifesi üzerinden aylık ücretlendirilecektir.

Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kampanya 31 Mart 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Bireysel müşterilerimiz kampanya kapsamında yalnız 1 adet tablet alabilmektedir.

Tüzel müşterilerimiz ise kampanya kapsamında abonelik başına 1 adet olmak üzere en fazla 5 tablet alabilirler. Birden fazla tablet almak istiyorsanız her bir ürün için ayrı kampanya katılım taahhütnamesi ile başvurmanız gerekmektedir. Ayrıca satın alma anında bağlı olduğunuz vergi dairesini ve vergi numaranızı satış temsilcisine bildirerek kayıt ettirmeniz gerekmektedir.

Tercihinize göre 24 aylık taksit süresi dolmadan TTNET aboneliğinizi iptal ettirmeniz durumunda: eğer herhangi bir taksit ödemesi yapmadıysanız TTNET tarafından taksitli satışı yapılan bilgisayarın toplam satış bedelini, eğer bilgisayara ilişkin taksit ödemesi yaptıysanız, toplam satış bedelinden kampanya veya kullanmakta olduğunuz paket aboneliğinizin sona erdiği tarihe kadar "Samsung Nexus 10 ücreti" olarak yapmış olduğunuz taksit ödemeleri düşüldükten sonra kalan tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca, varsa ödenmemiş aylık ücret, bağlantı ücreti taksitleri, varsa ödenmemiş modem ücreti tahsil edilecektir.

*İnternet Erişim Hizmetiniz ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya'dan kaynaklanan Damga Vergisi bir defaya mahsus ilk faturanıza yansıtılacaktır. Damga Vergisi Tutarını öğrenmek için tıklayın.
 

Benzer Konular



Üst Alt